bel fıtığı

gulcan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
45
6
31
arkadaşlar bende 1 tane bel fıtığı var. doktorlar çok büyük olduğunu bunun amelyatla geçebileceğini söylediler. bel fıtığı amelyatından sonra hamile kalamama gibi bir sorun oluşur mu? şuanda bekarım

neden hamile kalamayasınki üreme organlarına bişey olmuyor ha ameliyattan sonra gebeliği belim taşırmı diyorsan sorun olacağını sanmam ne yaptın ameliyat oldun mu şu an drunada sorabilirsin aslında bu konuyu

etraftan bu konuyla ilgili duyu mlar aldım. inandırıcı gelmediği için öncelikle sitede bu tür sorun yaşayan varmı diye sormak istedim. ilginize teşekkür ederim. henüz olmadım bekleme aşamasındayım..

merhaba arkadaşlar bende uzun yıllar kol ve bacak ağrısı yaşadım ameliyatla ilgili korkularım vardı internetten araştırdığımda dr. kerem bıkmazın epidural enjeksiyon videolarını izledim 15 dklık kolay bi işlemle tüm ağrılarımdan kurtuldum bi araştır istersen. acil şifalar diliyorum

Nasil bir çözüm buldunuz acaba aynı sorun bendede var bekarim ve tek çözüm ameliyat deniyor

Benim de çok büyük bir fıtığım var. Doktor 6 ay ile 1 yıl arası eriye bilir dedi.beklemedym. çok ağrım var. Hiç eriyen duymadım duyan var mı????

Bende yeni duyuyorum eriyen başlangıç seviyesinde olunca geçiyor yoksa çok zor bi dönem geliyo çok ağrılı oluyo ben fizik tedavi yaptırdım şükür iyiyim şimdi çok dikkat ediyorum ama ileri düzey de ameliyat tek çözüm nasıl duruyosun böyle doyo du doktorlar çok zor bişey Allah acil şifalar versin fizik sizede iyi gelir belki deneyin

X