Hepiniz açık adreslerinizi verin bakalım, eşlere haber uçurmam lazım
KK JOURNAL
Yedim farzet, komşun ne oldu? Hani şu sahip çıkılması gereken ve yedirtmediğin, o da kuzeninin komşusuydu değil miabla benim kuzenim yazmış
Yedim farzet, komşun ne oldu? Hani şu sahip çıkılması gereken ve yedirtmediğin, o da kuzeninin komşusuydu değil mi
Kazen'e söyleyelimde üyelerin eşlerine özel mağdur erkekler kulübü diye site açsın, sizleri birde onlardan dinleyelim
Corc yer bunu söyleyimyakışıklılık babın daaa
al pacino ikisinide yerChris'e sahip çıkalım, gomşumuz oluyor da bizimyidirtmeeeem kimselere
korsan kılıklıBende Johnny diyorum
Bıyıklı ya ondan haber saldım kesecwek onları
Senin adam bradd dimi
al pacino ikisinide yer
yaşlandı evet ama yinede hayranım işteAl pacino'nun bi gözü toprağa bakıyor artık ya 75 yaşında adam :)
yaşlandı evet ama yinede hayranım işte
var tabiki,fransada Jean renoDünyanın en seksi erkeğî Yada kadını acaba Dünyada ki herkes dikkate alınarak mı yapılıyor yoksa dünya bunlara göre sadece Amerika'dan mu ibaret?
Sürekli nerede en iyi kategorisi var ABD ön planda.
Bence Türkiye'de ve dünyada eminim bunlardan daha seksi insanlar vardır :)
scar facedede iyiydi bence..Hayranlıksa ben de hayranım canım, Şeytan'ın Avukatı'nı izledikten sonra satanist olasım gelmişti :)
kocanda öylemi düşünüyor bakalım:)ben kocamın en seksi kadını olayımda gerisi önemli değil. :)
bencede..Uff vallaha beni görseler ödülü o kızın elinden alıp bna verirler..
beğenmiyorsa bir şeyi söyler.illaki söyler şakayla karışık pot kırsa da söyler.kocanda öylemi düşünüyor bakalım:)
bencede..
beğeniyordur tabiiki ama hiç beğendiği bir sanatçı falan yokmu vardır herhalde?beğenmiyorsa bir şeyi söyler.illaki söyler şakayla karışık pot kırsa da söyler.
Saol canım :)))kocanda öylemi düşünüyor bakalım:)
bencede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?