Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamıyorlar.Gidince de inan konusacak konu kalmıyor. Zaten eskı neşem yok onlara karşı. Daha soguk, mimiksiz konusuyorum.içimden gelmıyor
ya aynen bende öyleyim hatta bi keresinde kp yine kendince espri yapıyormuş duymadım bile dedi ki '' kızım sende hiç katılmıyon bize ''sonra orda sahte bir gülücükle olaya müdehale ettim. :D ya keşke video olsa izletsem size öyle saçma ortam ki sürekli ortamda saçma bir siyaset sohbeti oluyor. onu da geçtim mesela bişey söylersin kv ve görümceler atlar konuya her konuda uzmanlar kendilerince. veya çok alakasız gülünmeyecek bir şey söyle katıla katıla kahkaha atıyorlar mesela dün şu yemeği yaptım eşim çok beğendi derim kahkahkah. ne gülüyorsunuz abi ne var ortada alt tarafı yaptığım yemeği söyledim. :D böyle işte çıldırırsın

Tabıkı de. Zaten cumartesiyi bi sekılde kaldırcam. Ama annesı de fena. Düşünüyor ne zaman gelseler uzun kalırlar. Yatılı kalın dıyor ıstemıyorum.Eltim gelse rahat edermıyım acaba. Evlense kaynım
hiçbir şey değişmeyecek. kaynında bu rutine ayak uyduracak. felaket tellakçısı gibi oldum ama :)

daha bu ne ki 1senede çöktüm bu aile yüzünden.
hayat enerjimi sömürdüler. bir yanım deli gibi anne olmak istiyor bir yanım asla istemiyor. çünkü korkuyorum. anneci bir kocam var. ve çoğu zaman ailesi yüzünden tartışıyoruz. ayın başında ne yapsam çocuğum olur diye araştırırken buluyorum kendimi ama ay sonu gelince allahım inşallah hamile değilimdir dediğim çok oldu.
bana güven vermiyorlar samimi değiller ne eşim ne ailesi. bu yüzden cocuk işi rafa kalktı bizde. malesef.. :KK43:
Bu ben olabilirim 🤣 hamile kalmak için uğraşıp ay sonu gelince inşallah değilimdir diye dua ederken buluyorum kendimi, hep ailesi yüzünden 😡

Açıkça söylemekten başka çare yok. Kv her hafta damlar beni darlardı. Derdi ben değilim çocuk sevmek. Bu 5 ay filan sürdü böyle. Ama tabi bu sürede ben doldum taştım zaten anlaşamıyoruz. Birbirimizi sevdiğimiz söylenemez. Bunun üstüne hergün de onu görüntülü aramamı beklerdi. Ses çıkarmadıkça bi baktım bu benim vazifem olmuş. Kestim aramayı, ararsada her defasında açmıyorum. Rahatsız olduğumuda belli edecek şekilde konuştum her hafta gelmesinindende kurtuldum. Sık muhabbet tez ayrılık getirir. Hele böyle zorunda bırakılmak tiksindirir insanı.
Ben zaten annesınden aşırı sogudum. Kadına gülümseyesim bıle gelmıyor.Ben sadece anlayıs ıstıyorum. Baskı ıstemıyorum 🤐artık bende aramıyorum
Dakıkam yok dedım. Ama 1000 dakıkam var. Zaten eşimde annemı arayıp sormaz. Ben neden aramak gıtmek zorundayım ki. Ya merak edıyorum bız ayrılsak aılesı mutlu olacak mı

ya aynen bende öyleyim hatta bi keresinde kp yine kendince espri yapıyormuş duymadım bile dedi ki '' kızım sende hiç katılmıyon bize ''sonra orda sahte bir gülücükle olaya müdehale ettim. :KK70: ya keşke video olsa izletsem size öyle saçma ortam ki sürekli ortamda saçma bir siyaset sohbeti oluyor. onu da geçtim mesela bişey söylersin kv ve görümceler atlar konuya her konuda uzmanlar kendilerince. veya çok alakasız gülünmeyecek bir şey söyle katıla katıla kahkaha atıyorlar mesela dün şu yemeği yaptım eşim çok beğendi derim kahkahkah. ne gülüyorsunuz abi ne var ortada alt tarafı yaptığım yemeği söyledim. :KK70: böyle işte çıldırırsın
Üff cok sıkıcı🤣bizde süreklı bızım evı konusuruz. Ya da şunun gelını akrabası bunu yapmıs. Konusacak sey yokkı😣

bende oyleyim canım yıllardır. Ama kadın sanki beni çok seviyormuş illa her hafta görecek. Hayır dediğimizde kapıya dayanır zırıl zırıl ağlardı , halbuki daha bir gün önce görüşmüştük :)
Hahaha aynısı. En ufak seye aglıyor 😣Valaha gıdınce konusacak sey olmuyor. Neden bu kadar gıtmemızı ıstıyor bılmıyorum. Sadece benı zorluyorya. Ben 40 50 yaşıma geleyım. O 70 80 olacak. O zaman hıc gıtmem. Cunku sogudum yaa.Baskı yapsın bakalım. Ilerıde hayırsız gelın derler. Bak valaha merhametsız bırıde degılım. Evde 5kus 1kedım var. Kuşun biri hasta.Dıger 3kuşa bunlar bakamadı, karanlık odadaydı kıyamadım getırdım
Sokakta kedı buldum ameliyat ettırdım, bagıs topladık falan. Sonra sahiplendik. Ama annesıne ıcımde merhamet kalmadı sanırım

Kaynımda anacı. Annesı 1hafta yoktu. Eşime artık gelsınler özledım dıyormus. Ama dısardan görsen varya asla annecı demezsın🤣
benim kaynımda öyle, onlar anacı değil anneleri olmayınca hizmet eden olmuyor diyedir , maalesef eşlerimiz anacı, kayınlarimız değil, senle ne çok ortak yanımız var 😵

benim kaynımda öyle, onlar anacı değil anneleri olmayınca hizmet eden olmuyor diyedir , maalesef eşlerimiz anacı, kayınlarimız değil, senle ne çok ortak yanımız var 😵
Dimi amaa🤣nedense ilk cocuk daha bi anacı oluyor. Kaynım aşırı sosyal. Hergün kızla bır yerdeler. Bız denıze gıderken bıle aılesıne ugramak zorunda kalıyoruz

Hahaha aynısı. En ufak seye aglıyor 😣Valaha gıdınce konusacak sey olmuyor. Neden bu kadar gıtmemızı ıstıyor bılmıyorum. Sadece benı zorluyorya. Ben 40 50 yaşıma geleyım. O 70 80 olacak. O zaman hıc gıtmem. Cunku sogudum yaa.Baskı yapsın bakalım. Ilerıde hayırsız gelın derler. Bak valaha merhametsız bırıde degılım. Evde 5kus 1kedım var. Kuşun biri hasta.Dıger 3kuşa bunlar bakamadı, karanlık odadaydı kıyamadım getırdım
Sokakta kedı buldum ameliyat ettırdım, bagıs topladık falan. Sonra sahiplendik. Ama annesıne ıcımde merhamet kalmadı sanırım
Aslında kv ler bizleri istemiyorlar, oğullarını istiyorlar ve onlara göre gelinleri zapt ederlerse otomotik olarak oğulları da onlara daha bağlı olacak , kim elin kızına meraklı Allah aşkına, amaç kontrol edebilmek

evet seni çok iyi anlıyorum. Bıktırıp soğutuyorlar kendilerinden. insanın içinden gelmiyor.

Aslında kv ler bizleri istemiyorlar, oğullarını istiyorlar ve onlara göre gelinleri zapt ederlerse otomotik olarak oğulları da onlara daha bağlı olacak , kim elin kızına meraklı Allah aşkına, amaç kontrol edebilmek
Evet evet. İnan oglunu 5kez gönderdıgım de oldu. Ama oglunun gıtmesını saymıyor. Evi yönetecek aklınca

evet seni çok iyi anlıyorum. Bıktırıp soğutuyorlar kendilerinden. insanın içinden gelmiyor.
Annesıne merhamet kırıntısı kalmadı. Allah bana düşürmesin. 8 ayda bu hale geldim. Bilmiyorum ileride nasıl olur. 2 saat aynı ortamda zor duruyorum. Baskıdan nefret ediyorum. Onların evinin ordan bıle gecmek ıstemıyorum

Nolur şuna da bi akıl verin. Şimdi yarın denize gidip pazar dönecektik.Bugün annesigil bize gelecek. Bizim araba onlarda. Araba ile köye gidip geldiler. Eşim diyorki bizim araba ile gelecekler ya geri araba ile eve gitsinler. Yarın denize giderken iş yerinin kamyoneti ile ailesine gidip arabayı alıp pazar dönüşü arabayı bırakıp kamyoneti alalım diyor.Bugün araba ile ailesini bırakırsa yorgun olurmuş. Yarın iş varya. Allahaşkına denizi iptal etmeyi düşünüyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X