Beklenen tarihten once kanama

Bila

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
18
3
16
34
Arkadaşlar yumurtlama gunum 9 şubattı 16 şubattan itibaren kahverengi ve pembe akinti geldi. Sonrasında 20 şubatta yoğun kanama geldi. Evlat sahibi olmayı çok istiyorum. Regl yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor mu benim neden erken geldi anlamadım
Tecrübesi olan var mı acaba

Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle.

14 gün doğru fakat genel bilgi. Erken ve geç yumurtlama sık sık oluyor. Ovülasyon testi ile takip edebilirsiniz dilerseniz en azından günleri kaçırmazsınız.

9 şubatta ovülasyondan eminseniz 16 şubatta yerleşme kanaması olmuş olabilir, sonrasında kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz. Bence bir kan testi verin, yada evde idrar testi yapın.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle.

14 gün doğru fakat genel bilgi. Erken ve geç yumurtlama sık sık oluyor. Ovülasyon testi ile takip edebilirsiniz dilerseniz en azından günleri kaçırmazsınız.
Amin duanız için teşekkür ederim 🩷
Bu şekilde takip etmeye calistm 17 ve 18. Günler yumurtlama gördüğümü düşündüm aslında takip etmiştim

Eklentiler

• GAG-1676209677232.webp
    GAG-1676209677232.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 86
9 şubatta ovülasyondan eminseniz 16 şubatta yerleşme kanaması olmuş olabilir, sonrasında kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz. Bence bir kan testi verin, yada evde idrar testi yapın.
Sabah erken saatte yapmam mı gerekir şu anda da sonuç alır mıyım acaba

Sabah erken saatte yapmam mı gerekir şu anda da sonuç alır mıyım acaba
Ovülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 Mart. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.

Ovülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 ocak. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanım 😔🤔

Ovülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 ocak. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanım 😔
Ovülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 Mart. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.
Bu arada 17 si görünen aslinda 9 şubata denk geliyor

İlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanım 😔🤔
Umarım o da erken yerleşme kanamasıdır😍 pozitif düşünelim tabiki adet kanaması gelmediği sürece hep bir umut vardır. 4-5 Martta o kanamanın gelmeMesi dileğiyle🌸
Aksi durumda kist miyom polip gibi durumlar ara kanama yapabilir, ilk kontrolünüzde bu durumu doktorunuzla paylaşın, sebebini araştırsın.

İlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanım 😔

Bu arada 17 si görünen aslinda 9 şubata denk geliyor
Adetten sonra 17. Gün mü demek yani😅 ozmn hadi bir test yap bakalım sen. Umarım pozitif bir test atarsın bize, varsa silik bir çizgi çıkacağını düşünüyorum.

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz lütfen bu konularda anlayanlar bi aydınlatsın beni.
Adetime 2 gün kala eşimle birlikte olduk (19 Ocak) sonra adetim gecikti bende çok takmadım zaten düzensiz olur dedim ve 8 şubata kahvemisi bi akıntı geldi afedersiniz silince pötür pötür peçeleye geliyordu bu böyle iki gün devam etti ve bitti bende diğer gün kan verdim 0,389 oradaki hemşire geç döllenme olabilir dedi 5 gün sonra tekrar gittim kan verdim bu sefer de 0,411 çıktı adetim hale gelmedi aşırı sağ kaşığım ağrıyor sırtıma kadar vuruyor doktor randevum bu cuma acaba hamilelik var mı ilaçta kullanamıyorum yardımcı olun.

Back
X