Beklenen bebek ve kanama

meleek9090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
663
355
33
36
Kizlar moralim o kadar bozuk ki o kadar korkuyorum ki Rabbim kimseye yasatmasin..
Tedavi gordum hic olumlu cevap alamadim ,tedaviyi biraktik mucizem geldi dualarla. Ama simdide kanamalar basladi. 17 haftanin sonundayim plesenta göçü denen olay oluyormus 2 defa kanama yasadim simdide her wc ye gittigimde pempemsi akintilar oluyor. Tuvalete gitmeye, doktorun verdigi igneyi vurdurmak icin o sedyeye uzanmaya bile korkar oldum. Ne yapabilirm kanamayi tetikleyen seyler varsa bildiginiz onlardan sakinayim neden kanama olur,boyle bisy basina gelen varsa guzel hikayeleriniz belki moralimi duzeltir. Sirt üstü yata yata belim acimaya basladi yan dönmeye bile korkar oldum. Ne olur dua edin uzandigim yerden okuyabilecegim dua zikir tavsiyeleriniz varsa onları da yaparim Allah isteyen herkese evlat nasip etsin herkese kolay hamilelik kolay dogum nasip etsin insallah herkese simdiden tesekkurler..

inş rabbim tamamina erdirir kucaginizi almayi nasip eder ... Rabbim isteyen herkese bu sevinci ve kucagina saglikla almayi nasip eder ins..

Çok geçmiş olsun. Dilerim ki bebeğiniz sizi bırakmasın.
Uzanın ayaklarınızı yüksekte tutun. Dinlenin , tuvalet ihtiyacınız dışında ayağa kalkmayın.

Canım üzülme allah büyüktür yan dön bir şey olmaz hastalığın hakkında tam bilgim yok ama tühlü tehlikelere maruz kalabiliyoruz..

Allah bir nefeste saglicakla bebegini kucagina almana yardim etsin canım. Bence bu sıkıntıları doktorunla konus burda hiçbir şey bilmeyen eltisinden gorumcesinden duydugu ile yorum yapan insanlarin fikirlerini uygulama bence (

canım rahatsızlığın hakkında bilgim yok. eşin ve sen sağ ellerinizi rahim üstüne koyup 99 kere ya mübdi ya şafi ve es selam çekin. aklıma gelen sadece bu.

Evet bende ilk 4 ay cok korktum zaten zor oldu bide bisey olurmu ki diye ,tam riski atlattik derken beklemedigim anda böyle oldu cok cok korkuyorum
Bende ayni senin gibiydim cnm riskli donemi atlattim diye gezindim is yaotim ve suyum geldi aniden dogum yaptim,sakin kalkma yat.

Doktorun anlatmadı mı? Çekinme sor. Neden böyle, ne yapmam gerek diye.

Allah şifa versin inşallah.

Rabbim yar ve yardimcin olsun acil şifa nasio etsin canim tez zamanda insallah bebegini sag salim al kucagina

Eklentiler

• FB_IMG_1452509275941.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26
Cnm çok üzuldum elini karnina koyup hergun okuyabildigin kadar Ayetel kürsi oku bol bol dua et Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…