Slm kizlar.benim yillardir arkadaslik yaptigim bir erkek var.yani beraberiz.birbirimizi cok seviyoruz.babam
Ticaretle ugrasio bu cocuk
İflas eder dedi ve beni vermedi.zaten istemeye
Gelmediler.babam hayir
Diyince bende
Gelipte
Bozulsunlar istemedim.sonra erkek
Arkadasim unv okuyup memur oluyim
Dedi.simdi 3. Sinifa gecti.mezun olunca babam ancak verir beni.memur kafasi var babamdaikimizde 32 yasindayiz.bu yasta gitti isini birakti okul okuo.yani babamin yaptigi bize zulum artik.maddi durumuda iyi.sorun memur
Olmasinda.34 yasimizda evlenebiliriz bu duruma
Gore.arkadaslarimin cocuklari buyudu.ben artik evlensem
Ne olur o yasta?canim
Cok sıkkin...
cok tsk ederim canim.annem hala gorustugumu bilmesine ragmen sunla evlen falan deyip isteyenlerle gorusmemi istio.sinir oluyorum artik.annemden fayda yok bana.herkes hayatini yasio.bencillik ruhlarina islemis.(null)
Şu hayatta neyin garantisi var ki babanız illa memur olsun diye tutturmuş iyi o zaman ticaretle uğraşanlar hiç evlenmesin iflas ederiz diye ayrıca erkek arkadaşınızıda tebrik ederim sırf babanızın gönlü olsun diye üniversiteye başlamış ama babanız bence erkek arkadaşınız okuluda bitirse memurda olsa sizi ona vermez gibime geliyor,kardeşiniz nasıl evlendi peki onun evlendigi kişi için ne dedi ona nasıl izin verdiyse sizede izin vermesi gerekir.Slm kizlar.benim yillardir arkadaslik yaptigim bir erkek var.yani beraberiz.birbirimizi cok seviyoruz.babam
Gelmediler.babam hayir
Diyince bende
Gelipte
Dedi.simdi 3. Sinifa gecti.mezun olunca babam ancak verir beni.memur kafasi var babamdaikimizde 32 yasindayiz.bu yasta gitti isini birakti okul okuo.yani babamin yaptigi bize zulum artik.maddi durumuda iyi.sorun memur
Ne olur o yasta?canim
Cok sıkkin...
Bence babanızla konuşun hayatta neyin garantisi var ki 1 dk sonra yaşayıp yaşayamayacağımız belli değil zaten erkek arkadaşınızın işi gücü yerinde parasıda var ee daha belli bi yaşa gelmişsiniz zaten 30 yaşında evlilik evet çok mantıklı olgunluk açısından ama şöyle bi şey de var yaş ilerledikçe çocuk olmama riski artıyor her şey zamanında güzel napıcak 35 yaşına kadar bekleticek mi bence iyice konuşun babanızla ...Slm kizlar.benim yillardir arkadaslik yaptigim bir erkek var.yani beraberiz.birbirimizi cok seviyoruz.babam
Gelmediler.babam hayir
Diyince bende
Gelipte
Ne olur o yasta?canim
Cok sıkkin...
kardesiminde evlenecegi kisi ticaretle ugrasiodu.ama unv mezunuyfu.babam(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?