Merhaba herkese.
Bekir Sivri'ye 22 Kasım'da ameliyat oldum. Ben de herkes gibi kendisini instagramda buldum. 1 seneye yakın takip edip bir çok doktor araştırıp kendisinde karar kıldım.
7.ayımdayım ve herhangi bir problem yaşamadım burnumun şeklinden de nefes almaktan da memnunum. Belki de bu benim şansımdır. Bekir beyi çok sevmiş ve gerçekten yaptığı işten memnun kalmıştım ama bu yaptığı günlerdir kafamı kurcalıyor. Burnumla ilgili şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım ve herkes helal olsun bu burnu yapan doktora çok doğal duruyor diyor. İnşallah ilerde de yaşamam çok korktum televizyonda, mağdur olanları gördüğümde. Oysa nasıl güven verici bir adamdı. Bunu ne gibi bir niyetle ne gibi psikoloji ile yaptı çok merak içerisindeyim .Ben ameliyat olmadan 2 ay önce instagrama fotoğraf koymayı bıraktı kendisine sorduğumda da biraz uzak kalmak iyi oluyor demişti. O zaman içimden geçmedi değil acaba psikolojisi mi bozuk falan diye. Diğer
estetik doktorları günde onlarca fotoğraf koyup reklam yaparken kendisi baya bir uzak kalmıştı. Sonra tekrar fotoğraflar paylaşmaya başladı. Televizyonda bir bayan gördüm kendisi instagramda Bekir beyi yerlere göklere sığdıramıyordu bir kaç ay önce şimdi ise mağdur olarak ekranlarda. Bazı mağdurların gerçekten abarttığını düşünüyorum illa ki sorun yaşayanlar vardır eyvallah ama orada doktor muayene ediyor ve abartılacak sorunlarınız yok diyor buna rağmen iddiaları sürüyor. Bu hareketler de davanızda sizi haklı değil komik duruma düşürüyor. Ameliyat öncesinde kendisine ameliyat olan bir çok kişiyle konuşup fikir almıştım.Memnun olmayan kimseye de rastlamadım. Ameliyat parasını gerçekten elden nakit olarak hastane odasında aldılar bunu ispatlayamayız ama bende hala asistanın çektiği ameliyat öncesi ne yapmam gerektiğini belirten mesajlar duruyor. Fatura falan istemek benim de hiç aklıma gelmedi ameliyat korkusundan bu aklınıza bile gelmiyor. Yahu zaten ameliyatı olup bittikten sonra ne işim olur faturayla. Kaç insanın doktoru kaçar ki bu aklımıza gelsin :)
Benim mayıs ayına denk gelen 6.ay kontrolüm vardı .Temmuzda giderim diye erteledim kendi kendime. Sonrasında da bu durum beni şoke etti. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşım doktorumun adını sorduğunda söyledim , Google a yazmış araştırmak için ve 5 dakika sonra bana senin doktor kaçmış dediğinde beynimden vurulmuşa döndüm. Şu an kendimi yarı yolda bırakılmış aldatılmış hissediyorum. Güvendiğiniz insanın bunu size yapması çok kötü bir tecrübe gerçekten. Herkes verilmiş sadakan varmış en güzel burnu da sana yaptı sanırım diyor. Doktor kendisi de demişti bana belki de yaptığım en güzel burun bu diye :) Kendi bile bandajları açtığında şaşırmıştı. Çok yamuk bir burundu ameliyat sonrasındaki burnum ama şu an gayet düz .Zamanla gerçekten değişti küçüldü ve düzeldi.
Vay anasını ya şu an o muayenehanedeki konuşmalar falan geliyor aklıma nasıl yapar ya bunu diyorum. İnstagrama Dubai'ye giderken fotoğraf koyduğunu da hatırlıyorum beğenmiş bile olabilirim. Kimin aklına gelir hakkaten.
Neyse televizyonda gruplardan bahsediliyor. Asistanın attığı "ödemeyi nakit yapacaksınız" mesajları bende duruyor . Görüntüsünü atabilirim. Bana ulaşırsanız.Bir işinize yarar mı bilmiyorum ama eft yolu ile kaporayı falan kesinlikle kabul etmiyorlardı. Üstüne bastıra bastıra da sürekli söylüyorlardı. Bu süreçte profesyonel bulmadığım tek konu bu parayı ameliyata girmeden önce hemşirenin eline vermekti ama belki gün alıp gelmeyenler vazgeçenler oluyordur parayı geri vermek prosedür gerektiriyordur o yüzden kendilerince böyle bir yol bulmuşlardır diye düşündüm. Kaporayı da ameliyat gününü hiç etmesinler , ameliyat olmak için aylarca bekleyenlerin hakkı yenmesin falan diye alıyorlardır, vazgeçemesinler diye düşündüm falan bunlar hep saflık işte.
Bu hayatta kimseye güvenemeyecek miyiz arkadaş ya. Ben bu adamı kaç kişiye tavsiye ettim mesaj atanlara soranlara. İnşallah gitmemişlerdir. Vicdan azabı çekiyorum şu an. Ben halimden memnun muyum evet ama bence son ameliyatlarında kesmiş biçmiş bırakmış bana öyle geliyor. Allah'ından bulsun ne diyelim ama adamın çocuğuna beddua etmeyin. 4 -5 yaşlarında dünya tatlısı oğlu var o çocuğun hiç bir günahı yok. Kendisinin ne hali varsa görsün ... Mahvetti güzelim kariyerini.