beklediğim o u dönüşü

Yuvanızdan mutluluk eksik olmasın
:nazar::nazar: boncuğumuz koyalım da nazar değmesin :)

Siz hicbirsey yokken degisti demissinz ama aslinda cok onemli birsey olmus; Esiniz sizin ellerinden kayıp gittiğinizi farketmiş. umarım bu mutluluğunuz daim olur :nazar:

Böyle bi konuşmadan sonra karısına defol git diyen o kadar çok erkek tanıyorumki... Çok şükür benim eşim değil ama etrafımda çoook... Eşin seni kaybetmek istemediği için bu konuşmayı dikkate almış güzel davranmaya başlamış ne kadar ters davranışları olsada en azından hatalarını gören bi insan demekki inşallah bundan sonrada hep böyle devam eder. Ben göz boyamak olduğunu sanmıyorum çünkü giderim diyen insan 1 ay sonrada gider 1 yıl sonrada gider nereye kadar göz boyayabilirki ne kadar rol yapcak bence adam olmaya karar verdi içinde şüphe olmasın hiçte bişe sorma ne yapsam yaranamıyorum dedirtme ve o arıyo ben aramıyorum demişsin öyle yapma sanki hiçbişe yaşanmamış gibi aramaya devam et sende çok iyi davranki sevginiz pekişsin...

maşallah maşaallah maşaallah...
allah nazarlardan korusun ..
odun bır eşiniz yok...:)

Maşaallah.. Daimi huzurlu ve mutlu zamanlarınız olsun.

Elbette ki değişimler olacaktır arada, insan kimyası havadan bile etkilebiliyor, normaldir.

Genel itibariyle nasıl bu önemli.

Birde bu zamandan sonra sizin davranışlarınızda önem kazanıyor.

Bu ilgiye çok muhtaçmış gibi davranmayın. Sizde ölçülü ilginizi eksik etmeyin.

Birde bu durumdan asla söz etmemelisiniz diye düşünüyorum..
Bugunlerde çok mutlu olduğunuzu bile dile getirmeyin.

Bu değişimi doğal karşılayın ki dediğiniz gibi ters tepmesin.

inşallah hep böyle gider sizde eşinizin bu güzel davranışlarına bu şekilde cevap verirseniniz allahında izniyle hiç bozulmaz etkiye tepki yani
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

o kadar sıkıntı ve o kadrda açtığım konulardan sonra uzatmaları yaşayan evliliğimizde olmaz ama belki olur umuduyla eşimden beklediğim o u dönüşü bir anda oluverdi ..... ilgili sevgili sohbetli bi koca olup çıktı işin içinden :) hemde durduk yere hiç birşey yokken ...... bende çok şaşkınım sormak istiyorum aslında bu büyük değişimi eşime ama ters teper korkusu ile soramıyorum ....sabah kalktığında yüzüme bakmayan zorla yatagından kaldıran ben ...... şimdi yataktan kalkıyo bide öpücük konduyo :) günde 2 bilemedin 3 defa tlfla arayıp halimi hatırımı soruyo .... ben çözemedim ... bu değişimin bi gün evveli sadce ufak bi konuşma yapmıştım .... dediğim kelime ... suanda sabır aşamasındayım ne zaman sabrım tükenirse babamı arayıp herseyi anlatıp bizi cocuklarımı ve beni yani almasını bu evliliği bittiğini söylüycem demiştim .. sonra bağırdı çağırdı bu kadar basit senn için evlilik dedi ...vs... evlilik benm için bu kadar basit deil aksine sen evliliği sadece yemeden içmeden eve ekmek götürmeden ibaret olduğunu düşündüğün için yani senn basit gördüğün için bitiyor dedim ..... ve yarisi gün bu değişim başladı ....
o kadar çok şey yaşadık ki.... hep böyle kalsın istiyorum .... 3 gün sonra eski haline döner yine günlerim ziyan olur die o kadar çok korkuyorum ki anlatamam .....

geçmiş geçmişte kalmış deyip boşverin..eskiyi sorgulamayın...önünüze bakın allah mutlulugunuzu bozmasın aranıza giren tek sey gök gürültüsünden korkup yanınıza gelen yavrunuz olsun:nazar:

Allah daha da mutlu yapsın yuvanı. Ama eşin birden değiştiyse konuşmanında etkisi var bence. Sende hemen yumuşama bence ama çok da katı olma. Orta yolu bul bence. Eşin seni her daim elinin altında sanmasın. Konuşmalarında söylediğin lafların her daim arkasında olduğunu anlasın ama dediğim gibi de adama da yüklenme. Bir süre sonra kocanda bu davranışlar alışkanlık halini alır.

Back
X