- 15 Ocak 2024
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
Tüp bebegı nerede yaptıydın kuzumOyle oyle canim bazi hastanelerde cidden ucuk fiyatlar cekiyorlar. Insallah gonlune gore bulursun sen de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebegı nerede yaptıydın kuzumOyle oyle canim bazi hastanelerde cidden ucuk fiyatlar cekiyorlar. Insallah gonlune gore bulursun sen de![]()
Umuttepe canimTüp bebegı nerede yaptıydın kuzum
Naptin en son test ne cikti??Tüp bebegı nerede yaptıydın kuzum
Merhabalar öncelikle sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağınıza almak nasip olsun inşallahValla pakete 80 bin verdimzamlardan etkilenmeyeyim simdiden alayim diye
Ama cidden hem tup bebek hem dogum paketi falan baya masrafa girdik, neyse saglikla gelsin kuzucuklarimiz![]()
Merhaba cok tesekkurler insallah sizin de :) Dogum paketinde fetal dna haric tum testler detayli ultrason vs var. Acikcasi ben bastan odeyip sonradan zamlardan etkilenmemek adina paket tercih ettim kafam rahat etti :)Merhabalar öncelikle sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağınıza almak nasip olsun inşallahben de Firdevs Hanım'ın duydum ondan randevu aldım pazartesi gideceğim. Doğum paketi içerikleri hakkında bilgi verebilir misiniz daha mı kârlı oluyor düşünceniz nedir
![]()
Merhaba ben konak hastanesi Gülçin aydar hanıma gidiyorum memnunumMerhaba Kocaeli de en başarılı kadın doğum doktoru hangisi ya da hangisini tavsiye edersiniz
Merhaba, Firdevs hoca çok tatlı ve çok ilgili tavsiye ederim bende ona gidiyorum 8 haftalığım şimdilikMerhabalar öncelikle sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağınıza almak nasip olsun inşallahben de Firdevs Hanım'ın duydum ondan randevu aldım pazartesi gideceğim. Doğum paketi içerikleri hakkında bilgi verebilir misiniz daha mı kârlı oluyor düşünceniz nedir
![]()
Ooo baya kapsamlıymış iyi yapmışsınız doğru tabi önden ödeyp bitirmek herşey çok pahalı gerçekten. Ben de bir Firdevs hanımla tanışayım ona göre karar vereceğimMerhaba cok tesekkurler insallah sizin de :) Dogum paketinde fetal dna haric tum testler detayli ultrason vs var. Acikcasi ben bastan odeyip sonradan zamlardan etkilenmemek adina paket tercih ettim kafam rahat etti :)
Aaa teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı ben de 6+5 pazartesi tanıtacağım Firdevs hanımla bakalımMerhaba, Firdevs hoca çok tatlı ve çok ilgili tavsiye ederim bende ona gidiyorum 8 haftalığım şimdilik![]()
Amin inşallahAaa teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı ben de 6+5 pazartesi tanıtacağım Firdevs hanımla bakalımsağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah
![]()