Başarılı olacağına gerçekten inanıyor musunuz bunun?
Bunun tek yolu sağlıklı psikolojide bireyler yetiştirmek.
Erkekleri hanım kız gibi yetiştirmemek ya da evin aslanı cengaveri, anasının, ablalarının aslan parçası olarak yetiştirmemeli. Egodan patlatmamalı..
Evde şiddet olayları şahit olmamalı.
Aslında TV deki şiddet sahneleri bile çocukların kafasında bir köşede kalıyor ve zamanla birikim yapıyor. Kötü olan her şeyi süzgeçten geçirmedikçe giderek kötüleşen şu dünyada kadın cinayetleri de giderek artacaktır maalesef.
Twitter linkinde hata var_NurteN_
Kampanya ya destek vermeyi es geçmeyelim lütfen .
Sonuçta bu kampanya yeryüzünde insan sıfatı ile dolaşan pisliklerinin hiç olmaması için değil elbette .
O yüzden ne imzalarsak imzalayalım , bu aciz ciğersizlerin haberlerini maalesef okumaya devam edeceğiz .
Ama cezai indirimlerin değişmesi , verilen cezaların artırılması bir nebzede olsa caydırıcı olacaktır .
Sonuçta , yaptı ve kravat taktı 3-5 yılda çıktı ; yaptı ve aşıkmış(!) tutkulu aşk indirimi aldı çıktı gibi şeyler son bulursa ; birileri yapmaya korkar . Vicdanları yok zaten , bu tipleri ancak ömür boyu ve aftan yararlanmama koşulu ile cezalandırırsan belki , bir umut azalırlar .
En kötüsü o konuda kiza adami isten attirdigi icin ne pis seyler soylemislerdi. Bizim kadinlarimiz bile bu haldeyken icinde bulundugumuz duruma sasirmamak gerekirBdvde servis şoförüyle sorunu olan bir kız konu açmıştı geçenlerde o kadar aklıma takmışım ki 2 gün üst üste rüyama girdi kız. Şoför 2. Ozgecan olmak istemiyorsan kes sesini demiş sırıtarak. Bu şeref yoksunları bu gücü nereden buluyor kendilerinde. En ağır cezalar verilmeli ki caydırıcı olmalı. Çocuğunu okumaya göndermeye korkuyor insanlar kızlar eve hapis olsun o zaman sokağa bile çıkmasın bunlar yüzünden.
Twitter linki Davutoğlu' na gönderilecek link.yok canım kampanya sayfasına gidiyor
Twitter linki Davutoğlu' na gönderilecek link.
Twitter linki Davutoğlu' na gönderilecek link.
Bizde foruma yonlendiriyordu. Bilemedim şimdi... :) Şuan uzunca bi twitter linki koydum ama oldu mu acaba?canım gidiyor zaten ben mi yanlış görüyorum ya kendimden şüphe ettim şuan
Bizde foruma yonlendiriyordu. Bilemedim şimdi... :) Şuan uzunca bi twitter linki koydum ama oldu mu acaba?Ausencia
Kızlarınıza çığlık atmayı öğretin diyen de bayandı. Adam serefsizin tekiydi bundan sonra ayağını denk alır diyeceklerine ekmeğiyle oynadın diyorlar. Ben insanları anlamıyorum artık kız ölse ateş düştüğü yeri yakıyor tabi başına gelmeyince ne kadar rahatlar. Kızım olacak hayırlısıyla şimdiden korkuyorum gerçi öyle bir devirdeyiz ki oğlumdan bile korkuyorum artıkEn kötüsü o konuda kiza adami isten attirdigi icin ne pis seyler soylemislerdi. Bizim kadinlarimiz bile bu haldeyken icinde bulundugumuz duruma sasirmamak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?