Sağ kasık ağrısı , Yumurtlama günü

Aysbtr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
6
1
1
25
Arkadaşlar merhaba regli baş: 8 temmuz bitiş :13 Temmuz 14/16/17/18/20/21/25 temmuzlarda korunmasız ilişki oldu 28 temmuzda pembe akıntı geldi hafif kanımsıydı ve bu hafta hep beyaz akıntım vardı acaba yumurtlamayı yanlış mı hesapladım reglime şu an 6 gün var ve bugün sağ kasıkta batma var bu kadar yardımcı olun

Arkadaşlar merhaba regli baş: 8 temmuz bitiş :13 Temmuz 14/16/17/18/20/21/25 temmuzlarda korunmasız ilişki oldu 28 temmuzda pembe akıntı geldi hafif kanımsıydı ve bu hafta hep beyaz akıntım vardı acaba yumurtlamayı yanlış mı hesapladım reglime şu an 6 gün var ve bugün sağ kasıkta batma var bu kadar yardımcı olun
Yardımcı olun demişsiniz ama yaşadığınızı her kadın her ay yasiyur gebelik için illa diyorsanız test yapın öyle soru sorun bence kim nerde bilecek ki dediğiniz belirti belirti değil test yapın derim

Canım bu aynı zamanda adet belirtisi yerleşme kanaması da olabilir gelen pembe akıntı kan testi yada idrar testi yapın

Adet öncesi de olabilir yerleşme de olabilir ki bana yerleşme gibi gelmedi tarihlere bakınca ama yine de erken gebelik testi alıp yapın

Back
X