• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli olmamakla birlikte ara ara kasık ve bel ağrım var. Sürekli olarak da genital ağrım var. Mide bulantısı hafif bir baş dönmesi. Bir de dün bir kez göbeğimin sol tarafında bir noktada küçücük bir batma oldu. Adet olacak gibi hissediyorum. Gögüslerim çok ağrıyor ama uçlarda hassasiyet yok. Bir de daha önce var mıydı bilmiyorum ama göbeğimin altında kahverengi bir çizgi var. Deliriciiimmmm 😂😂
Gerçekten millet bu belirtilerle gebe çıkardı bize gelince olmuyor 😅 Test yaptığında bizede bildir olur mu 🥰

Ben onları bayağıdır yaşıyorum yani düşünün bazı aralıklarla geçiyor tekrar oluyor kabızlık bile var. Test yapmayı düşünüyor musunuz 🫠
Test yaptım şimdi silik Bi çizgi var adetime iki gün kaldı eğer adet olmazsam iki gün sonra kan testi vericem

Atamıyorum çünkü telefonumun kamerası arızalı şuan yere düşürdüm geçen ama çok silik Bi çizgi var awox testle yaptım ilk idrarla yapar yapmaz belirdi çizgi umutlanıp üzülmekten istemiyorum off kafam karıştı 😅
Yaaa şuan yıkıldımmmm 😭 Awox ve hemen çıktıysa kesin vardırrr offf meraktan çalıcım😂😂 Bana şimdi belirtilerini açık açık yazar mısın 😂😂

Yaaa şuan yıkıldımmmm 😭 Awox ve hemen çıktıysa kesin vardırrr offf meraktan çalıcım😂😂 Bana şimdi belirtilerini açık açık yazar mısın 😂😂
Dpo 6 dan beri kasıklarım ağrıyordu dpo 9 gibi bu kasık ağrıları karnıma vurmaya başladı bel ve bacaklarıma vurdu belim o kadar ağrıyor ki ayağa kalkmak istemedim göğüslerim çok hasasslaşmış zaten dokununca sızlıyor yani ben bunları hiç adet olurken yaşamadım ilk defa oldu ama halen adet olacakmışım gibi ağrılarım var yani o yüzden de biraz umutsuzum teste güvenemedim

Ama çok ağrım oluyor yani fark etmemem mümkün değil ki 😒 Bugün dpo 9 test yaptım negatif 😅
Ya aslında rahim bebek olsa da olmasa da aynı şeyi yapıyor bize belirti yaşatan şey progesteron hormonu bence her şeyi yaşıyoruz ama sonuç hüsran sjdjdlhljfkd
Benim bu ay ümidim yok açıkçası o Klomen denen ilaç beni mahvetti…
Gebelik testi de yapmayacağım Ovulasyonla takip etmeyi düşünüyorum bakalım
Sende çok erken yapmışsın ben hamile olduğum zaman 3 gün kala 3 çıkmıştı değerim negatifti sonra arttı hayırlısı artık

Back
X