• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Sivri Hadisesi

Bende bu konuya çok takıldım. Özellikle doktor ismiyle açılan başlıklarda ya reklam kokan msjlar var yada falanca tarihte ameliyat olucam dua edin diyip ameliyattan sonra tek msj dahî atmayanlar var. İnstagramda görüyorum bekir sivri magdurlarını, açıklama yapıyorlar -geçiçi bir durum dedi hazirana randevu verdi diye- yahu yamuk yumuk burunlar hepside, Bunun ödemle ilgisi olmadığını geçiçi bişey olmadığını afedersiniz ama en cahil insan bile anlar. Ben böyle birşey yaşamış olsam ne yapar eder ulaşabildiğim kadar insana ulaşıp engellemeye çalışırım. İlla doktorun kaçması mı lazım bu hesabın açılması için adam burdayken bir araya gelseydiniz, ama sustunuz birbirinizden haberiniz bile olmadı.bana olduysa herkese olsun- dediniz. Eminim bunun gibi onlarca doktorun magdurları var aramızda. Ne zamanki doktor kaçar onlarıda anca öyle duyarız
Ne yazikki cogu susuyor bedense bizim gibi kinusanlari da disliyorlar yok neymis efendim sorun bendeymis he tabi

op.dr Bekir sivri hastalarını mağdur edip yurtdışına kaçmıştır. hastalarının burunlarını mahvetmiş yurtdışında yaşama hayaliyle buradaki kariyerini hiçe saymıştır. Hipokrat yemini eden bir doktorun böylesine umursamaz oluşu hayret verici. Allahından bulsun diyerek kendisini saygıyla selamlıyoruz. Allah bildiği gibi yapsın seni!!!!

op.dr Bekir sivri hastalarını mağdur edip yurtdışına kaçmıştır. hastalarının burunlarını mahvetmiş yurtdışında yaşama hayaliyle buradaki kariyerini hiçe saymıştır. Hipokrat yemini eden bir doktorun böylesine umursamaz oluşu hayret verici. Allahından bulsun diyerek kendisini saygıyla selamlıyoruz. Allah bildiği gibi yapsın seni!!!!

Kendini yesen ne faydasi varki adam isini birakmis zaten

Ben facebook sitesine yamuk burnumun fotosunu ekledim " bekir sivri magdurlari" diye bir sayfa açilmis. Vallahi zor nefes aliyorum. Allah'indan bul be adam.

Ben de bir bekir sivri mağduruyum sosyal medya hesaplarındaki resimlere kanıp gittim rezil etti burnumu. Yamuk ucu aşırı kalkık ucunda çukurluklar olan burun sırtında pürüzler bulunan bir burun yaptı. Parayı elden almasından da fatura vermemesinden de şüphelenmedim 17 gün önce revizyon oldum şu an uç kısımda bazı ufak çökükler dışında iyi gözüküyor umarım şişler inince değişmez çünkü diğerinde şişler inince kusurlar ortaya çıkmştı. Valla 3.ye ne param ne psikolojim ne de kıkırdağım kaldı. Allahından bulsun k adamı da Allah ahımızı bırakmasın

Ben de bir bekir sivri mağduruyum sosyal medya hesaplarındaki resimlere kanıp gittim rezil etti burnumu. Yamuk ucu aşırı kalkık ucunda çukurluklar olan burun sırtında pürüzler bulunan bir burun yaptı. Parayı elden almasından da fatura vermemesinden de şüphelenmedim 17 gün önce revizyon oldum şu an uç kısımda bazı ufak çökükler dışında iyi gözüküyor umarım şişler inince değişmez çünkü diğerinde şişler inince kusurlar ortaya çıkmştı. Valla 3.ye ne param ne psikolojim ne de kıkırdağım kaldı. Allahından bulsun k adamı da Allah ahımızı bırakmasın
Ozelden foto atarmisin lutfen gormem için?

Ozelden foto atarmisin lutfen gormem için?
Canım şu an inan aynaya bile bakmamaya çalışıyorum bekirin yaptığı kadar kötü değil ama şu çöküntüler çok canımı sıkıyor doktorum bekle bakalım nolcak dedi. Şu an kendimi kötü hissediyorum atmayayım kusura bakma olur mu gelişmelerden haberdar ederim ben yine. Şu yaşıma kadar kimseye bela okumamışımdır ama o adamın Allah versin belasını. Mesele kötü yapması değil kontrolde resmen kovdu beni bakmadı bile yüzüme. Hayır anlamadığım şimdi orda yine burun mu yapıyor bu. Ordakilerin haberi yok mu

bende bir arastirma yapmaya çalistim oradakilere haber vermek için ama elimde o kadar bilgi yok maalesef. Demekki evet yine devam edip baska insanlarin burnunu ameliyat edecek...

cok tesekkurler bu video için. Vallaha ne diim, bende fransadan geldim ameliyat oldum. Benden de parayi odada aldi. Hiç bir belge vermedi ama bir kaç belge imzalatti. Hem bana hem yabanci olan enisteme, çunki o da benimle ayni gun ameliyat oldu. ikimizde zor nefes aliyoruz. Her aksam o burun tikaniyor. ben kendimden geçtim baskalari ona ameliyat olmasin diye bu mesajlari yaziyorum. Aman dikkat kardeslerim. Burun bir insanin butun piskolojisini bozabilir.

Konuk doktor idare edeyim havasındaydı .pek bulaşmak istemiyordu bence .
Psikologun tavrı beni daha çok sinirlendirdi ,özellikle o neşe dolu ses tonu ile konuşması ..Branşı psikoloji olmasına karşın son derece duyarsız davrandı .

Back
X