saygı duyarım görüşüne ama bazen yapabilceğin en iyi şey budur... acaba iyi mi yaptım diyordum aslında ama çok iyi yapmışım çünkü bu akşam konuşmaya başladık.... =)
konuşmayı da sen başlattın haydi itiraf eett! :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saygı duyarım görüşüne ama bazen yapabilceğin en iyi şey budur... acaba iyi mi yaptım diyordum aslında ama çok iyi yapmışım çünkü bu akşam konuşmaya başladık.... =)
ekleme olayından önce 1 ay kadar bakıştık biz zaten benim onla ilgilendiğimi anlamaması için çok saf olması gerekir....
konuşmayı da sen başlattın haydi itiraf eett! :))
anlamak baska bırının bı adım atarak bunu ıfade etmesı baska bence
feysbuk net bı adım olmus
neyse sen bılırsın senın hayatın senın bakıs acın
umarım pısman olmazsın ne dıyım bu ısler baslayana kadar ayrı sıkıntı basladıktan sonra bambaska bı sıkıntı
ama şöyle bişi var bi ilişkide en başta kim daha çok fedakarlık yaptıysa o taraf fedakarlığa daha çok devam eder en azından bi süre. eğer gerçekten ilişki oturursa iki taraf da eşit fedakarlık yapmaya başlar. ama bana göre sen başından kabul etmiş oldun bunu. sonuçlarına hazırım diyorsan senin bileceğin iş sonuçta senin ilişkin.. inş bu sebepten sıkıntı çekmezsin ilerde..
hayır bu sefer bilemediniz.... o başlattı =) ben başlatcak olsaydım 10 gündür başlatırdım zaten...
:) biraz sinirli misin bana mı öyle geldi? :) neyse. önemli olan istediğim oldu diyebilmen bu durumda. nasıl gidiyor peki?
dediğim gibi canım senin kararın.. fikirlerimizi soruyorsun ben de söylüyorum kendi fikrimi.