Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
keşke hiç evlendirmeselerdi oğullarını. çünkü çilesini biz çekiyoruz. cidden saf iyi niyetli insanlar olsalar valla dert değil bilirim ki içi temiz. ama benimkiler çok dedikoducu arkadan kuyu kazan yüzüne gülen tiplerden. o yüzden bana aşırı yapmacık geliyorlar.
Sevgılıyken böyle düşkün degıldı
Evlendıkten sonra oldu

Sevgılıyken böyle düşkün degıldı
Evlendıkten sonra oldu
aynı şekilde benimde değildi. eşim benle görüşmeye gelirdi bir hafta yanımda kalırdı bi kez anasını aramazdı.
kaç yıldır eşim başka şehirde onlar başka şehirde. biz evlendik onlar bu şehire taşındı. bu nasıl fesatlık sanki ben yedim oğullarını

Bu çocuklar kurtuluş bileti mi?
Daha kötü olursa?
Bu defa da ben torunumu görmek istiyorum deyip haftada 2 3 çağırır
Büyük konusmuyorum da yapmam. O zaman gercekten bu evde bana hıc rahat vermezler. Annemde kalırım sürekli. Bılıyorum torun dıye aglayacak. Zaten emınım beklıyor ıstıyor. Ama evlılık oturmadan asla dıyorum.

aynı şekilde benimde değildi. eşim benle görüşmeye gelirdi bir hafta yanımda kalırdı bi kez anasını aramazdı.
kaç yıldır eşim başka şehirde onlar başka şehirde. biz evlendik onlar bu şehire taşındı. bu nasıl fesatlık sanki ben yedim oğullarını
Evlenince aşırı kıymete biniyorlar. Tek yaptıgım akıllılık evı uzak tutmak oldu. Ki eşime dıyorum daha yakına gıtmem, daha da uzaga gıdebılırız. Kı bedava ev verseler onların oraya gıtmem. Emınım hergun annesı gelır. Akrabaları gelır

İşin zor bazen engeleyemiyosun benimki bıraktı ben gidersem mesaj atıyorum annenlerdeyim diye yoksa gidelim demez kayinbabam çok düşkün eşime çocuğuma bana bende severim onu kırmam genelde

Torunlar tatlıdır çünkü 😁
Oğlundan parça.
Hatta artık çağırma kısmını da geçip kendisi de sürekli gelmek isteyebilir. Konu sahibinin bu daha çok sinirini bozar
Sorma sorma. Şükür ev 2vesaıt cok ters. Araba olmadan gelmek cok zor. O da dıyor kv yanı. Mıllet anlatıyormus ılk torun cok tatlıdır dıye. Bu gıdısle torunun t sını goremeyecek. Al torun dıye kedımı sevsın🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20210806_132312.webp
    IMG_20210806_132312.webp
    38 KB · Görüntüleme: 25
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X