Bekir Sivri hakkında bilgisi olan?

Leydie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
691
895
53
Selamlar. Haftaya Bekir Sivrinin muayenesinde randevum var..
Açıkçası tam arastırma fırsatım olmadı..
Bilgisi olan varmi?

Ben 40-45 gün falan önce Bekir beye ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. Çok sıcakkanlı, ne istediğine ve ne yapılabileceğine önem verip anlatıyor. En uygun olanı söylüyor senin için. Açıklayıcı bir görüşme oluyor. Ben ilk görüşmeye gittiğim gün ameliyat gününü almıştım :) umarım senin içinde güzel bir görüşme olur

Ben 40-45 gün falan önce Bekir beye ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. Çok sıcakkanlı, ne istediğine ve ne yapılabileceğine önem verip anlatıyor. En uygun olanı söylüyor senin için. Açıklayıcı bir görüşme oluyor. Ben ilk görüşmeye gittiğim gün ameliyat gününü almıştım :) umarım senin içinde güzel bir görüşme olur
Evet internetteki fotolardan belli baya sevimli bir adama benziyo:)
Morarma ve tam iyileşme süreci nasıldı acaba sizde?
Mesela ben tam 10 gün sonra iş başı yapmak zorundayım ozamana morluk kalırmı;(

merhaba, ben de 6 hafta önce Bekir Beye ameliyat oldum. sonuç ve süreç açısından çok mutluyum. E elbar17 ın dediği gibi ben de ilk görüşme sonrası ameliyat tarihimi kesinleştirdim..
Morarma işi yapıya bağlı. ben hiç morarmadım , ilk gece her saat buz uygulaması yapılıyor bir de arnica krem baya işe yarıyor sanırım... sararıp şiştim ve bayramı birleştirdiğimden 13 gün sonra işe geri döndüm. bilmeyenler anlamadı bile yani 10 gün yeterli bi süre kendinize gelip insan içine çıkmak açısından.

merhaba, ben de 6 hafta önce Bekir Beye ameliyat oldum. sonuç ve süreç açısından çok mutluyum. E elbar17 ın dediği gibi ben de ilk görüşme sonrası ameliyat tarihimi kesinleştirdim..
Morarma işi yapıya bağlı. ben hiç morarmadım , ilk gece her saat buz uygulaması yapılıyor bir de arnica krem baya işe yarıyor sanırım... sararıp şiştim ve bayramı birleştirdiğimden 13 gün sonra işe geri döndüm. bilmeyenler anlamadı bile yani 10 gün yeterli bi süre kendinize gelip insan içine çıkmak açısından.
Çok teşekkür ederim cevap için.Bende hep olumlu yorum aldığımdan dolayı sanırım ilk randevumla kararlastırıcam. :)

bende morarma oldu ama 4. günden sonra hızla geçiyor canım. 10 güne hiç bir şeyin kalmaz :) seni görenler, sende bir değişiklik var ama ne derler sadece :))

bende morarma oldu ama 4. günden sonra hızla geçiyor canım. 10 güne hiç bir şeyin kalmaz :) seni görenler, sende bir değişiklik var ama ne derler sadece :))
Simdi daha cok heveslendim cok tesekkür ederim ben sigara kullandıgım icin morarma olabilir diyorlar. 10 güne geçiyosa sıkıntı yok:))

merhaba bende bekir beye ameliyat oldum bugun 17.günüm fakat burnum bandajları cıkarttıktan sonra cok şişti, şuanda şiş özellikle ucu, sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı? yada kaç günde geçer bilgi verirmisiniz

merhaba bende bekir beye ameliyat oldum bugun 17.günüm fakat burnum bandajları cıkarttıktan sonra cok şişti, şuanda şiş özellikle ucu, sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı? yada kaç günde geçer bilgi verirmisiniz
geçtimi şişkinlik şimdi nasılsınız?

Daha iyi ama hala ucu şiş ve geniş duruyor alisamadim umarin iner:/
inşallah istediğiniz gibi olur ,çektiğiniz acıya ödediğiniz paraya değer umarım.bende görüştüm bekir beyle ama bu aydan sonra ücreti 5300 den 6500 e çıkmış buda zorlayacak beni :(

Bekir beye 8 gün ameliyat oldum henüz bantlı açıldıktan sonra fikrimi yazıcam şuan cok erken sanırım Suan kalkık duruyo ama hoşuma gidiyo bu görüntü bantı acınca ne düşünücem bakalım :) bide benim kanatlar daraltıldı dikiş izi var . Umarım gecer kalmaz

Back
X