- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Inşallah sen de coooooook mutlu olursun ❤❤❤Artik 10. senemizde senden çok büyük bir sürpriz bekliyorum dersiniz...
Şaka bir yana, mutlu olduktan sonra önemi yok bence :)
Inşallah o kişi doğru insandır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah sen de coooooook mutlu olursun ❤❤❤Artik 10. senemizde senden çok büyük bir sürpriz bekliyorum dersiniz...
Şaka bir yana, mutlu olduktan sonra önemi yok bence :)
Evlenmek istese o çoktan söylerdi emin ol..
Zaten 2 yil olmus iliskiniz hic gurur falan dinleyip susuyum demeyin geliyo geciyo bile ayrica cocuk 28 yasindaymis hicte erken bi yas degil tam zamani
Ben hayatımı planlayabilmek açısından erkek arkadaşıma evlilik konusunu açmıştım. Sonra pişman oldumSanırım şimdilik evlilik düşünmediği için garip bir sohbet gerçekleşti
Bu sohbet olalı 1 yılı geçti galiba.
Evlilik konuşmak pişmanlıktır. O günden beri forumda böyle konulara girip “yapma annem sen açma konuyu” diye yorum yaparım. Hemde gecenin 4 buçuğunda![]()
Merhabalar,
Bir konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var, ben 30 yaşındayım o ise 28. Ben artık yavaş yavaş evlenmek istiyorum aslinda, sonuçta genel olarak emin olduktan sonra beklemenin bir anlami yok bence. Kendimi hazir hissediyorum. Sorun da tam orada: Acaba o hazir hissediyor mu? Bu adımı ne zaman atmak istiyor?
Bunu ögrenmenin tek bir yolu var, konuşmak. Yalnız ben bu konuyu nasil acmalıyım tam olarak hangi cümleleri kurmaliyim bilmiyorum. Evlilik meraklisi damgasini yemek istemiyorum ayrica ona baski uygulamakta istemiyorum tabi
Niyetim aslinda onun beklentilerini ögrenmek ve benimkileri dile getirmek. Onun da ciddi düşündüğünü biliyorum ama sanki evlenmek için fazla acelesi yok gibi. Yani şu an halinden memnun sanki, 2-3 sene daha kalabilir böyle. Bunda tabi henüz 28 olmasinin da etkisi var. Daha 7 ay önce çalışmaya başladı, ben üniversiteyi daha çabuk bitirdiğim ve yaşça da büyük olduğum için 5 senedir calisiyorum. Hemen evlenelim demiyorum, ama 1-1,5 seneye kadar isterim.
Ben aslinda gayet direkt bir sekilde beklentilerimi anlatmayi düsünüyorum. Sizce dogru mu? Erken mi? Veya yanlis anlasilma ihtimalim var mi? Bu konulari hic konusmadik daha önce, o yüzden cekiniyorum sanki. Daha önce de belirttiğim gibi sanki bir yanim gurur yapıp hiç konuşmak istemiyor diğer yanım ise konusup bu konuda netlik kazanmak ve daha fazla oyalanmamak istiyor. Bu da benim en doğal hakkım diye düsünüyorum.
Cevaplariniz icin simdiden çok teşekkür ederim.
Ben çiftler arasında böyle konuların konuşulmasını gayet normal buluyorum.konusulabilir ama tabi bizde erkeğin kendisinin konuyu açması bekleniyo tabi insan öyle olunca kendini daha iyi hissediyo. Ancak konuanizda da bi sakınca yok ve zaten bu konuyu açınca size evlilik meraklısı damgası vuracaksa o adam evlilik için uygun değildir uzaklaşınMerhabalar,
Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var, ben 30 yaşındayım o ise 28. Ben artık yavaş yavaş evlenmek istiyorum aslinda, sonuçta genel olarak emin olduktan sonra beklemenin bir anlami yok bence. Kendimi hazir hissediyorum. Sorun da tam orada: Acaba o hazir hissediyor mu? Bu adımı ne zaman atmak istiyor?
Bunu ögrenmenin tek bir yolu var, konuşmak. Yalnız ben bu konuyu nasil acmalıyım tam olarak hangi cümleleri kurmaliyim bilmiyorum. Evlilik meraklisi damgasini yemek istemiyorum ayrica ona baski uygulamakta istemiyorum tabi
Niyetim aslinda onun beklentilerini ögrenmek ve benimkileri dile getirmek. Onun da ciddi düşündüğünü biliyorum ama sanki evlenmek için fazla acelesi yok gibi. Yani şu an halinden memnun sanki, 2-3 sene daha kalabilir böyle. Bunda tabi henüz 28 olmasinin da etkisi var. Daha 7 ay önce çalışmaya başladı, ben üniversiteyi daha çabuk bitirdiğim ve yaşça da büyük olduğum için 5 senedir calisiyorum. Hemen evlenelim demiyorum, ama 1-1,5 seneye kadar isterim.
Ben aslinda gayet direkt bir sekilde beklentilerimi anlatmayi düsünüyorum. Sizce dogru mu? Erken mi? Veya yanlis anlasilma ihtimalim var mi? Bu konulari hic konusmadik daha önce, o yüzden cekiniyorum sanki. Daha önce de belirttiğim gibi sanki bir yanim gurur yapıp hiç konuşmak istemiyor diğer yanım ise konusup bu konuda netlik kazanmak ve daha fazla oyalanmamak istiyor. Bu da benim en doğal hakkım diye düsünüyorum.
Merhabalar,
2 yıllık ilişki boyunca hiç mi konusu açılmadı?
İstediğiniz bu yöndeyse söylemeniz sizi evlenme meraklısı yapmaz. Yaşınız müsait, ilişki çok yeni değil.
Ama ilginç yani 2 sene boyunca hiç konuşulmadıysa evlenmeyi düşünmüyor olabilir, olumsuz cevap duymaya hazır olarak konuşun. Ayrıca yeni işe girmişken o maddi bağımsızlığın tadını çıkartmak isteyebilir. Her halükarda açıkça konuşmak gerekir.
Direk söylemek yerine, şöyle yandan yandan konuya yanaşsanız daha iyi olur bence. Mesajı alacaktır.
Geleceği görmek istemeniz çok mantıklı. Sonuçta yıllarca sevgili olup ayrılanlar var bu gibi konular yüzünden. Mesela, delikanlı evlenmeyi düşünmüyor olabilir :)
Zaten dediğiniz gibi şimdi planlamaya başlasanız bu yaz nişan seneye düğün desek 2 yıl eder...
Bence bir an önce çaktırmadan o konuya kanalize edin adamı ve planları yapmaya başlayın..
Burada yazılanların çoğuna katılmıyorum. Evlenme teklifi için erkeğin ağzının içine bakılmamalı. Gidin siz teklif edin de demiyorum ama konuşmakta çekinecek bir durum yok.Hic konusulmadi degil aslinda, evliligi genel olarak istedigini, aile hayatini sevdigini ve cocukta istedigini biliyorum. Bunlari ama daha cok genel anlamda, yani hayattan beklentileri anlaminda konustuk. Bundan ayri Iliskimizin en basinda (ben biraz kararsizdim) bana ciddi ve ileriye dönük düsündügünü söylemisti.
Ama onun icin zamani geldi mi yoksa henüz erken mi bilmiyorum. Yazdiginiz gibi daha yeni yeni maddi bagimsizliginin tadini cikariyor. Bende ise 5 sene olmus ve artik hayatimda „ilerlemek“ istiyorum. Bence bunu dile getirme sansim olmali. Onun düsüncesi farkli olabilir ama en azindan netlik kazanirim, dimi? Yorumunuz icin tesekkürler.
Ben çiftler arasında böyle konuların konuşulmasını gayet normal buluyorum.konusulabilir ama tabi bizde erkeğin kendisinin konuyu açması bekleniyo tabi insan öyle olunca kendini daha iyi hissediyo. Ancak konuanizda da bi sakınca yok ve zaten bu konuyu açınca size evlilik meraklısı damgası vuracaksa o adam evlilik için uygun değildir uzaklaşın