Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin duanız için teşekkür ederimRabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle.
14 gün doğru fakat genel bilgi. Erken ve geç yumurtlama sık sık oluyor. Ovülasyon testi ile takip edebilirsiniz dilerseniz en azından günleri kaçırmazsınız.
Sabah erken saatte yapmam mı gerekir şu anda da sonuç alır mıyım acaba9 şubatta ovülasyondan eminseniz 16 şubatta yerleşme kanaması olmuş olabilir, sonrasında kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz. Bence bir kan testi verin, yada evde idrar testi yapın.
Ovülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 Mart. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.Sabah erken saatte yapmam mı gerekir şu anda da sonuç alır mıyım acaba
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanımOvülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 ocak. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanımOvülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 ocak. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.
Bu arada 17 si görünen aslinda 9 şubata denk geliyorOvülasyon testlerine baktım, 17 şubatta pik yapmış, muhtemelen o pembesi akıntı yumurtlama kanamasıydı, bazı kadınlar yumurtlama günlerinde nadirde olsa yumurtlama kanaması yaşarlar. O günlerde ilişkiye girdiyseniz test yapmak için 1 hafta daha bekleyin, adet tarihiniz 4-5 Mart. Umarım hamilesinizdir de o tarihte adet olmazsınız.
Umarım o da erken yerleşme kanamasıdırİlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanım![]()
Adetten sonra 17. Gün mü demek yaniİlginiz için gerçekten teşekkür ederim bu yoğun adet kanaması sandığım kanamayı nasıl yorumlariz peki hala gebelik şansım var mıdır sizce Ayşe hanım
Bu arada 17 si görünen aslinda 9 şubata denk geliyor
Ahhh silik de olsa bir çizgi çıkmadı ne yazık ki ...Adetten sonra 17. Gün mü demek yaniozmn hadi bir test yap bakalım sen. Umarım pozitif bir test atarsın bize, varsa silik bir çizgi çıkacağını düşünüyorum.