beklenen adet tarihinden önce hamile olduğunu öğrenenler

edayolcu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
65
92
288
Adana
merhaba, BAT'a daha dört gün var ama ben hiç bir belirti olmamasına rağmen dayanamadım ve test yaptım
ve silik de olsa ikinci çizgi çıktı, bunu görmek bile çok güzel olurdu diye düşünürken şimdi de acaba kimyasal mı?
adet olur muyum endişeleri başladı...keşke hiç öğrenmeseydim...daha sonra da kese göründü mü, kalp atışı var mı,
testler normal mi endişeleri var sırada, beklemek ne zor... benim gibi önceden öğrenen varsa acaba zaman nasıl geçti,
neler yaptınız?

adetime bikaç gün kala bakmıştım benimde silik çıkmıştı,hatta ilk bikaç dakika 2.çizgi çıkmadı dakikalar geçtikçe silikleşti.sonu kötü bitti 4.hafta endometriyum kalınlaşmış,6.hafta kese var,8.hafta düşük,kürtaj!!!

merhaba, BAT'a daha dört gün var ama ben hiç bir belirti olmamasına rağmen dayanamadım ve test yaptım
ve silik de olsa ikinci çizgi çıktı, bunu görmek bile çok güzel olurdu diye düşünürken şimdi de acaba kimyasal mı?
adet olur muyum endişeleri başladı...keşke hiç öğrenmeseydim...daha sonra da kese göründü mü, kalp atışı var mı,
testler normal mi endişeleri var sırada, beklemek ne zor... benim gibi önceden öğrenen varsa acaba zaman nasıl geçti,
neler yaptınız?

ben bat a 1 hafta kala yaptım, çizgi çıkmadı. attım çöpe. 4-5 saat sonra çöpe bişey atarken testte çizgi gördüm. sonra bat a kadar gün aşırı yaptım, hep 1 saat sora falan çıktı çizgi ama çıktı. bat günü hemen çıktı. o gün doktora giittim, bhcg 58 çıktı. çok az dedi doktor, 1 hafta sora keseyi gördü güç bela ama çok küçük 10 gün sora gene bakalım dedi. 10 gün sora kalp atışı beklerken boş gebelik dendi, ama şu an kızım kollarımda. sana tavsiyem 7-8 haftalık olmadan ve kendinden bir düşük olmadığı sürece bekle, onu hissedersin zaten...

adetime 2 gün kala mı ne öğrenmiştim çizgiler gayet koyuydu hemde hemen gidip test yaptırıp ultrasona girdim
bu aklında ki sorulardan hiç kurtulamazsın haftalar ilerledikçe yenileri ekleniyor malesef hep olumlu düşünmeye bak kötü birşey düşünüp bebeğini etkileme kaderimizin önüne geçemeyiz malesef inş herşey yolunda gider ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın....

ilk gebeliğimde bebeiğimin kalbi durduğu için almışlardı.sonrasındaki 6.ayda dr.a idrarımda yanma var diye ve kğrtaj sonrası kontrole gittiğimde dr.hamile olduğumu söyelmişti.kan testinden belli olmuştu.eve geldiğimde hazırda bekleyen idrar testini yağtığımda ise çizgi çıkmamıştı bile ama daha reglime 5-6 gün vardı.ama dr.un dediği doğruydu ki oğluşuma kavuştum..en doğrusu kan bhcg testi.

ben kalp durmasi sonucu sonlanan gebeligimde daha reglime 5 gun kala evde yaptigim idrar testiyle hem de cok koyu bir ikinci cizgiyle anladim hamileligimi, daha 3 haftalikmis anladigimda,icime dogup yapmistim. sonu benimkine benzemesin insallah.

ben bat a 1 hafta kala yaptım, çizgi çıkmadı. attım çöpe. 4-5 saat sonra çöpe bişey atarken testte çizgi gördüm. sonra bat a kadar gün aşırı yaptım, hep 1 saat sora falan çıktı çizgi ama çıktı. bat günü hemen çıktı. o gün doktora giittim, bhcg 58 çıktı. çok az dedi doktor, 1 hafta sora keseyi gördü güç bela ama çok küçük 10 gün sora gene bakalım dedi. 10 gün sora kalp atışı beklerken boş gebelik dendi, ama şu an kızım kollarımda. sana tavsiyem 7-8 haftalık olmadan ve kendinden bir düşük olmadığı sürece bekle, onu hissedersin zaten...

bana umt oldun canım benimde sonradançıkıyo çizgi :( lekelenmen olmuşmuydu

Merhaba ben bunları şimdi okuyorum benimde adetime 1 gün var ve aceyio uyku hali ve mide bulantısı gögüslrimde şişlik vr kasık ağrım var sizce test yapsam mı çıkar mı :(

Canım idrarda cikar mi bilmiyorum ama kanda çıkar ben reglime 3 gun kala baktirdim 19 bir gun kala 22 yani artmadi sonuc kimyasal gebelik :(

:( çok üzüldüm bende hasta oldum ama et parcası çok geldi düşük mü oldu acaba 3 aylık evliyim ama hiç korunmadım olmuyo :(

Bizim uc ayida geçti korunmadik yumurtlama takibi felan yaptik bu ay da klomen tedavisi başladı Dr bskslim nolcak reglime 8 gun var daha

Back
X