Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ünde kontrolüm var araştırdım biraz kanama yoksa sorun yok yazıyor neye inanacağını şaşırıyor insan dinlenemiyorum da. çalışıyorum günde 11 saat.Çok şiddetli bel agrisi normal değil bu haftalarda.adet dönemindeki gibiyse sorun yok ama yine de dr.a gitmende fayda var düşünüp stres yapmaktansa
sizin çok az kalmış tek nefeste doğurursun inşallah allah kucağımıza almayı nasip etsinÇok şiddetli bel agrisi normal değil bu haftalarda.adet dönemindeki gibiyse sorun yok ama yine de dr.a gitmende fayda var düşünüp stres yapmaktansa
canım çalışıyorum daha sabah yataktan kalkmadan başlıyor ağrısı. Desene çekeceğim var çok tatlı bebeğim içinCanim ben 6 haftalikken basladi siddetli bel agrisi iki haftadir felan rahatim geçti yerimden kalkamiyodum kanama olmayinca sorun olmuyo ama hareketlerine dikkat et
bel agrısı benimde ilk haftalarda çok oluyordu doktorum normal dedi yine ara ara agrıyor özellikle ayakta kaldıgımda ,11 saat çalışmak hamile bir kadın için çok fazlaa4 ünde kontrolüm var araştırdım biraz kanama yoksa sorun yok yazıyor neye inanacağını şaşırıyor insan dinlenemiyorum da. çalışıyorum günde 11 saat.
4 ocakta kontrolüm var raporumu aldığımda iş yerimle görüşeceğim haklarımı biliyorum ama rapor almadan ne yapabilirim bilmiyorum kabul etmeme durumu olursa şikayette bulunucambel agrısı benimde ilk haftalarda çok oluyordu doktorum normal dedi yine ara ara agrıyor özellikle ayakta kaldıgımda ,11 saat çalışmak hamile bir kadın için çok fazlaa
rapor şart degil hamile bir kadın günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz,konuşarak halledersin inş şikayet etmene gerek kalmaz4 ocakta kontrolüm var raporumu aldığımda iş yerimle görüşeceğim haklarımı biliyorum ama rapor almadan ne yapabilirim bilmiyorum kabul etmeme durumu olursa şikayette bulunucam
inşallah canım sanırım gerek kalıcak ama.iş yerimde pazar nöbeti bile var çünkürapor şart degil hamile bir kadın günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz,konuşarak halledersin inş şikayet etmene gerek kalmaz
sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun?inşallah canım sanırım gerek kalıcak ama.iş yerimde pazar nöbeti bile var çünkü![]()
haftaiçi 8 cumartesi 6 pazar dir. sınavı varsa 9-5 yoksa 11 bucuk 4sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun?
teşekkür ederim canım inşallah olmaz. korkmuyor değilim ama iş yerinde de kendimi fazla yormamaya çalışıyorum.Cidden dayanılmaz bi ağrı.Ama kanamam yok çok şükür nazar değmesin az yediğimden mi ne bulantım da yok.En korktuğum şey bulantıydı.Kontrolümü bekliyorum konuşmak için. O zaman kadar idare edicem mecbur.Allah kolaylık versin canim.. Benim de 6. Haftadaydı sanırım kopacakmış gibi hiç geçmeyen bel agrim oldu uzansam geçmez yürürsem geçmez mide bulantimla aynı zamanda olmuştu evde olmama annemin ve esimin bana yardimci olmasina rağmen geçmemişti seni düşünüyorum da canim gerçekten işyerinle konusman lazım.. halsizlik uyku dönemi başlayacak onda napacaksın.
Benim o şiddetli bel agrim dinlenerek iki günde geçti. Doktor normal, kanaman yoksa merak etme dedi. Kanamam olmadi çok şükür. Senin de olmaz inşallah ama içine sinecekse bir doktora görün..Geçmiş olsun
anladım canım Allah kolaylık versin ,ama mutlaka konuş hakkını ara ,haftaiçi 8 cumartesi 6 pazar dir. sınavı varsa 9-5 yoksa 11 bucuk 4
arıcam canım bebeğime bişey olmasına izin vermemanladım canım Allah kolaylık versin ,ama mutlaka konuş hakkını ara ,
yani öyle dayanılmaz bir ağrı değilse ve o bel ağrına kasık ağrısı eşlik etmiyorsa merak etme bir problem yoktur.Benimde ilk haftalarımda belim çok ağrıyordu ayakta 5 dk bile duramıyordum nerdeyse sonra zamanla azalmaya başladıKızlar şiddetli bel ağrısı yaşıyorum bu normal mi?daha 7. ci haftasındayım gebeliğimin.Lekelenme yaşamıştım progestan kullanıyorum.