Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizli ye tayini senin puanin belirler. Kac yildir aydinda calisiyorsun. Zorunlu hizmetin bitmeden tayin istersen yine zorunlu hizmet bolgesine tayin olursun.Herkese merhabalar,
Konuyu nerde açsam bilemedim en son bir derdim var dedim ve burada açmaya karar verdim. Durum biraz karışık özetlemeye çalışayım ben zorunlu hizmet yükümlüsü bi öğretmenim, eş durumundan Aydın'da çalışıyorum. sekiz aylık bi kızım var. Eşim astsubay ve yazın aile götüremeyeceği bi yere gidecek. Kendi ailem Denizlide onların yanına tain isteyebiliyor muyum ya da burada kalmaya devam edebiliyor muyum? Benzer durumda olan arkadaşlar ne yaptılar paylaşırlarsa sevinirim
Aynen öyle iki üç yıl batıda olanlara bile doğu çıkabilir demişler doğu sırası gelenelerin çoğu beşinci bölgeBizim de bu sene tayin cikacak 3. bölge yani istemediğimiz yerler de cıkabiliyor öyle mi
Aynen öyle iki üç yıl batıda olanlara bile doğu çıkabilir demişler doğu sırası gelenelerin çoğu beşinci bölge[/QUOTE
gidebilecek olsam akşam ya da en azından haftasonu gelecek olsa fizana bile giderim ama eşimin gideceği yerde öyle bi şanşımız yok malesef il merkezi ilçe merkezi olsa dakika düşünmem ama işte durumlar farklısırnak olabılır demıssınız de bence oraya gıdılır dıye dusunuyorum. Benım de gıtme durumum var sınak a . Yerınızde olsam ucretsız ızın alırdım
Eşim çukurcadan bi tepenin başında radarda üç er üç astsubay çalıltıkları yerden geldi beş yıldır batıda bize denk geldi valla sıkıntı bu işler zaten memlekette her iş sıkıntılı ama tsk apayrı bi sıkıntı Tamam ordumuz gururumuz ama çalışma şartları çok kötüHakkınızda hayırlısı olsun. Biz 5. Ve 4. Bölgeyi yaptık ama korktum simdi
+1Ne yazık ki aydında kalmanız yada denizliye gitmeniz mümkün değil.eş durumunu belgelemeyince direk atamaya girersiniz doğu için
Eşim çukurcadan bi tepenin başında radarda üç er üç astsubay çalıltıkları yerden geldi beş yıldır batıda bize denk geldi valla sıkıntı bu işler zaten memlekette her iş sıkıntılı ama tsk apayrı bi sıkıntı Tamam ordumuz gururumuz ama çalışma şartları çok kötü