Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım ne kadar var adetine.Kizlar daha adetime var ama bu ay baya duzennli denedik 3gundur şiddetli bel ağrım var eğilince böbrek boşluğu bel kısmıma sizi geliyo ara ara acaba belirtimidir ne yapsam ki acaba
Ya hep duznsiz olurum ama 3aydri hep 23nde oldum berhalde bu ayda 23nde olucamOlabilir canım ne kadar var adetine.
Sadece bel ağrısı mi var belirti olarak. Ben bel ağrısıyla beraber kasık ve karın ağrısı da cekmistimYa hep duznsiz olurum ama 3aydri hep 23nde oldum berhalde bu ayda 23nde olucam
Bel var ama belde sürekli değil birden böyle oluyo sancı gbi böbrek boslugu denilen yere gekiyo ara ara ve baş cok aşırı derecedeSadece bel ağrısı mi var belirti olarak. Ben bel ağrısıyla beraber kasık ve karın ağrısı da cekmistim
Ne kadar var reglineBel var ama belde sürekli değil birden böyle oluyo sancı gbi böbrek boslugu denilen yere gekiyo ara ara ve baş cok aşırı derecede
9 günNe kadar var regline
Evet ama sürekli düzenli ilişkiye girmiştik bide normalde çok düzensiz adetim ama 3aydir hep 23nde oluyorum bu ayda 23nu bekliyorumYumurtlama günlerinde olabilir yani direk gebelik denilmez zaten daha 9 gün varmış
İnşallah hamilesinizdirEvet ama sürekli düzenli ilişkiye girmiştik bide normalde çok düzensiz adetim ama 3aydir hep 23nde oluyorum bu ayda 23nu bekliyorum
Uic sanmıyorum hep böyle heveslenip duruyorumİnşallah hamilesinizdir
Yani olabilir tabi canm biraz sabret regli gününü bekle inşallah gebesindir
İnşaallahYani olabilir tabi canm biraz sabret regli gününü bekle inşallah gebesindir![]()