E Esenesen Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2023 146 34 28 23 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esenesen #1 Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim 3 gündür şiddeti bel ağrım vardı kahverengi akıntım geldi sonra kan akıntım oldu geçti korkuyorum bisey olurmu
Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim 3 gündür şiddeti bel ağrım vardı kahverengi akıntım geldi sonra kan akıntım oldu geçti korkuyorum bisey olurmu
Infinite Soul Just a chill girl Pro Üye 17 Ağustos 2023 8.489 29.302 478 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esenesen #2 Esenesen .!.: Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim 3 gündür şiddeti bel ağrım vardı kahverengi akıntım geldi sonra kan akıntım oldu geçti korkuyorum bisey olurmu Genişletmek için tıkla... Doktorla konuşsana progesteron yaziliyor belki duşuk tehdidin var
Esenesen .!.: Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim 3 gündür şiddeti bel ağrım vardı kahverengi akıntım geldi sonra kan akıntım oldu geçti korkuyorum bisey olurmu Genişletmek için tıkla... Doktorla konuşsana progesteron yaziliyor belki duşuk tehdidin var
E Esenesen Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2023 146 34 28 23 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esenesen #3 Zerosh .!.: Doktorla konuşsana progesteron yaziliyor belki duşuk tehdidin var Genişletmek için tıkla... Progestan yazdı kullanıyorum yat bisey yapma dedi ilk ilaca başladıktan sonra kahverengi akıntı geldi
Zerosh .!.: Doktorla konuşsana progesteron yaziliyor belki duşuk tehdidin var Genişletmek için tıkla... Progestan yazdı kullanıyorum yat bisey yapma dedi ilk ilaca başladıktan sonra kahverengi akıntı geldi
Infinite Soul Just a chill girl Pro Üye 17 Ağustos 2023 8.489 29.302 478 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esenesen #4 Esenesen .!.: Progestan yazdı kullanıyorum yat bisey yapma dedi ilk ilaca başladıktan sonra kahverengi akıntı geldi Genişletmek için tıkla... Içinizde kalan eski kan gelecek kahverengi şeklinde önemli olan kirmizi gelmesin
Esenesen .!.: Progestan yazdı kullanıyorum yat bisey yapma dedi ilk ilaca başladıktan sonra kahverengi akıntı geldi Genişletmek için tıkla... Içinizde kalan eski kan gelecek kahverengi şeklinde önemli olan kirmizi gelmesin
E Esenesen Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2023 146 34 28 23 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esenesen #5 Zerosh .!.: Içinizde kalan eski kan gelecek kahverengi şeklinde önemli olan kirmizi gelmesin Genişletmek için tıkla... Kırmızı kan aktı sonra daha gelmedi
Zerosh .!.: Içinizde kalan eski kan gelecek kahverengi şeklinde önemli olan kirmizi gelmesin Genişletmek için tıkla... Kırmızı kan aktı sonra daha gelmedi