Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar sıkıntı ve o kadrda açtığım konulardan sonra uzatmaları yaşayan evliliğimizde olmaz ama belki olur umuduyla eşimden beklediğim o u dönüşü bir anda oluverdi ..... ilgili sevgili sohbetli bi koca olup çıktı işin içinden :) hemde durduk yere hiç birşey yokken ...... bende çok şaşkınım sormak istiyorum aslında bu büyük değişimi eşime ama ters teper korkusu ile soramıyorum ....sabah kalktığında yüzüme bakmayan zorla yatagından kaldıran ben ...... şimdi yataktan kalkıyo bide öpücük konduyo :) günde 2 bilemedin 3 defa tlfla arayıp halimi hatırımı soruyo .... ben çözemedim ... bu değişimin bi gün evveli sadce ufak bi konuşma yapmıştım .... dediğim kelime ... suanda sabır aşamasındayım ne zaman sabrım tükenirse babamı arayıp herseyi anlatıp bizi cocuklarımı ve beni yani almasını bu evliliği bittiğini söylüycem demiştim .. sonra bağırdı çağırdı bu kadar basit senn için evlilik dedi ...vs... evlilik benm için bu kadar basit deil aksine sen evliliği sadece yemeden içmeden eve ekmek götürmeden ibaret olduğunu düşündüğün için yani senn basit gördüğün için bitiyor dedim ..... ve yarisi gün bu değişim başladı ....
o kadar çok şey yaşadık ki.... hep böyle kalsın istiyorum .... 3 gün sonra eski haline döner yine günlerim ziyan olur die o kadar çok korkuyorum ki anlatamam .....