Bekleyen zorunlu hizmet mahrumiyet bölgesine giden koca

dilekçenin içeriği ne olacak ?

Durumunuz neyse onu yazin, bebegim kucuk esim uzakta olacak bebege bakmak icin benim aile destegine ihtiyacim var. Ben ailemin yanina tayin olmak istiyorum yazardim. (Nacizane fikrim). Es durumum bitiyor ama esim doguya atanacak ben cok zor duruma dusuyorum, kolaylik saglanmasi mumkun mu diye kurumunuza basvururyorum stili bir seyler yaardim sansimi denerdim.

Durumunuz neyse onu yazin, bebegim kucuk esim uzakta olacak bebege bakmak icin benim aile destegine ihtiyacim var. Ben ailemin yanina tayin olmak istiyorum yazardim. (Nacizane fikrim). Es durumum bitiyor ama esim doguya atanacak ben cok zor duruma dusuyorum, kolaylik saglanmasi mumkun mu diye kurumunuza basvururyorum stili bir seyler yaardim sansimi denerdim.
bu dilekceden bir sey çıkmaz yalnız. Ha şans denemiş olur o kadar. resmi işler zor biraz. Il içinde istese bir umut da il dışı isteyecek mumkunati yok

2 ay yani. il dışı yapamazsınız o zaman. Denizli olmaz yani. Bebek henüz kucukmus ücretsiz izin alabilirsiniz belki .?
Normal il dışı mümkün değil zaten onu biliyorum merak ettiğim bize eş durumunda boş kadro yoksa bile norm fazlası olarak atanma inkanı sağlanıyor ya onun gibi bi şanşımız var mı? Sonuçta beşinci bölgeye giden bi sürü asker var onların eşleri ne yapıyor emsal bi durum varsa dava bile açabilirim

Aydin veya Denizlide zorunlu hizmet sayilacak ilçe, köy gidenez misin?

bu dilekceden bir sey çıkmaz yalnız. Ha şans denemiş olur o kadar. resmi işler zor biraz. Il içinde istese bir umut da il dışı isteyecek mumkunati yok
Durduk yere dilekçe yazılmaz zaten de can güvenliği olayından falan şansım olur belki

Herkese merhabalar,
Konuyu nerde açsam bilemedim en son bir derdim var dedim ve burada açmaya karar verdim. Durum biraz karışık özetlemeye çalışayım ben zorunlu hizmet yükümlüsü bi öğretmenim, eş durumundan Aydın'da çalışıyorum. sekiz aylık bi kızım var. Eşim astsubay ve yazın aile götüremeyeceği bi yere gidecek. Kendi ailem Denizlide onların yanına tain isteyebiliyor muyum ya da burada kalmaya devam edebiliyor muyum? Benzer durumda olan arkadaşlar ne yaptılar paylaşırlarsa sevinirim

Bi sekilde o zorunlu hizmeti yapmak zorundasiniz teror olaylarindan falan korkuyorsunuz sanirim ama inanin su surecte ulkdnin hicbiryerindd can güveigi yok bence hem oralarda esinizi yalniz bırakmamak hemde kendi zirunlu gorevinixi bitirmek en mantiklisi zaten teror bolgelerinin hizmet puani daha fazla diye biliyorum daha cabuk bitirirsiniz

Bi sekilde o zorunlu hizmeti yapmak zorundasiniz teror olaylarindan falan korkuyorsunuz sanirim ama inanin su surecte ulkdnin hicbiryerindd can güveigi yok bence hem oralarda esinizi yalniz bırakmamak hemde kendi zirunlu gorevinixi bitirmek en mantiklisi zaten teror bolgelerinin hizmet puani daha fazla diye biliyorum daha cabuk bitirirsiniz
Hayır terörden korkum yok derdimi anlatamadım sanırım eşimin giseceği yer hakkari şırnak ya da oralarda biyerde bi karakol hiç bi şekilde eş götürme şansı yok dağın başında beş altı asker üç dört ay yirmi dört saat orda benim isteğime kalsa gideceğim zaten ama normal bi mesai gibi değil yeri arazi görevi gibi

Esin bir gorussun atandigi yerle.Esim calisiyor oda gelecek desin.dış karakola vereceklerse gitmeyin zaten.3ayda bir 15gün izni olur sizi gelir görür.Gidebileceksen senin calistigini dikkate alip eşini merkezde bir yere vereceklerse git.uzman esleri bakicilik yapiyor.sende dogu gorevini halledersin.gidemezsen dogu gorevini erteletmen icin nufustan evli oldugunuza dair belge ve esinin cslistigi yerden belgeyi kendi okuluna pazartesi 11e kadar ulastir.yoksa doguya tayin edilirsin.
Es goturulemez garnizonsa esinin tayin yeri ailenin yanina tayin olabiliyorsun.hem sana destek olurlar hemde bebise bakarlar.kocan 3ayda 15gün izni olur.gelir yaniniza.Bu arada ben öğretmenim esim subay

Hayır terörden korkum yok derdimi anlatamadım sanırım eşimin giseceği yer hakkari şırnak ya da oralarda biyerde bi karakol hiç bi şekilde eş götürme şansı yok dağın başında beş altı asker üç dört ay yirmi dört saat orda benim isteğime kalsa gideceğim zaten ama normal bi mesai gibi değil yeri arazi görevi gibi

Ben bu sekilde oldugunu anlayamamistim esinizin gittigi ilin merkezine yada ilcesine tayin isteseniz esinizin hafta sonlari yada ayda bi kac kere gelebilme durumu yok mu

Farkli sehirlerde olursaniz sizi gormeye gelip hidebilir mi birde bu gorevin suresi ne kadar olacak

Yok malesef öyle sıkıntılı bi yer ki daha önce görev yaptı izne giderken bile helikopterlerle bi merkeze toplanıyor izne gidecekler oradan özel araçla en yakın havaalına bırakıyorlar

Denizliye olmaz Aydın'da sanırım şimdilik kalabiliyorsunuz bir sonraki belge isteme zamanına kadar. Can güvenliği için istekte size yönelik bir tehlike söz konusu olmuş olması lazım öyle olsa doğudaki pek çok öğretmen isterdi. En sanırım olası eşiniz ne kadar kalacak bilmiyorum ama ücretsiz izne ayrılmak. En azından bir süre de olsa uzak kalmış olursunuz bebeğiniz biraz büyür.

Yazan herkese Teşekkürler krediden dolayı ücretsiz izne ayrılamıyorum ne yapacağım bilemiyorum bi sene burda sıkıntı olmaz sonrasına bakacağız artık

Konu sahibesi astsubay tayinleri açıklandı mı?[/QUOTE
Yok açıklanmadı ama eşim tainleri yapan yerdeki arkadaşından öğrendi biz üç ya da dört derken beşinci bölge çıktı beşinci bölgeden tercih yapacak

Kuzenim de subay sirnakta esi aileianin yanina ttain istedi hemen cikti.

Hocam zorunlu hizmetiniz duruyorsa ya esinizin yanina tayin istersiniz yada zorunlu hizmet sayilan vir yere. Once il ici sonra il disi hic biri ilmazsa reesen. Esin gittigi zaman sen ayni okulda devam edemezsin. Ilk il icinde zorunlu hizmet tercih etmeniz gerek.

Back
X