bekleyişin sonunda mutlu olanlar??

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Kızlar nerdeyse iki yıllık bir ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız 1.sınıfın başından beri birlikteyiz.su an 2.sınıf bitmek üzere ve okul eğer uzamazsa 2 yıl sonra bitmiş olacak. Ailelerle karşılıklı tanışmadi daha resmi birşey olmadığı için.ama ailesi beni çok merak edip tanışmak isteyince görüşmeye başladık çok iyi insanlar .annem ve iki kardeşim tanıyor sadece benim ailemde erkek arkadaşımı su an icin. Aranız da bizim gibi 4 5 yıllık süreçten sonra evlenenler var mi merak ediyorum. Son zamanlarda askerlik döneminde ayrılan o kadar nişanlı çiftler gördüm ki aklıma takıldı. 5 ay yapacak zaten askerliği bu dönem bu kadar zor mu geçiyor? Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Tabiki var ama genel olarak gözlemlediğim ilişki çok yorulmuş oluyor onca zamandan sonra.
Onu tahmin edebiliyorum aslında ama okul olduğu için yapılacak birşey yok ilk başladığımız zamanlarda keşke son sene ya da 3.sınıfta tanışsaydık diyordum hep içimden uzun bir süreç olacağını bildiğim için... zaman gosterecek

Canım uzun ilişkiler bi süre sonra monotonlaşıyor, iyice birbirlerine alışıyorlar. Hatta bazılarında kuru kuruya bağlılık oluyor. O yüzden pek sağlam oldugunu düşünmüyorum. Tabi arada istisnalar oluyor. Askerlik sorun olmaz bence çünkü kısa dönem. Hemeenn gitceekk, gelcekkk :KK54:

Benim de Üniversite'den sınıf arkadaşlarım evlendiler, gayet de mutlular. İlişkiden ilişkiye değişir bence.
Katılıyorum size. Benim de üniversitede tanışıp evlenen arkadaşlarım var. Ama ben üniversitedeki sevgilimle evlenmedim mesela :) mezun olduktan sonra tanıştığım eşim ile 4 yıl içinde evlendim.
Yani konu sahibi arkadaşım, senin düşünmen gereken konular; karşındaki kişi karakter bakımından sana uygun mu, onunla ömür geçer mi, ailesi ile senin ailen uyum sağlayabilir mi? Eğer birbiriniz için doğru kişilerseniz zaten o sürenin nasıl geçeceğini düşünmene gerek kalmıyor. Kendiliğinden oluyor birçok şey.

Bu söylediklerinizi düşündüm ailesiyle de tanıştıktan sonra oturdu herşey kafamda onlarla ilgili bir sıkıntı yok hatta burda acılan "kv" ile ilgili konuları okuyunca kendimi şanslı hissettim tabi daha yolun başındayız,umarım hep böyle gider..

Biz eşimle lisede tanıstık, üniversite okuduk (ayrı şehirlerde) sonra işimizi gücümüzü elimize aldığımız gibi düğünümüzü 8. yılımızda yaptık. Çokta mutluyuz Allahıma şükür. Beklemeye değecek olan kişi doğru insandır, o doğru insanı bulduğuna inanman yeterli :)

Kızlar nerdeyse iki yıllık bir ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız 1.sınıfın başından beri birlikteyiz.su an 2.sınıf bitmek üzere ve okul eğer uzamazsa 2 yıl sonra bitmiş olacak. Ailelerle karşılıklı tanışmadi daha resmi birşey olmadığı için.ama ailesi beni çok merak edip tanışmak isteyince görüşmeye başladık çok iyi insanlar .annem ve iki kardeşim tanıyor sadece benim ailemde erkek arkadaşımı su an icin. Aranız da bizim gibi 4 5 yıllık süreçten sonra evlenenler var mi merak ediyorum. Son zamanlarda askerlik döneminde ayrılan o kadar nişanlı çiftler gördüm ki aklıma takıldı. 5 ay yapacak zaten askerliği bu dönem bu kadar zor mu geçiyor? Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
canım 4.5 senedir sürüyor bizim ilişkimiz de 4 sene sonunda sözümüzü yaptık nasipse düğünümüz de yakın seviyorsan gerçekten hayat arkadaşım bu adam olmalı diyorsan beklemeye değer her türlü zorluk yaşanıyor ama iki gönül bir olunca tüm engelleri aşıyor kısa dönem de su gibi geçer merak etme

canım biz erkek arkadaşımla 15 yaşında lisenin başında tanıştık 8 yıldır birlikteyiz .. lise bitti 4 yıl üniversite bitti 4 yıl sevgilim şimdi askerde şafak atarsa 84 :)) ve 5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz.. tanışmamız oldu nişan yazın olacak.. eğer gerçekten bağlılık varsa zaman geçiyo korkma hiç..

2005 eylul de tanistik cok zorlu mucaleler unv sinavi universite yillari calisma donemi 15 aylik askerlik ikimzin de ise girmesi ve 2011 ekim de cok sukur evlilik ve cook mutluyuz cok sukur bin sukur :)

2010 haziranda tanıştık bizde lisecilerdeniz, mecbuurr :) 16 18di yaşlarımız şuan 21- 23 okul sürecini atlattık sayılır benim iş + onun askerliği bekliyoruz. hayırlısı bakalım nasipse olur

dua et bol bol, o benim için hayırlı değilse hayırlı eyleyip nasip eyle Allah' ım :KK66:

Şimdiden bunları düşünmeyin aileler ile de çok sıkı fıkı olmayın

Askerliği de abartmayın çok fazla hayatı birbirinize endekslemezseniz bir şey olmaz.

Eşimle her gün görüşürdük askere gitti 6 ay görüşmedik ben arkadaşlarım ile de gezdim ailemle tatile de gittim imkanım olsa arkadaşlarım ile de giderdim

Bağımsız hayatlarınız olursa sürekli ay mesaj atmadı yarım saattır diye yaşamıyorsanız bir şeycik olmaz

X