L4-L5 seviyede belimde bir çok fıtığım var ilaç ve iğne tedavisine yanıt vermedi. Tam fizik tedaviye başlayacaktım hamile kaldım fizik tedaviye gitmedim doktor da zaten fizik tedaviyle geçecek bir şey değil ameliyat olman lazım ama yine de bir deneyelim demişti. Kasımda endometriozisten ameliyat oldum çok zor atlatıyorum ameliyat sonrası dönemi doğumdan sonra da tekrar ameliyat olmak da istemiyorum zaten. Bazen hiç ağrım olmuyor bel fıtığı olanlar bilir bazı dönemlerde çok ağrım oluyor ve ağrılı dönemlerim çok uzun sürüyor. İki gündür yine çok kötü ağrım var. Bacağa giden sinirlerde daralma olduğundan şu an sol bacağımı kalçamdan itibaren parmaklarıma kadar hiç kıpırdatamıyorum eğilemiyorum eğildiğimde doğrulamıyorum. Yatarken, otururken, ayaktayken her şekilde canım çok yanıyor hamileyim diye ilaç da kullanmak istemiyorum. Bel fıtığıyla birlikte hamile kalanlar varsa eğer neler yaptınız, nasıl atlattınız hamileyken bu ağrıları doğal yolla en hafif şekilde atlatabileceğim bir şey var mı?