Bel ağrısı

evrimcim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2023
75
12
18
25
Kızlar merhaba görüp cevap verirseniz çok sevinirim bugün tam 10 haftalık oldum 2 gündür çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum iki kere acile gittim ağlaya ağlaya ma tahlillerim temiz çıktı parol serum yaptılar iki kere ama banamısın demedi şuan da da çok çok şiddetli yatamıyorum bile bir öneriniz varmı çok çaresizim canım çok acıyor 😢

Kızlar merhaba görüp cevap verirseniz çok sevinirim bugün tam 10 haftalık oldum 2 gündür çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum iki kere acile gittim ağlaya ağlaya ma tahlillerim temiz çıktı parol serum yaptılar iki kere ama banamısın demedi şuan da da çok çok şiddetli yatamıyorum bile bir öneriniz varmı çok çaresizim canım çok acıyor 😢
Valla ben de aynısını yaşadım ilk aylar ki hala ara ara devam ediyor hiç bir çözüm yok maalesef rahim büyümesi ve hormonlardan kaynaklı oluyormuş ayağınızı yükseğe uzatın dinlenin bolca umarım geçer

Bi arkadaşımın da öyleydi kalsiyum takviyesi alınca rahatladı doktorunuza bir sorun isterseniz faydası olur mu diye ama asla kafanıza göre almayın böbrek taşı yapabilir fazla kalsiyum

Back
X