Bel ağrısı ve kahverengi akıntı(acil)

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar 6+6 haftalık hamileyim ama şuan bel ağrım ve kahverengi akıntım leke şeklinde olmaya başladı böyle bı durum yaşayan var mı lütfen acil yardim edin korkuyorum bişey olacak diye

Kahverengi eski kandır yeni kan değildir korkmanı gerektirecek bişe yok ben 9 a gircem hayla lekelenme oluyo arada benım ki kırmızı bide gerci bayadır yoktu ıkı gundur yine basladı ama takmıyorum sitres yaptık a daha kotu olur sende yapma normal bence

Arkadaşıma da sordum şimdi yerleşme kanamasidir. Çok yoğun kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz dedi

Yerleşme kanaması 6+6da olan bir şey mi? Ben yerinizde olsam acile gider muayene olurdum

Benimde oldu o haftalarda. Hem kahverengi hem açık kırmızı. İlk hamileliğim çok panik yapmıştım hemen doktora gittim. Doktor düşük belirtisi demişti ve progeston muydu neydi bi ilaç verdi. Ben çalışıyordum ve izin alıp 1 hafta dinlendim. Sonra herkes bende de oldu bişey olmaz işte yerleşme kanamasıdır herkeste oluyo demeye başladı. Doktora gitmek en garantisi vakit kaybetmeden. İşini şansa bırakma derim.

Canım şimdi hastaneden geldim kese sağlıklı düşük riski var her hamilelikte olduğu gibi dedi. Birde bebeğin kalp atışı biraz yavaş dedi. Progesteron verdi. Ağlaya ağlaya eve geldim bişey olacak diye korkuyorum. Haftaya tekrar çağırdı

Çoğu gebeliğin ilk zamanlarında oluyodur düşük tehlikesi. Bu süreçte sana tavsiyem ilacını aksatma ve bol bol dinlen. Yat uzan hiç bişeyi elleme dursun. Aynısını yaşadım bende birebir. En iyi yapacağın şey dinlenmek. Ve stres yapma lütfen. ben o hatayı yaptım ve bebeğimede yaşattım. Keşke daha sakin soğun kanlı olabilseydim ama anlıyorum insanın elinde değil ama stresi bırak ve dua et. Ve kalp atışı yavaş konusunda da tek bi doktora güvenme derim. Gidebiliyosan bir doktora daha gidersin.

Doktor rapor yazdı ama pazartesi mecburen yine işe gidicem inşallah 1 hafta yatmak iyi gelir canim.baska doktorlara da gidicem tabiki

Doktor rapor yazdı ama pazartesi mecburen yine işe gidicem inşallah 1 hafta yatmak iyi gelir canim.baska doktorlara da gidicem tabiki
En güzeli. Güzelce bol bol dinlen. Çok ayakta kalma. Dışarda dahi vakit geçirme çok. İnşallah 1 haftaya geçer hepsi. Ben öyle korkmuştum ki izin vermezlerse işten bile çıkmayı göze almıştım. Sen elinden geleni yap bebeğin için. Doğmak isteyen bebek her ne olursa doğar unutma. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

İnşallah canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Ay
Benzer durumu yaşamıştım, dinlenme ile geçmişti. Bebek sağlıklı ise tutunur merak etmeyin. Siz sadece bu süreçte fiziksel aktivitenizi kısıtlayın doktorun tavsiyesine uyun kısaca. İnsallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

İnşallah balım dualarınızı eksik etmeyin. İlk hamileliğim daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…