• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı normal mi?

ikbal lina

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
7
0
1
23
Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim dün ani bir hareketle bel ağrım başladı ve iki gündür hiç dinmiyor sürekli bıçak saplanmış gibi ağrılarım oluyor bu normal mi?

Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim dün ani bir hareketle bel ağrım başladı ve iki gündür hiç dinmiyor sürekli bıçak saplanmış gibi ağrılarım oluyor bu normal mi?
Muayene oldunmu hiç bence gayet normal bende oluyordu muayene olacağın zaman doktoruna sor bı ama dayanamıyorsan bı aciye git parol serum taktir ben öyle yapiyodum eklem ağrım var hamileyim de gerekeni yaparlar

Gebelikle alakalı değildir muhtemelen. Bir yaştan sonra bel ağrıları, fıtık başlangıcı vs. kaçınılmaz oluyor. Zaten gebelik boyunca kaslarınız gevşeyecek, eklemleriniz açılacak. Hamile pilatesi tavsiye ederim

Muayene oldunmu hiç bence gayet normal bende oluyordu muayene olacağın zaman doktoruna sor bı ama dayanamıyorsan bı aciye git parol serum taktir ben öyle yapiyodum eklem ağrım var hamileyim de gerekeni yaparlar
Daha doktor muayenesine gidemedim ne yazık ki yarın gidecem Allah'ın izniyle ama korkuyorum normal değildir diye

Daha doktor muayenesine gidemedim ne yazık ki yarın gidecem Allah'ın izniyle ama korkuyorum normal değildir diye
Çok normal yarın mutlaka git korkuyosan zaten doktor gerekeni yapacaktır endişelenme sen bol bol dinlen gerekirse hiç kalkma sadece yemek ve tuvalet için kalk yarına kadar nolur nolmaz

Normaldir özellikle yorulduysanız ilk 3 ay böyle ağrılar yoğun olabilir dinlenin bol bol 1 gün sonrasında ağrılarınız hafifleyecektir hafiflemez veya hiç geçmezse doktorunuza danışın ama

Normaldir özellikle yorulduysanız ilk 3 ay böyle ağrılar yoğun olabilir dinlenin bol bol 1 gün sonrasında ağrılarınız hafifleyecektir hafiflemez veya hiç geçmezse doktorunuza danışın ama
Ne yazık ki dinlenmek gibi bir şansım olmuyor bir kızım var 3 yaşında sürekli beni darlayan

Normal canım yani bende de çok oldu bel ve kuyruk sokumu ağrısını ilk 3 ay çok yoğun yaşadım. Birkaç kez korkudan acile bile gittim ama bi sıkıntı yoktu çok şükür. Sanırım hormonal değişimlerin etkisi ile oluyor

Back
X