- 4 Nisan 2015
- 239
- 47
- 13
- Konu Sahibi lolabunny__
Kızlaaar çok acil cevap yazın lütfeen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah =)
Ben de salih emre beye ameliyat olmak istiyorum da fotoğraflarinizi görebilir miyim ?Mukemmel bi doktor salih emre uregen 2 ay oldu ve cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
geçmiş olsun :)) umarım iyi bir sonuç alırız ikimizde
Mukemmel bi doktor salih emre uregen 2 ay oldu ve cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Mukemmel bi doktor salih emre uregen 2 ay oldu ve cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Evet tatlım sonuç bu.. :) 2 ayım çoktan doldu bile 18 nisanda ameliyat olmuştum.. fonksiyonel olarak bi sıkıntı yok dış görüntüsü de gayet tatmin edici :))canım bekir sivriye oldun mu nasıl ??
Evet tatlım sonuç bu.. :) 2 ayım çoktan doldu bile 18 nisanda ameliyat olmuştum.. fonksiyonel olarak bi sıkıntı yok dış görüntüsü de gayet tatmin edici :))
Evet açık rinoplasti :)Burun altinda kesik mi var cnm :/
ben de 21inde gidicem bekir beye umarım memnun kalırımEvet açık rinoplasti :)
Burun altindaki iz gibi kanat kenarlarinda da varmi foto da belli olmuyorda.Evet tatlım sonuç bu.. :) 2 ayım çoktan doldu bile 18 nisanda ameliyat olmuştum.. fonksiyonel olarak bi sıkıntı yok dış görüntüsü de gayet tatmin edici :))
Fiyati ne kadarBen de salih emre beye ameliyat olmak istiyorum da fotoğraflarinizi görebilir miyim ?
Fiyati ne kadar
Iki doktor var aklımda onlarla da görüşüp öyle karar vericem. Bekir sivri de bunlardan biri, siz görüştünüz mü ya da karar verdiniz mi ?Benim icinde yuksek fiyat.bekir sivriyi arastir bi uygun fiyatli.