yaşadıklarınız gerçekten sinir bozucu. eşinizin hayatında başka biri olabilir mi?
canım benim biz kadınlar malesf farlı düşünüyoruz benim kocamda dünyalar iyisi bir insan ama kadın ruhundan hiç anlamıyor ben daha romantik düşünceli olsun gururumu okşasın istiyorum ama yok kavga ederiz ben sabaha kadar uyumam onun umru bile olmaz en kavgalı anlarımızda bile söyle değse bana diye içim gider uzaktan da olsa kokusunu içime çekerim ona da diyorm hödüksün sen diyorum gülüyor erkekler düz mantık ya bak bir benim ki senin ki değil herkesin ki aynı.cinselliğe gelince o konu düşündürücü 2 hafta çok uzun bir zaman yeni evli sayılırsın.cinsellik can damarı evliliğin soğumamak lazım.baştan çıkart kışkırt dicem ama benim ki gibi keçi bir inadı varsa o da kar etmez allah yardımcın olsun
esinizi biraz takip etseniz?
misal gece uyurken telini karistirin,
calistigi yerde bi tanidiginiz varsa neler yaptigini sorun,
evde bilgisayara giriyosa hanki sayfalara giriyo diye baksaniz
eger suphelendiniz birsey yoksa evlilinize heyecan katin misal
tatile gidin veyahut aksamlari sinemaya gezmeye disariya hava almaya,
esinize pasta yapin sevindirin mutlu edin
veyahut cocuk yoksa
surpriz yapin
cinsel olarak bir sıkıntısı var diyelim ama diğer zamanlarda da size ilgisi azalmışsa başka biri var mı diye araştırmaya geçin derim.
gerçekten böyle duydukta evlenmektende nefret geldi
basşımdan bir evlilik gecti
başka biriyle beraberim sımdı
evlensek sonumuz boylemı olacak boylemı gelısecek cokmu abartılıyor dıllendırılıyor bılemıyorum nedense herkezin böyle oldugunu dusunmeye basladım yada bu sayfaları okumamam gerek
barkadaşım üzücü bişey gerçekten.Allah yardımcın olsun.Anlattığıın kadarıyla eşin içine kapanık biri.İki hafta da gerçekten uzun bi süre.Konuşmayı denesen gerçi denedim diyosun.Bu kadar sana karşı soğuk olmasnın bi nedeni olmalı.Arkadaşlarında dediği gibi insanın aklına başka biri olabilir mi diye geliyo.Peki başka biri olma ihtimalini sen düşündün mü hiç?Ne bilim eşin sonuçta iki sene geçmiş üçüncü kişi olursa bişeyler sezer olabilirsin belki.
BENİM EVİLİLİĞİMDE CİNSEL BİRLİTELİK YOKTU
2 hafta cok uzun bı suremı kestıremıyorum sorunlu bır evlılıktı ılk zamanları hatırlamıyorum bız nıye denemeıyoruz dıye dıye aylar yıllar gectı sonuc olarak ayrıldıgımızda kendımı kadın gıbı bıle hıssedemıyordum sadece yardımcı tekniklerle anne olmuştum o kadar
kafam cok karışık evlenmek kötümü ?
senin esin yine iyi 1 hafta gorusmeden duruyo,
benim esim mutlaka her hafta sonu disarda,
ama ben sikayetci degilim
bizde alisildik bi durum
esim disardayken kendime daha fazla zaman ayirabiliyorum
bence sende positif yonden bakmalisin 2 sene olmus biraz kendi haline birakin
playstation oynamasi gidip disarda kahvelerden veya meyhanelerde gezmesinden iyidir
hic olmasa gozunuzun onunde
rahat olun duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?