beklenen sonuc nihayet cikti...

Evet en azindan hamile kalabiliyorum hamdolsunn
Geçmil olsun demiyorum gözünüz aydın .başka bı sorun çıkmamiş.siz hamile kalırsanız sadece iğneler var oda deger evlat için.arkadaşlarımdan biliyorum .hattta arada karınları buyudugunde iki arkadaşa iğnelerini yapmışlığım var.hiç korkulcak birşey değil.saglıkla kucagına bebeginizi alırsınız inşallh.

Cnm suan kimyasla gebelik yasiyorum. Tedavi gormek istiyorum ama o arada hamile kalirsam o da duser diye korkuya hemen olsun bitsin tedavim istiyorum insAllah hersey istedigim gibi olur hizli ilerler hastanedeki islerm
rabbimn belki imtahindir.bizlere canim belko rabbim.icin.hayirlis.budur bizm.icin ole.kendmizi.avutcaz yoksa.dayanilmasi.zor bisy senin daha yeni oldugu.icin normal.kurtaj olursun uniye.git bakalim.alirlarsa orda aldir ve inceletir kesin eger cok gun atarlarsa.özelde.filan aldieisin orda tam anastesi yapiyolar hic bi aci.duymuyosun

Ozele gidemem canim. Ev esya borclarini oduyor esim bende calismiyorum. O kadar gucumuz yok.tepecik Arastirma hast iyi diyolar bakalim gorcez yarinn...
rabbimn belki imtahindir.bizlere canim belko rabbim.icin.hayirlis.budur bizm.icin ole.kendmizi.avutcaz yoksa.dayanilmasi.zor bisy senin daha yeni oldugu.icin normal.kurtaj olursun uniye.git bakalim.alirlarsa orda aldir ve inceletir kesin eger cok gun atarlarsa.özelde.filan aldieisin orda tam anastesi yapiyolar hic bi aci.duymuyosun

Peki size bakilirken eslerinizede bakildi mii?

Canim bu ikinci evliligim oldugu icin sorun bende buyuk ihtimal. Yoksa ikisindede genetigi bozuk olamaz:) problem beniimm:)
esimde.kan verdi onda bisy cikmadi bmde.pihtilasma ciktinesinde kan bersin nelki ondan kaynaklidir

Ozele gidemem canim. Ev esya borclarini oduyor esim bende calismiyorum. O kadar gucumuz yok.tepecik Arastirma hast iyi diyolar bakalim gorcez yarinn...
normal.kurtaj devlet hastanesinde oluyo tabi ozlede bn bi sene once 500 tl ya aldirmistim tam.anestesi yaptirmistim ama.devlete nasil.yapiyolar bilmiyorum ordada hemen hemen aynidir

Canim ben kurtaj olmucam kimyasla gebelik oldugu icin gebeligin kendiliginden sonlanmasi i bekliyorum. Ben sadece 3 dusugum icin tedavi gormek istiyorumm.. Onun icinde zaten yarin doktora gidicemm
normal.kurtaj devlet hastanesinde oluyo tabi ozlede bn bi sene once 500 tl ya aldirmistim tam.anestesi yaptirmistim ama.devlete nasil.yapiyolar bilmiyorum ordada hemen hemen aynidir

Canim ben kurtaj olmucam kimyasla gebelik oldugu icin gebeligin kendiliginden sonlanmasi i bekliyorum. Ben sadece 3 dusugum icin tedavi gormek istiyorumm.. Onun icinde zaten yarin doktora gidicemm
him anladim canim bilmiyodum ogle olduginu

canim bn gebeykn muaynelerimi devlet hastanlerinn birinde yaptiriyodum orda ogrendim bebegimin öldugunu doktor burda allaim.istersn.dedi bnde 2.dusugum.dedim arastirlmasini istiyorum.dedim doktorda burda arastirmadan.direk alirlar dedi bni samsundaki fakulte.hast yonlerdirdi orda dogum yaptim normal sonra zatengenetik inceleme istedigimi belirtim ona gore kan.filan.aldilar bizden sende fakulte hastlerinden birine basvur once gerekli tesleri yaparlar sonra genetik bir sorun varsa arastirlar insalh rabbim sanada evlat verir insalh cnim bnm hep dua et rabbime olmayini oldurandir o unidini kesme bnde kesmiyorum hic

Cevabın ıcın tesekkur ederım canım amın ınsallah en kısa zamanda hayrlısyla olur ben hıc gebe kalamadım butun testlerım yapıldı hormon rahım fılmı vs hepsı temız cıktı onlar temız cıkınca acaba baska bıseymıdıye dusundum

aynn canim.doktorda igneden bahsetti vala bebegim olsunda hergun vurunurum yeterki.ise yarasin rabbimde.kolaylgini verir insalah herseyin insalah bebegime.isim.ararken boyle sohber edriz alah hepnizden razi olsun
Olur olur bal gibi olur isimde bulur dua da ederiz senin gibi bir arkadaşım 5 yıldan sonra çocuk sahibi oldu hergün iğne vuruldu hiç şikayet ettiğini duymadım hatta 2 yıl sonra ikinci ye hamile

Ayni durumdaydim hamileligimi ogrenir ogrenmez kan sulandirici igneye basladik doguma kadar hergun gobekten yapildi,simdi kizim 6 yasinda Insallah en kisa zamanda sizde bu duyguyu yasarsiniz,

Merhaba cnm bende ayni sorunla bir dusuk gecirdim. Ama doktorum hemen arkasindan testleri yapti. Hamile kalincada direk igneye basladik doguma 15 gun kalaya kadar kullandim sabah aksam. 15 gunde bir parmaktan tahlil yapldi pihtilasma seviyesine gire dizlar tekrar ayarlandi falan. Biraz sıkıntîli bir surecti ama tabikiii herseye degiyor. Simdi kizim iki yasinda. Cok sukur ki teshis konulmus gerisi kolay cozumu var. Allahım sanada saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder .insallahh

amin canim bakalim bazi.degerlerimde dusuk cikms faulte kadin dogum piliknligindeki sonuclarimda cikmis ka degerim dusukmus filan:-(insalh duzelirimde hamile kalabilirim

Rkadaslar bu dusukler icin tibbi genetikten sira aliniyor demi

Merhaba cnm bende ayni sorunla bir dusuk gecirdim. Ama doktorum hemen arkasindan testleri yapti. Hamile kalincada direk igneye basladik doguma 15 gun kalaya kadar kullandim sabah aksam. 15 gunde bir parmaktan tahlil yapldi pihtilasma seviyesine gire dizlar tekrar ayarlandi falan. Biraz sıkıntîli bir surecti ama tabikiii herseye degiyor. Simdi kizim iki yasinda. Cok sukur ki teshis konulmus gerisi kolay cozumu var. Allahım sanada saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder .insallahh
ne guzel.canim boyle ornekler gordukce daha cok umutlaniyorum insalah baska sorunlarim cikmaz saglikli muu bi gebelik gecirim.cok ihtiyacim var cunku morele

Back
X