bel fıtığı ameliyatı olan var mı ?

gulcan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
45
6
31
arkadaşlar bel fıtığı ameliyatı olacağım ama çok korkuyorum. olan arkadaşlar neler yaşadınız anlatırmısınız ?

kaç yaşındasın ? daha evvel görmüştüm mesajını olmaya karar verdin mi ? olan arkadaşlarım var gayette memnunlar hatta sen bekarım demiştin değil mi? hiç korkma çocuğunda olur bel ayrı çocuk doğuracağın yer ayrı sonuçta bende olacağım inş bi dr gittim devlet hastanesinde önce ameliyat dedi sonra biraz daha idare et dedi ama idare edecek durumda değilim kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum

dr dan şaşma derim sonuçta mr ile teşhis edip ona göre büyük mikroskoplarla ameliyat ediyorlar yani hani belci var bilmem nerde ona yatalak gitti koşarak çoktı yok alabalık sardılar beline düzeldi filan bunlara kulak asma sakın sonra sakat kalırsın allah korusun

Mrb cnm. Karar verdim. Çunku fıtığım genıs alanda olmasina ragmen bütün kanalı kapatmış.seni amelyat etmeyip takip edelim desem geceleri uyku uyuyamam dedi doktor. allaha şükür doktorum çok iyi. haftaya amelyat olucam cnm :KK43: sende biran önce olup kurtul . çpk geçmiş olsun

28 yaşında bel fıtığı ameliyatı oldum. bir sene biraz sıkıntılı(ağrılı) geçti ama sonra iyileştim. 1,5 yıl sonra da anne oldum. öyle abartılacak korkulacak bir durum yok yani. çok geçmiş olsun :)

allah analı babalı büyütsün inş. kaç fıtığınız vardı acaba. sizede çok geçmiş olsun :)

teşekkür ederim. oğlum sekiz yaşında şimdi. benim bir fıtığım vardı. ancak normal fıtıklar gibi değildi. yeri itibariyle riskli dediler. ameliyatı olduktan 4-5 yıl sonra tekrar başka bir noktadan fıtık çıktı. bu sefer ki fıtık normal herkes de olabilenden. ben onunla yaşamaya alıştım. dikkat ettikçe bana çok sorun çıkarmıyor. hatta öyle ki ikinci çocuğu bile düşünüyorum :)

çok sevindim senin adına. inşalla bir daha amelyatlık duruma gelmez fıtığın. benim birde hafif astımım meydana çıktı. sorun oluştururmu bilemiyorum. bugün yatışımı yaptım hastaneye haftaya olucam amelyat :KK43:

çok geçmiş olsun. eğer astım sorun teşkil etseydi kesin doktorlar söylerdi. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. İçini ferah tut :)

Anestezi doktorum mutlaka ilacimi amelyata gormeden kullanmam gerektigini soyledi. İlk defa amelyat olcagm icin korkuyorum iste :) sagol canim ins hayirlisiyla kurtulurum...

hayırlısıyla kurtulursun inş olsun Allah başka dert vermesin beterin beteri var hayatında ilk kez ameliyat olucaksan bu seni üzüyor ve korkutuyor olabilir ama dedimya beterin beteri var Allah inşallah herşeyi yoluna koyar ameliyattan sonra durumunu bildirirsen sevinirim neler yaşadığını nasıl bir süreç olduğunu .. iyi olacak dersen iyi olur doktorun iyiyse ona güven ve Allaha sığın şimdidedn geçmiş olsun acil şifalar...

2gun once amelyatimi oldum. Aglayarak uyandim, cok agrim oldu sonrasinda agri kesici serum, igne ve antibiyotiklerle rahatladm. Suanda agrim var kesik yarasi sonucta. Ama bacak agrim yok allaha sukur. Doktor bir parmaktan buyuk fitik aldim keske oncesinde olsaydin, sinirlerinin rengi bile degismis dedi. Ama iyiyim allaha sukur :KK43:

geçmiş olsun açıkmı kapalımı oldun ameliyatı ilk gün zor geçer tabiki sonuçta kesildi ama iyileşirsin allah şifa versin

Açık oldum, evet ilk gun cok zordu ama suan iyiyim. Tesekkur ederim

şimdi nasılsın ağrın sızın varmı merak ettim kalkıp yürüyebiliyormusun hareketlerin nasıl bacak ağrın uyuşukluk falan tamamen geçtimi ? belinde ağrı varmı

Ayaga kalkabiliyorum. Ben hic yerimde durmadigim icin bacagimda ve kalcamda agri var. Uyusukluk hafif var oda zamanla gecicek dedi doktorum.

evet ağrılarında geçecek inşallah. benim tam bir yıl ağrılarım az çok devam etti. hiç geçmeyecek sanmıştım. çok moralim bozuluyordu. keşke geçeceğini o zamanlar bilseydim, ağrılara o kadar takılıp üzülmezdim. benim bir sene sürdü ama çevremde ameliyat olan birkaç arkadaşım oldu onlar hemen iyileştiler :)

X