Bekir sivri mi ozan balık mı emre salih üregen mi ?

Iki doktor var aklımda onlarla da görüşüp öyle karar vericem. Bekir sivri de bunlardan biri, siz görüştünüz mü ya da karar verdiniz mi ?
Bayramdan sonra gorusmeyi dusunuyorum fakat acik teknik uyguluyor 4500 sabit fiyat fakat yakinda zam gelecekmis.ama yaptigi burunlar guzel instagramda paylasiyor.ben uzak oldugu icin ve acik teknik yaptigi icin tedirgin oluyorum cunku kalmaz deselerde illa iz oluyor goruyorum ben.kapali teknik istiyorum tamer yavasla gorustum belki ona olurum sadece bir kac ameliyat olmus arkadas bulmaya calisiyorum yaotigi burunlari gormek icin,evime yakin cunku ozel aracim yok bekir bey gitmek toplu tasimayla cok zor.sizin dusundugunuz diger dr kim.

Bayramdan sonra gorusmeyi dusunuyorum fakat acik teknik uyguluyor 4500 sabit fiyat fakat yakinda zam gelecekmis.ama yaptigi burunlar guzel instagramda paylasiyor.ben uzak oldugu icin ve acik teknik yaptigi icin tedirgin oluyorum cunku kalmaz deselerde illa iz oluyor goruyorum ben.kapali teknik istiyorum tamer yavasla gorustum belki ona olurum sadece bir kac ameliyat olmus arkadas bulmaya calisiyorum yaotigi burunlari gormek icin,evime yakin cunku ozel aracim yok bekir bey gitmek toplu tasimayla cok zor.sizin dusundugunuz diger dr kim.

Bana da uzak bekir bey, ben ilk ameliyatimi açık teknikle oldum çok ufak bir iz kalıyor onu da benden başka kimse fark etmiyor. Ben de bayramdan sonra tamer Köse'yle görüşmeyi düşünüyorum. Bekir bey acaba revizyona farklı bir fiyat mı veriyor ?

Buyuk ihtimalle tamer yavasa olacagim ben.haftaya persembe gidip yaptigi ameliyatlarin fotolarina bakacagim.

Back
X