bekir sivri revizyon

Citolesgen

Canım Kızım❤️
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
1.289
3.473
333
merhaba kızlar. bekir bey e revizyon amaliyatı olan var mı. revizyon ücretleri ne kadar acaba.

merhaba arkadaşlar doktor hakkında olumsuz yorum yapılınca bu sitede hemen engelleniyorsunuz bende engellenicem birazdan çünki site kurucusu doktorlarla beraber çalışıyor galiba... olumsuz olan yorumlar hemen silinip kişi engelleniyor. gelelim doktora ben bekir beye ameliyat oldum 3 defa kesip biçti beni ama sonuç hüsran arıyorum açmıyor yada asistanı cevap veriyor doktoru çok iyi araştırın tavsiyem

Fotoğrafınızı görelim? Görmeden bu tür yorumlara inanmak imkansız. Herkes üyelik açıp yazabilri..

merhaba,ne gibi bi memnuniyetsizliginix var.bende uzun zamandir doktor arastiriyorum.en son bekir beyde karar kilmistim.ama sizin bu yorumunuz aklima takildi simdi nasil bi memnuniyetsizliginiz var

Fotoğrafınızı görelim? Görmeden bu tür yorumlara inanmak imkansız. Herkes üyelik açıp yazabilri..

ister inan ister inanma belliki sende doktor yakınısın fotonun neyini göreceksin görsen ne olcal bariz dikiş izlerim belli burnum çökük ben dürüsttüm kimsenin sağlığı yada mesleği üzerinden prim yapmam hesap açıp olumsuz yorum yapınca bana madalyamı takacaklar yoksa oda dolusu paramı verecekler azcık mantıklı herkez sağlığı için uğraşıyor doktor yakınısın belli

sorunum nefes alamıyordum ameliyat oldum tabiki estetikte dahil ilk ameliyat iyi geçti dedi ama üç ay sonra hiç nefes alamadım daha sonra bekleyelim düzelir dedi tarih verdi tekrar ameliyat yaptı burnum çökü tamamen tıkandı tekrar bi tarih belirledik kesin düzelcek burun ucunuda düşercem azcık dedi üçüncü ameliyatı oldum ama sonuç hüsran doktorun ilgisi alakası oan için iyi ama sorunlar devam edince araki doktoru ulaşasın her ameliyat kötü olacak diye bişey yok ama yinede sağlık bu doktoru iyi araştırın ve reklam amaçlı doktorlara güvenmeyin yakın çevrenizden tavsiye alın ve yüz yüze görüşün ben bekir beyi bu siteden buldum keşke daha çok araştırma yapsaydım sağlık bu arkadaşlar sağlık

Doktorun yakını mıyım ben başka bir doktora ameliyat olmuş biriyim beni bilen biliyor bu forumda dert etme sen
Buraya günde bir sürü kişi resimsiz övgü yorumları yaptıgı gibi olumsuz yorumlarda yapabiliyor. Önüne gelen üyelik acabildiği icin bizlerde tabi ki olumsuz veya olumlu olanların fotoğraflarını görmek istiyoruz..

için rahat olsun ve kimseye ön yargılı davranma olurmu tamam haklısın her önüne gelen üye oluyor malesef doktor yakınlarıda üye olup reklam yapıyor sonuçta bu SAĞILIK anlatabiliyormuyum hımm inanıp inanmamak sana kalmış bişey sen inan diye bişeyleri ispat etmek zorunda değilim amaç burda insanlara yardımcı olmak sağlık bu parayla satın alınmıyor

Tabi ki öyle ama sende takdir edersin ki yakınlarının üye olup övebildiği gibi onunla yarışan doktorun asistanlarıda cok rahat üyelik acıp yerebilir. Tabi ki resmini forumda paylasmak zorunda değilsin. Özelden atmak istersen beklerim

İçin rahat olsun doktor yakını veya asistanı değilim ameliyat olmuş birisiyim ve sonuç hüsran bende bunu dile getirmek istedim

İçin rahat olsun doktor yakını veya asistanı değilim ameliyat olmuş birisiyim ve sonuç hüsran bende bunu dile getirmek istedim
Merhaba bende Bekir sivri beye ameliyat olmayı planlıyordum ama sizin bu anlattıklarınızdan sonra içine bir şüphe düştü eğer gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız resim paylaşırmısınız sadece burnunuzu. Yada özelden resim gönderebilirmisiz? Çünkü inanın laf okadar etki etmez ama görüntü daha etkili bir yardım olur

Ben böyle 4 kez aynı doktora gidip sorun yasasam, vallahi de billahi de en azından sadece burnumun forütografını paylaşır iyi niyetimi gösteririm. Göstersem ne olacak diyor. Hak var hukuk var, açarsın davanı ne diye bekliyorsun cevap vermiyor ulaşamıyorum diye. En kötü ofisine gidersin .. hangi devirde yaşıyoruz. Kötü oldu berbst oldu çöktü attı düştü ..eeee fotoğraf atın... atsam ne olacak.. Bursa size ispat etmek zorunda değildim. Madem insanların inanıp inanmaması mühim değil neden yazıyorsun arkadasım. İnsanların kafasını bulandııryorsun.. koy fotoyu görelim Bekir bey ne yapmış, hayde!

bende bekır beye amelıyat oldum . şişliklerımın gecıp burnun tam seklını almasını beklıyorum

bende bekır beye amelıyat oldum . şişliklerımın gecıp burnun tam seklını almasını beklıyorum
Merhaba canim ameliyatin nasil gecti? Iyi gecmistir insallah :). Ben 10 gun sonra beki beye ameliyat oluyorum hayirlisiyla. Gorusmen nasil gecti? Ameliyatin nasil gecti? Tabiki sonucunu sormak biraz erken ama kendini nasil hissediyorsun su an mutlumusun yaptirdigin icin? Benimle bu sureci paylasirsan cok sevinirim gercekten :)) mesajini bekliyorum

Iyi gunler

Merhaba. Tabi paylaşırım. Ben dr ararken onerılere çok ihtiyacım vardı. Çok bulamadım. Dr Bey zaten güler yüzlü. Asistan pek suratıma bakmadı benim ama sorun diil:) Doktor önemli tabiki. Çok yogunlardı benım gıttıgım dönem. Sürekli bi insan sirkülasyonu var. Aslında benim biraz çabuk çabuk oldu herseyım. Yani normalde ben 30 kez gıder gelırdım ama gelişiverdi. Onlarda yogun olduklarından haliyle sıradaki sıradaki şeklinde ilerlediler :) Şimdiki zamanlara kadar sıslıkler vardır. Gözüme çok çirkin gelıyordu. Zaten söylemişti dr bey şişlikleri. Şimdilerde şekillenmeye basladı yavaştan. Burnumun şeklini beğeniyorum. Doktor seçimim çok doğru oldu çok şükür. Sadece düzelmesini istediğim bazı yerlerde şişlikler var hala. Onları beklıyorum. 2-3 ay sonrayı beklemem gerekiyor anladıgım kadarıyla. Genel olarak memnunum. Tamponda cıkarken acımıyor.

Cok sevindim senin icin :) evet gercekten doktor secimi cok onemli. Seklini begendigine sevindim. Narkozun etkisi nasildi uyandiginda? Yeme icme iyi gecti mi bu gunler?. Umarim 2/3 ay sonra istedigin gibi burnunun sekli olur. Cevapladigin icin cok tesekkur ederim

Ben sigara kullanıyorum mesela. Pek fazla sorun yasamadım.Biraz öksürük oldu. Ön dişlerim çok agrıyodu. Bişey takıyolar ağza galiba amelıyatta ondan olsa gerek . Uzun surmuyo. Bide ben geceleri gece plağı takıyorum zaten. Yani dişlerim normalden daha hassas oldugu ıcın olabılır. O gun cok ac hıssettım kendımı. Epey bseyler yedım :) Geceleri yastıkla dik yattım hep.

Ok super Resim yollayabilirmisin? Istersen özelden yollayabilirsin. Istemezsenizde tabi anlarim.

Şimdi dolgular için dr arıyorum. Yüzüm zayıf çok. Birde gözlerim aglıyo gibi duruyor. Bekır bey yapsa yıne ona gıderdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…