- 8 Ocak 2015
- 6.091
- 19.104
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilekçenin içeriği ne olacak ?
bu dilekceden bir sey çıkmaz yalnız. Ha şans denemiş olur o kadar. resmi işler zor biraz. Il içinde istese bir umut da il dışı isteyecek mumkunati yokDurumunuz neyse onu yazin, bebegim kucuk esim uzakta olacak bebege bakmak icin benim aile destegine ihtiyacim var. Ben ailemin yanina tayin olmak istiyorum yazardim. (Nacizane fikrim). Es durumum bitiyor ama esim doguya atanacak ben cok zor duruma dusuyorum, kolaylik saglanmasi mumkun mu diye kurumunuza basvururyorum stili bir seyler yaardim sansimi denerdim.
bu dilekceden bir sey çıkmaz yalnız. Ha şans denemiş olur o kadar. resmi işler zor biraz. Il içinde istese bir umut da il dışı isteyecek mumkunati yok
Normal il dışı mümkün değil zaten onu biliyorum merak ettiğim bize eş durumunda boş kadro yoksa bile norm fazlası olarak atanma inkanı sağlanıyor ya onun gibi bi şanşımız var mı? Sonuçta beşinci bölgeye giden bi sürü asker var onların eşleri ne yapıyor emsal bi durum varsa dava bile açabilirim2 ay yani. il dışı yapamazsınız o zaman. Denizli olmaz yani. Bebek henüz kucukmus ücretsiz izin alabilirsiniz belki .?
Durduk yere dilekçe yazılmaz zaten de can güvenliği olayından falan şansım olur belkibu dilekceden bir sey çıkmaz yalnız. Ha şans denemiş olur o kadar. resmi işler zor biraz. Il içinde istese bir umut da il dışı isteyecek mumkunati yok
Herkese merhabalar,
Konuyu nerde açsam bilemedim en son bir derdim var dedim ve burada açmaya karar verdim. Durum biraz karışık özetlemeye çalışayım ben zorunlu hizmet yükümlüsü bi öğretmenim, eş durumundan Aydın'da çalışıyorum. sekiz aylık bi kızım var. Eşim astsubay ve yazın aile götüremeyeceği bi yere gidecek. Kendi ailem Denizlide onların yanına tain isteyebiliyor muyum ya da burada kalmaya devam edebiliyor muyum? Benzer durumda olan arkadaşlar ne yaptılar paylaşırlarsa sevinirim
Hayır terörden korkum yok derdimi anlatamadım sanırım eşimin giseceği yer hakkari şırnak ya da oralarda biyerde bi karakol hiç bi şekilde eş götürme şansı yok dağın başında beş altı asker üç dört ay yirmi dört saat orda benim isteğime kalsa gideceğim zaten ama normal bi mesai gibi değil yeri arazi görevi gibiBi sekilde o zorunlu hizmeti yapmak zorundasiniz teror olaylarindan falan korkuyorsunuz sanirim ama inanin su surecte ulkdnin hicbiryerindd can güveigi yok bence hem oralarda esinizi yalniz bırakmamak hemde kendi zirunlu gorevinixi bitirmek en mantiklisi zaten teror bolgelerinin hizmet puani daha fazla diye biliyorum daha cabuk bitirirsiniz
Hayır terörden korkum yok derdimi anlatamadım sanırım eşimin giseceği yer hakkari şırnak ya da oralarda biyerde bi karakol hiç bi şekilde eş götürme şansı yok dağın başında beş altı asker üç dört ay yirmi dört saat orda benim isteğime kalsa gideceğim zaten ama normal bi mesai gibi değil yeri arazi görevi gibi
can güvenliği olayı başınıza bir sey gelmesi sonra onun incelenmesi vs gerekiyor.Durduk yere dilekçe yazılmaz zaten de can güvenliği olayından falan şansım olur belki
Konu sahibesi astsubay tayinleri açıklandı mı?[/QUOTE
Yok açıklanmadı ama eşim tainleri yapan yerdeki arkadaşından öğrendi biz üç ya da dört derken beşinci bölge çıktı beşinci bölgeden tercih yapacak