Bel ağrısı yardım :(

Benim agriyor da ben hamile degilim :)

Normal diye biliyorum ilerlemis hamileliginiz bayagi. Netten arastirin hamilelikte hangi pozisyonlarin bel agritmadigini ve ya sizi zorlamayacagini.
Hayirli olsun bu arada biz olmayanlara da dua edin

Doğum yaklaşınca da çok artarmış ağrı o yüzden korkuyorum. Erken doğum riskim var
Canım çok geçmiş olsun, neden var erken doğum riskin, hani sebebe yönelik araştır bence, mümkün olduğunca ayakta durma uzan dinlen, arada kalk biraz dolan hemen yine uzan. Yani arada kan akışı hızlansın ama ayakta cok durma.
Belinide sürekli yumuşak yastiklarla destekle otururken falan.
Hadi inşallah bir sorun çıkmaz

Gebeliğin başından beri düşük riskim vardı. Bi ara düzeldi 2 hafta önce sancıyla gittim kontrolüme Bebek çok erken dönmüş suyunda kısmen azlık var. Benim sağ böbreğim baya büyümüş. Ve sancım sürekli devam ediyor. Muayeneden 4 gün sonra yine arttı sancım bu sefer nst ile bakıldı sancı gözüktü ebe alttan muayene etti açıklık var mı diye Allah'tan açıklık yoktu. Serum yedim geçmezse hastanede kalacaksın dediler ama ben kalmadım eve geldim. doktorum 24 mayısa kadar dayanmanız lazım dedi. Ondan sonra doğsa da sıkıntı olmaz dedi bakalım az kaldı 24 mayısa inşallah iyi haberler alırım doktordan.

Canım gunde ne kadar içiliyor tam bilmiyorum ama havuç suyu , amnion sıvısını artırıyormuş, bi araştır inşallah.
Sen mümkün olduğunca yat o zaman, az kalmış zaten, hadi hayırlısı insallah bir sorun çıkmaz

Hadi inşallah bir hafta kalmış sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…