Bel ağrısı hamileliğe engel midir??

Ruling girl

Kün Fe yeKün
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
613
689
33
31
Bekarken 1 yıl çektiğim bel ağrısı evlendim halen devam ediyo bu tam pöçük denilen kısım kalçanın tam üstü sanki çıkmış gibi uzanınca zorlanıyorum kalkmaya bu hamileliğe engel midir 8 aydır evliyim bebeğim olmadı eşimdede bende de sorun çıkmadı bi doktora gideceğim belim için bilgisi olan varmı bu konuda?

Engel midir bilmiyorum ama hamile kalırsan daha sıkıntılı olur. Onun için git doktora

Bir kocakarı bakıyom işi bilen bulamazsam Dr a gidecem zaten KK da sanki görmüştüm böyle şeyler yaşayıp çektiren varmış bebek tutmuyo diyorlardı

Bekarken 1 yıl çektiğim bel ağrısı evlendim halen devam ediyo bu tam pöçük denilen kısım kalçanın tam üstü sanki çıkmış gibi uzanınca zorlanıyorum kalkmaya bu hamileliğe engel midir 8 aydır evliyim bebeğim olmadı eşimdede bende de sorun çıkmadı bi doktora gideceğim belim için bilgisi olan varmı bu konuda?
fitik olmasn dr a git istersen benm bundan bir ay once belim tutuldu bardak cektrdm belime sonraki ay hamileydm ama husran tabi kimyasal cikti ama siz bi dr gidin fitik olablr gecmeyen agri

Engel degildir tatlim ama benimde 10 sene once kuyruk sokumu kemigim çatlamisti. Hala agrir. Hamilelikte daha da agirmaya basladi ama doktor yapacak bisey yok dedi.

Canim tam dediğin o yerde benim platin var . Engel olsa o olurdu 1 evladim var benim.
Sanmiyorum bel yüzünden olduğunu bi kadin dogum uzmanina gorunsen daha faydali olur

Belindeki sikinti neymis? Bunun icin hic doktora gittin mi? Onemli bisy de olabilir. Cok mu calisiyosn ayakta duruyosun?

Sanırım bahsettigin ağrı bendekiyle ayni tam olarak şurası diyemiyorum ağrıyan noktaya bende çok yorulunca ortaya çıkıyordu simdi hamileyim ve geçmiyor yatakta dönerken zorlaniyorum bazen eğilince çok zorlaniyorum önemsememiştim öncesinde ama simdi zorluyor beni.hamilelikte engel değildir belki ama ihmal etme derim canim

Engel degildir tatlim ama benimde 10 sene once kuyruk sokumu kemigim çatlamisti. Hala agrir. Hamilelikte daha da agirmaya basladi ama doktor yapacak bisey yok dedi.

Geçmiş olsun canım benimki çatlayan bişey yokta galiba incitmişim annem sürekli ondan tutmaz diyo bilmiyom belkide sebebi budur diye düşündüm dra gitmedim daha

Canim tam dediğin o yerde benim platin var . Engel olsa o olurdu 1 evladim var benim.
Sanmiyorum bel yüzünden olduğunu bi kadin dogum uzmanina gorunsen daha faydali olur

Benimki yerinde değil galiba incitmişim öyle geliyor bana Dr sadece krem verir diye gitmiyom kocakarı düşünüyom

Belindeki sikinti neymis? Bunun icin hic doktora gittin mi? Onemli bisy de olabilir. Cok mu calisiyosn ayakta duruyosun?

Gitmedim dra hiç canım yok bekarken hep evdeydim evleneli 8 ay oldu alıştım yazın ama onla alakası yok çünkü önceden beri var ve belim dönünce çatır çatır ediyor

Sanırım bahsettigin ağrı bendekiyle ayni tam olarak şurası diyemiyorum ağrıyan noktaya bende çok yorulunca ortaya çıkıyordu simdi hamileyim ve geçmiyor yatakta dönerken zorlaniyorum bazen eğilince çok zorlaniyorum önemsememiştim öncesinde ama simdi zorluyor beni.hamilelikte engel değildir belki ama ihmal etme derim canim

İşte bendeki ağrjnın yeri belli canım yanımdaki insana bak burası diyebiliyorum ondan incitme diye tahmin ediyorum

İşte bendeki ağrjnın yeri belli canım yanımdaki insana bak burası diyebiliyorum ondan incitme diye tahmin ediyorum
Anladım canım belli değil derken masaj yapmak istesem elimle tam noktayı bulamıyorum yani.doktoruma da sordum incitmissindir dedi sıcak su torbası koyuyorum biraz iyi geliyor çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ama sen hamile değilken git bi baktir.ben başıma boyle zorluk çıkaracağını hic tahmin etmemistim yoksa mutlaka giderdim çünkü benim senin gibi sık olmuyordu

Gitmedim dra hiç canım yok bekarken hep evdeydim evleneli 8 ay oldu alıştım yazın ama onla alakası yok çünkü önceden beri var ve belim dönünce çatır çatır ediyor
Hmm bence once doktora gitmelsin sadece ne oldugunu bi ogren. Sonra kendin ona gore bisy yaparsin. Bu boyle ilerledikce senin bacaklarini falan da etkileyebilir. Yorulmayida sundan sordum. Duzlesme tarzi seylerde koruman ve dikkat etmen gerekiyo mesela soguga esya kaldrp itmeye surekli ayni pozisyonda durmaya falan filan. He drlk bisy yoksa alternatif tipla ilgilenirsin. Ama once mr di falan filan onlari yaptir bence sonra Allah muhafaza yanlis bisy olmasin.

Back
X