• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Kaybın için çok üzgünüm 😢 Benim kasık ve bel sonrada bacaklar eklendi bakalım hayırlısı. Geçen ay da yumurtlama sonrası full göğüs ağrım oldu ama olmadı yine
Ya her şey olabilir aslında boşuna bakıyoruz belirtilere de neyse artık sabır sabır sabır 😂

Evet benimde akıntım dpo3-4 te kremsi 5-6 sulu 7 ve 8 de özellikle yoğunn kremsi akıntım oldu bugünde aynı devam ediyor kesilmedi hiç yani. Umarım en geç 2 gün sonra silik testim olur 🥰
İnşallah sende güzel haber alırsın sen ne zamandır istiyorsun Peki

Her ay bir yıl gibi geliyor insana gerçekten 😅
İnşallah 😍 7 ay oldu bu ayda olmazsa 8. Aya gireceğiz
Ben bu süreci asla yönetemiyorum kızlar biz ocakta denemeye başladık martta hamile kaldım düşük oldu haziranda tekrar denemeye başladık işte 5 ay oldu ve yumurtlamadan sonra olan şu 15 gün zulüm gibi geçiyor sürekli ağlamaklıyım bir de yorucu ya

Ben bu süreci asla yönetemiyorum kızlar biz ocakta denemeye başladık martta hamile kaldım düşük oldu haziranda tekrar denemeye başladık işte 5 ay oldu ve yumurtlamadan sonra olan şu 15 gün zulüm gibi geçiyor sürekli ağlamaklıyım bir de yorucu ya
Bende sürekli öyle oluyorum ya ağlıyorum durduk yere kocama sarıyorum kafayı zavallının günahı olmasa bile tripleniyorum gerginim baya 😅

Bende sürekli öyle oluyorum ya ağlıyorum durduk yere kocama sarıyorum kafayı zavallının günahı olmasa bile tripleniyorum gerginim baya 😅
Zaten kocalar büyük şans ya benim ki de öyle sürekli beni teselli ederken buluyor kendini geçen gün 2 aylık evli arkadaşımızın hamilelik haberini aldık o günden beri triplerdeyim birini duyunca etrafımdan ağlıyorum sürekli 😂😂

Zaten kocalar büyük şans ya benim ki de öyle sürekli beni teselli ederken buluyor kendini geçen gün 2 aylık evli arkadaşımızın hamilelik haberini aldık o günden beri triplerdeyim birini duyunca etrafımdan ağlıyorum sürekli 😂😂
Hiç deme ya bide benim kocam beni üzmemek için sakin kalıyor iyice deliriyorum insan bazen kendini yetersiz bulup etrafa saldırabiliyor piskolojikmen halbuki daha zamanı var ki bekliyoruz 🙏😅

Hiç deme ya bide benim kocam beni üzmemek için sakin kalıyor iyice deliriyorum insan bazen kendini yetersiz bulup etrafa saldırabiliyor piskolojikmen halbuki daha zamanı var ki bekliyoruz 🙏😅
Evet ya nasip demekki sen kaç yaşındasın bu arada ben 25 im 😂

Bende 26 yaşındayım aslında erken diye düşünüyorum ama çevre baskısı ve eşimin çocuk sevgisi yüzünden daha çok istiyorum 😌
Bende erken diye düşünüyorum ama sorun olduğunu bildiğim için bende olsun çıksın bir tane dedim ama o da olamıyor 😂😂 bence genciz ya zamanı var sanırım

Bende erken diye düşünüyorum ama sorun olduğunu bildiğim için bende olsun çıksın bir tane dedim ama o da olamıyor 😂😂 bence genciz ya zamanı var sanırım
Sanırım Rabbım önce yapamadığım balayına falan yapmamı istiyor 😅😅bende pcostan dolayı zaten korku içindeyim o yüzden bekletmek istemiyorum senin ne sorunun varn

Sanırım Rabbım önce yapamadığım balayına falan yapmamı istiyor 😅😅bende pcostan dolayı zaten korku içindeyim o yüzden bekletmek istemiyorum senin ne sorunun varn
Bende de pcos görüntüsü var solda da çikolata kistim var küçük ama bildim bileli kendimi adetlerim düzensiz git askım balayını felan yap doğururuz yaa bir gün 😂

Back
X