Bekir Sivri mi Alpaslan Yıldırım mı?

Kesinlikle Alpaslan Yıldırım. Revizyon oldum kendisine ve hayata yeniden döndüm. Muhteşem bir doktor. Keşke ilk ameliyatımda ona olsaydım da 2.bir ameliyata gerek duymasaydım.

nerede bu doktorlarınız:P ben de ankarada burun ameliyatı düşünüyorum da ..

ben 1 yıl önce Bekir beye oldum memnun değilim malesef
Sizin başka bir konuda yine olumsuz bir yorumunuzu okudum ancak neden diye sorulduğunda bir daha cevap vermiyorsunuz. Doğru ise lütfen gösterin ya da anlatın neden memnun olmadığınızı, buradaki insanların en ufacık bir bilgiye ihtiyacı var. Özellikle olumsuz yorum yazanlardan rica ediyorum..

Bu iki doktordan hangisini tercih ederdiniz?
Tabikide bekir sivri. Bekir sivriye oldum 1 yil once ve cok memnunum. Is yerinden uc arkadasim alparslan beye oldu. Birinin burnunda kemik buyudu birinin burun delikleri yapışık oldu resmen nefes alamiyor. Birinin de bayaa ucu düştü

Meraba bende oldum bekır beye bugun 17 gun oluor yalnız burnumun bı tarafı daha sıs normalı odemdenmıdır sızde yasadınızmı bole bı sorun
Merabalar bende bekir beye ameliyat olmuştum . hangi tarafa daha fazla yatiyorsaniz iki tarf arasinda duzensiz şişlik oluyor. Sag ve sola esit sekilde yatmnizi oneririm. Odemdir o gecer. Odemi de hizli atmak icin bol su icin ve ananas yiyin

Arkadaslar aylardır dr araştırıyorum ne yazıkkı daha önce ank çok ünlü bir doktora ameliyat oldum sımdı tekrar bakıyorum Emre İlhan önerileri çok ama ücret çok fazla Alpaslan yıldırım fazla yorum yok Alpaslan beye amelıyat olanlar bilgi verebilirim lütfen

Back
X