açıkcası elektronik eşyalar konusunda forumda çok yanlış yorumlar gördüm. Bence bu konuda farklı forumlara bakmalısın. Zaten "beko nasıldır" yanlış bir soru, hangi eşyanın hangi modelini alacaksın? beklentin nedir.(mesela çamaşrır makinası alacaksın, kuru temizleme de yapsın dersen cevap çok değişir, ya da en fazla 1000 lira olsun dersin çok farklı cevap alırsın.)bence bu soruların cevaplarını aramalısın. Teknik forumlarda daha doğru bilgi bulabilirsin.
Ben hemen hemen bütün beyaz eşya ve küçük ev aletlerimi bekodan aldım. Donanımdan birazcık da olsa anlarım. Bence almak istediğin şeyi bütün markalarla karşılaştırarak özellikle TEKNıK özellerini karşılaştırarak almanı öneririm.
Beko bir dünya markasıdır dediler aldık ama aldandık. Büyük hayal kırıklığı oldu. Buzdolabının kapağı sürekli paslanıyor. Defalarca servisini aradığım halde 3 haftadır aramalarım boşa gidiyor ve hala bir çözüm bulmuş değiller. Hiçbir müşteri memnuniyeti ve ilgi yok. Ürünü aldım ve çok pişmanım. Buradan sesleniyorum ben mağdur edildim fakat başkalarının mağduriyetine göz yumamam. Dünya markası olduğuna aldanmayın dünya fiyaskosu.
TV si hariç buzdolabı,camasir mak, bulasik mak fen çok memnunum. TV bazen kafasina gire takiliyo ve siyah çerçevesi pamukla silseniz dahi çizik çizik oluyor.
bende en son bekoya karar vericem galiba çevremdeki herkes bosh kullanıyor ama pahalı ve servisi iyi değil diyorlar ama buzdolabında kesinlikle sharp tavsiye ederim