- 12 Ağustos 2016
- 48
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Jamiryo000
Bu iki doktordan hangisini tercih ederdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaça oldunuz acaba?Ben Alpaslan Bey'e oldum.Henüz birinci haftadayım. Bekleyip görücez,daha burnum açılmadı
Çok merak ettim ya ben de cumartesi günü kendisiyle görüşücem. Ne kadara oldunuz?Ben Alpaslan Bey'e oldum.Henüz birinci haftadayım. Bekleyip görücez,daha burnum açılmadı
Memnunsunuz sanırımben bekir sivriye oldum 13 ay oldu :)
evet memnunum :)Memnunsunuz sanırım
Merhaba. Son durum nedir?Ben Alpaslan Bey'e oldum.Henüz birinci haftadayım. Bekleyip görücez,daha burnum açılmadı
Ben Alpaslan Bey'e oldum.Henüz birinci haftadayım. Bekleyip görücez,daha burnum açılmadı
Meraba bende oldum bekır beye bugun 17 gun oluor yalnız burnumun bı tarafı daha sıs normalı odemdenmıdır sızde yasadınızmı bole bı sorunben bekir sivriye oldum 13 ay oldu :)
İstanbuldalar canım:)nerede bu doktorlarınızben de ankarada burun ameliyatı düşünüyorum da ..
Neden memnun deılsınızben 1 yıl önce Bekir beye oldum memnun değilim malesef
Sizin başka bir konuda yine olumsuz bir yorumunuzu okudum ancak neden diye sorulduğunda bir daha cevap vermiyorsunuz. Doğru ise lütfen gösterin ya da anlatın neden memnun olmadığınızı, buradaki insanların en ufacık bir bilgiye ihtiyacı var. Özellikle olumsuz yorum yazanlardan rica ediyorum..ben 1 yıl önce Bekir beye oldum memnun değilim malesef
Tabikide bekir sivri. Bekir sivriye oldum 1 yil once ve cok memnunum. Is yerinden uc arkadasim alparslan beye oldu. Birinin burnunda kemik buyudu birinin burun delikleri yapışık oldu resmen nefes alamiyor. Birinin de bayaa ucu düştüBu iki doktordan hangisini tercih ederdiniz?
Merabalar bende bekir beye ameliyat olmuştum . hangi tarafa daha fazla yatiyorsaniz iki tarf arasinda duzensiz şişlik oluyor. Sag ve sola esit sekilde yatmnizi oneririm. Odemdir o gecer. Odemi de hizli atmak icin bol su icin ve ananas yiyinMeraba bende oldum bekır beye bugun 17 gun oluor yalnız burnumun bı tarafı daha sıs normalı odemdenmıdır sızde yasadınızmı bole bı sorun