Beklentilerimde boğuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklentilerinizi sıfıra indirin mutlu olmak bundan geçiyor, bu kötü bişey değil yapmayacak anlamına da gelmiyor, kendiniz için bunu yapmalısınız, birde size ‘erkekler marstan kadınlar venüsten’ kitabını öneririm
beklentisini sıfıra indirsin tamam. o zaman adam yemek istediğinde ona kendi kendine yet beklentini sıfıra indir de demesi lazım o zaman sizin matığınıza göre değil mi?

bu kendine yetmek değil. o zaman o adam kendi yemeğini kendi pişirip yesin kendi kendine yetsin
altında arabası olduğu halde karısıyla küçük çocuğunu almaya bir erkek gitmiyorsa neden evliler o zaman?
ayrıca herkes kendine yetecek ve herkes ayrı takılacaksa evlilik niye?
elbette bazı noktalarda birbirine yardım edeceksin. kadının yaptığı yemeği yerken, süpürdüğü evde otururken kendine yetmemek olmuyor ama bunlar
eğer kadın yorgunsa zaten yemeği de erkek pişirmeli. biz öyle yaptık bugün mesela ben işten gelince hazır sofraya oturdum.
herkes ayrı takılsın demedim ayrıca.
anlamadığınız nokta şu
günümüz kadınlarının bir kısmının her şeyi eşinden beklemesi.

eğer kadın yorgunsa zaten yemeği de erkek pişirmeli. biz öyle yaptık bugün mesela ben işten gelince hazır sofraya oturdum.
herkes ayrı takılsın demedim ayrıca.
anlamadığınız nokta şu
günümüz kadınlarının bir kısmının her şeyi eşinden beklemesi.
evet herşeyi eşinden beklemesi tabiki yanlış ama buradaki örnekte eşinin altında araba varken hadi karısını geçtim küçük çoçuğunun otobüste sürünmesine göz yumması bence normal değil.
diğer keyfi şeylerde haklısınız. zaten erkekler kadınlardan bu yüzden bıkıp uzaklaşıyor ama bunu da yapması lazım bence

evet herşeyi eşinden beklemesi tabiki yanlış ama buradaki örnekte eşinin altında araba varken hadi karısını geçtim küçük çoçuğunun otobüste sürünmesine göz yumması bence normal değil.
diğer keyfi şeylerde haklısınız. zaten erkekler kadınlardan bu yüzden bıkıp uzaklaşıyor ama bunu da yapması lazım bence
zaten konu sahibi detaylı anlatınca hak verdim eşiyle aynı işi yaptığımdan iki haftadır tatilde olduğunu düşünüyorum. ve yaptığı cidden çok ayıp.

beklentisini sıfıra indirsin tamam. o zaman adam yemek istediğinde ona kendi kendine yet beklentini sıfıra indir de demesi lazım o zaman sizin matığınıza göre değil mi?
Alakasız, adam da çalışmasın madem ev kendi kendine mi baksın, evlilikteki sorumluluklarla beklentiler çok farklı şeylerdir

ben de eşim de telefonda özledim seviyorum lafları assssla etmeyiz. birkaç hafta ayrı kalsak da böyle konuşmalar olmaz telefonda; eşinizin de bünyesi müsait değil demek ki olmayacak şeyi bekleyip üzülmeyin. ha biz yüz yüze de öyle sevgi hasret aşk konuşmaları yapamıyoruz, biraz kasıntıyız çift olarak. ama ne bileyim beni görünce bıdır bıdır konuşmaya başlaması, uyurken sıkıca sarılması filan ha özlemiş demek ki dedirtiyor. sizin eşiniz de davranışlarıyla belli ediyordur belki. bunları söze dökemeyen insanı konuşturmaya çabalamayın valla eziyet kendimden biliyorum. araba meselesinde ben size hak verdim. kendi kendine yetmek ayrı bişey özen görmek ayrı bişey. ben de asla gel beni al demem ama eşim atla birinin arabasına gel dese fena ayar olurum.

Alakasız, adam da çalışmasın madem ev kendi kendine mi baksın, evlilikteki sorumluluklarla beklentiler çok farklı şeylerdir
adam çalışıp kadına bakmıyor. konu sahibi yazdı kendisi de çalışıyor hatta kadrolu olarak. eşi kadrolu bile değil. yani adamın kadından fazla yaptığı birşey yok. bu durumda yemeği neden kadın yapıyor? karısını ve çocuğunu bile almaya gitmeyen adama neden kadın yemek yapıyor pardon ama.

adam çalışıp kadına bakmıyor. konu sahibi yazdı kendisi de çalışıyor hatta kadrolu olarak. eşi kadrolu bile değil. yani adamın kadından fazla yaptığı birşey yok. bu durumda yemeği neden kadın yapıyor? karısını ve çocuğunu bile almaya gitmeyen adama neden kadın yemek yapıyor pardon ama.
Çalışan kadın olduğu kısmını görmemiştim ben o zaman paylaşılmalı tabi, yapmasın kadın da yemek madem adamda beklemesin

neden şaşırdınız ki
illa piremses mi olmalıyız? illa bizi birileri taşımalı pohpohlamalı elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmamalı mı?
bütün gün milletin saçma sapan işleriyle uğraşan eşlerimiz eve gelip bir de bizim şımarıklığımızla mı uğraşsın?
Niye uğraşmasın uğraşmaya gönlü yoksa evlenip çocuk ta yapmasın bizahmet.

Niye uğraşmasın uğraşmaya gönlü yoksa evlenip çocuk ta yapmasın bizahmet.
hayır uğraştığıda şımarıklık falan değil yani. tanımadığın birine bile rica etsen seni şurdan şuraya bırakır. ay yok cidden evlilik zor. Allah yardım etsin konu sahibine

eşimden çok daha fazla çalışıyorum mesela yarın bile çalışıcam bazen 10 günü geçiyor izin kullanmamam. ama sağ olsun hiçbir zaman bendeki sorumluluğun altına sığınıp böyle davranmadı çok şükür.
ama haklısınız kullanan çok etrafımda var böyleleri yiyip içip yatan her şeyi karısından bekleyen.
ama tam tersi de var akşama kadar tv karşısında yatıp bir de eşine huzur vermeyen.
benim bir arkadaşım vardı bana çağırdım bir gün
manyak mısın bebekle nasıl minibüse binerim demişti şok olmuştum 😂
Nasıl kıymetlidir o kadın kocasının gözünde ama ... herşeye yetişen erkeğe minnet etmeyen kadınların da pek değeri olmuyor.

hayır uğraştığıda şımarıklık falan değil yani. tanımadığın birine bile rica etsen seni şurdan şuraya bırakır. ay yok cidden evlilik zor. Allah yardım etsin konu sahibine
Bunların şımarıklık olarak karşılandığı bir evlilik evlilik değil bence.

çocuğum yok olması için uğraşıyorum.
tek başıma hallederim rolleri derken
siz de kadınsınız birine muhtaç olmak bana ayıp geliyor doğrusu hemcinsim olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz?
bir kadın tek başına ayakta durduğunda mı daha güçlüdür yoksa her şeyi eşinden beklediğinde mi?
bu arada konu sahibi için değil bu sözüm hiçbir şey yapmayıp her şeyi eşinden bekleyenlere lafım.
Evlilik denen şeyin anlamı nedir peki ?eşinizden bile birşey isteyemeyeceksem neden evlendim.kimseye muhtaç olmadan da çocuk doğurabilirmisiniz acaba? Yada bebek oldu gece ateşlendi hastaneye gidecek atıp arabaya tek başınıza mı götüreceksiniz ? Siz kendi kendine yetme , tek başına ayakta kalma durumunu biraz abartmışsınız ,size zarar ama .

Deveye hendek atlatmak..erkeğe laf anlatmaktan daha kolay..odunluk ruhlarında var..incelik pek bilmezler..bu arada konuyla ilişkili eşimede doldum mu ne:)))😀

O zaman isleri tersine çevir sen Umursamaz onu anlamaz bir şey beklemez biri ol senin için o bir şeyler yapmak ister belki

Valla kapilarda yatan adamlardan bu hallere nsil evriliyolar hayretler icindeyim. Araba vr ve binbir sikintili olan yollarda surunmenizi istiyorsa ccukla yaziklar olsundur.
Eve donmemekte yeridir.. Elin nazli kadinlarini gormemis daha esiniz tirnagi kirilsa kiyamet koparan.

Evliliğim 4.yili ama hala kocam benim ne istediğimi anlayamiyor..önceleri sadece hissetmesini bakışımdan falan anlamasını beklerdim o kadar akillandim ki suan direk suratina suratina haykiriyorum...degisen birsey var mi tabiki yok...Son beklentim de su oldu.. 1 haftadir kizimla birlikte annemlerin yanina geldik. Esim evde . Annemler de merkeze 80 km uzaklikta bir ilcede kaliyorlar.. neyse 1 hafta geçti. Ben istiyorum ki ozledim desin ima etsin bise yapsın.. Ben onu beklerken adam dedi ki ne zaman geleceksin. Ben de sen ne zaman gelirsen doneriz dedim. Ben gelmesem sen donsen dedi..Arabayla bizi almaya gelmek istemiyor beyefendi. Ben birilerinden rica edecefim cocukla bavulla milletin aracinda donecekmisim.. neyse olay buradan büyüdü.. en son sen ne yaparsan yap kızım gelsin yeter dedi.. bunu diyen adam da evde sürekli uyuyup cocuguyla en fazla 2 saat vakit geciren birisi... oyuncak almayi babalik saniyor... tek beklentim azıcık deger gormek... cok mu şey istiyorum ya
Çocuk çıktı yola geliyo deseydin 😃😃
Gitme almaya gelene kadar
afedersin eşek gibi de gelecek

eşimden çok daha fazla çalışıyorum mesela yarın bile çalışıcam bazen 10 günü geçiyor izin kullanmamam. ama sağ olsun hiçbir zaman bendeki sorumluluğun altına sığınıp böyle davranmadı çok şükür.
ama haklısınız kullanan çok etrafımda var böyleleri yiyip içip yatan her şeyi karısından bekleyen.
ama tam tersi de var akşama kadar tv karşısında yatıp bir de eşine huzur vermeyen.
benim bir arkadaşım vardı bana çağırdım bir gün
manyak mısın bebekle nasıl minibüse binerim demişti şok olmuştum 😂
Şok olacak ne var
Bebekle minibüse ben de binemem...
Kendi aracımıza bağırış çağırış törenle biniyoruz eşim bebek ve ben ...
Minibüs hiç düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X