Bel Soğukluğu hakkında acil yardım lütfen

çok eminsen belki doktor yanlış teşhis koydu,başka bi doktorada görün bence
.....

bu birazcıkta olsun rahatlattı beni,kendimden nasıl eminsem eşimden de o kadar eminim.bana artık nereden nasıl bulaştıysa,çünkü eşimde 3 gündür olan bi hastalık

bu sonuca için birazcıkta olsa rahatladıysa bence kendine bile itiraf edemiyosun ama şüpheleniyosun eşinden azda olsa bence..ihşallah hayatta kimseye körü körüne güvenmemeyi bu olay öğretmez sana

esine guvenmen konusunda birsye diyemem
ama yazdiklarindan su yorumu cikardim: 'bu hastalik bana bulasti, nereden bulastiysa bulasti ve ben esime bulastirdim cunku onda yeni'
bence ustune alip bu kadar mutevazi davranmamalisin, sebebinin sen olduguna cunkue sinin tamamen masum olduguna inaniyorsun ve esin de bunu seziyordur
ama aslinda esini karsina alip konusman gerekiyordu bence neden oldu nasil oldu seklinde
sebebinin sen oldugunu dusunme bence
bir sekilde bulasmis size
umarim yanlis tanidir ve yanlis degilse de kurtulursun

Son düzenleme:
Bu hastalığa neden olan bakteri, sadece insandan insana bulaşabilir Direkt temas gerekir İnsan vücudunun dışında yaşaması zordur Bu bakteri kuru ortamda yaşayamaz Neme ihtiyaç duyar

Şimdide şu yukardaki bilgiyi buldum..kafam karıştı.cinsel ilişki olmadan bulaşması biraz zor sanırım ama imkansız değil.
Aklıma şu takıldı acaba doktor sadece belirtilere bakarak mı bel soğukluğu teşhisi koydu.Tahlil yapmış mı acaba çünkü tahlil yapmadan
anlaşılması zormuş.Başka hastalıklarla karıştırılabiliyormuş.Bence beraberce gidip tahlil yaptırın kültür aldırın.Yine bel soğukluğu denirse o zaman işin derinine bakarsınız.
Geçmiş olsun

evet aslında tahlilde hastalığın hangi mikroptan kaynaklandığı kesin olarak belli olur. doktorun tahlil istemiş olması lazım.

canım bu hastalık sadece cınsel yolla bulasan bır hastalıktır .

uzmek ıstemıyorum sizı ama ,emın mısın esınızın sizi aldatmadıgına :/

yani kotuye yormayalım tabı ama cınsel yolla bulasan bır hastalıktır bu .

belkı de esınızın daha onceden de boyle bı hastalıgı olabılır dıyecegım ama

6 yıllık evlı oldugunuzu soyluyorsunuz .6 yıl ıcın de bu hastalık ortaya

ıllakı cıkardı .eger bu hastalık gun yuzune yenı cıkıyorsa uzgunum bı aldatma

olayı var gıbı

Son düzenleme:
güzelim bu hastalık oral yollada bulaşıyormuş ve çok sık mast.yapan kadınlardada görülüyormuş hemen öyle aldatmaya yormayın kızın kalbine inecek

güzelim bu hastalık oral yollada bulaşıyormuş ve çok sık mast.yapan kadınlardada görülüyormuş hemen öyle aldatmaya yormayın kızın kalbine inecek

Söyle bir araştırdım birkaç sitede oral yolla bulaşabileceği yazıyor ama kastedilen oral yoldan cinsel ilişkiye girmek sanırım. Ben sadece cinsel ilişki yoluyla bulaşabileceği sonucunu çıkardım okuduklarımdan, baktığım coğu sitede de cinsel yolla bulaştığı dışında ekstra bir bilgi yoktu o yüzden merak ettim sizin kaynağınız nedir?

Son düzenleme:
benim çok yakın arkadaşım doktor. o anlatmıştı , yaşlı 65 yaşlarında bi kadın gelmiş ağzı yara içinde , başka bişey için ilaç vermiş geçmemiş sonra tahlilden bel soğukluğu yapan mikroorganizma çıkmış. kadıncağız sonrasında utana sıkıla söylemiş kocası buna zorla o yoldan tatmin ettiriyor diye. ben de belki başka türlü geçmiştir o yaştaki adamın günahını almasaydınız dedim arkadaşıma, o da sadece bu yolla geçer, önür türlüsü imkansız vucut dışında üreyemez demişti o zaman.

belki aldatmamıştır ancak evlenmeden önce almıştır. herşeyin ötesinde nereden geldiği değil nasıl gideceği önemli, en yakın zamanda tedavi olun..

The infection is transmitted from one person to another through vaginal, oral, or anal sex.[3] It cannot be spread by toilets or bathrooms.[8]

enfeksiyon bir kişiden diğer kişiye vajinal, oral veya anal seks ile geçer. Tuvalet veya banyolarla bulaşma riski yoktur.

kaynaklı kesin yazı. ya sen ya eşin aldattı.

1-BEL SOĞUKLUĞUGONORE)
Gonore isimli mikrobun meydana getirdiği cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır.Nadiren olsa da cinsel yolla bulaşmaz.Mikroplu havlu,mendil gibi eşyaların kullanılması ile de bulaşabilir.Mikrop alındıktan sonra 3-7 gün arasında belirti verir.Bazen belirtisi 12 saat ile 3 ay kadar da değişebilir.Tedavi edilmezse 3-7 hafta sonra müzminleşir.

zührevi hastalıklar hastanesi sitesinden bu...

kızlar mantıklı düşünürsek adam eğer bi haltlar yapmış olsa karısına belsoğukluğu olmuşum sadece cinsel yolla bulaşıyomuş demezdi,kadıncağız da bi halt yapmış olsa bunu burda sormazdı.bence nadir görülen durumdan sizin durum...geçmiş olsun,sıkmayın canınızı.

bi kadına yazılacak en iğrenç yorum ya sen aldattın aldatmış olsa zaten gelipte burda yazmaz derdini neden olmuş olabilir diye
allah şifa versin
işallah öyle bişey yoktur doktor yanlış teşhis koymuştur

Bayanlar bel soğukluğu hastalığı evet cinsel yolla bulaşmakta illa aldatma olmasi gerekmemekte.Adet döneminde ilişkide bulunulmasıda bu hastalığı kapmanıza sebep olabilmektedir.Çok yakın bir arkadaşımın başına gelmişti oradan biliyorum.Bilinçsizce yapmış olduğu bu birliktelikten dolayı eşide kendiside bel soğukluğu yaşamışlardır.

Bel soguklugu ile ilgili hic bi fikrim yoktu ancak okuyunca bilgi edindim. Bel soguklugunu tam olarak nasil anlicaz ki doktora gitmeden mesela ?

Merhaba,
Benim de daha önce başıma gelmişti ne yazık ki. Ben de burada daha çok okuyucuyum. Yazmadan yana biraz utangacım. Bel soğukluğu için iyi doktoru bulmak çok önemli Ben cinsel tedavilerde hastane gitmeyi tercih etmedim. Doktorumun sitesini size buradan paylaşmak isterim. Belki birilerimizin işine yarayabilirsem ne mutlu bana. https://drayisilkayali.com/bel-soguklugu-belirtisini-anlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…