- Konu Sahibi Civcivimmm
Testin markası awox pıhtı yok zaten çok az peçete geliyor işte su gibi zaten kadın olmak ne kaaa zor bacımYa asıl hamilelerde kanama oluyormarkası neydi testin adet gibi pıhtılı kan olmadığı sürece umut varrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası awox pıhtı yok zaten çok az peçete geliyor işte su gibi zaten kadın olmak ne kaaa zor bacımYa asıl hamilelerde kanama oluyormarkası neydi testin adet gibi pıhtılı kan olmadığı sürece umut varrr
Bazen diyorum kocalar yaşasaydı bunları nasıl olurduTestin markası awox pıhtı yok zaten çok az peçete geliyor işte su gibi zaten kadın olmak ne kaaa zor bacım![]()
Evet gerçekten bunalıma sokuyor insanı ağlamayı bıraktım ama benBen bu süreci asla yönetemiyorum kızlar biz ocakta denemeye başladık martta hamile kaldım düşük oldu haziranda tekrar denemeye başladık işte 5 ay oldu ve yumurtlamadan sonra olan şu 15 gün zulüm gibi geçiyor sürekli ağlamaklıyım bir de yorucu ya
Nasıl yaa yerleşme olmasınBen adet oldum elendimm darısı size artık
Bence yerleşmedir ya takip edelimEvet ama bende anlamadım pembe Bi akıntı var anlamadım valla artık kafam karıştı
Bilmiyorum ya sanki git gide artacak gibi ama ağrılarım durdu kanama başlayınca artık elendiğimi düşünüyorumBence yerleşmedir ya takip edelim
Merhaba hangi marka buKızlar bi bakar mısınız kuruma çizgisi mi normal çizgi mi Eki Görüntüle 3669167 Eki Görüntüle 3669168 Eki Görüntüle 3669169
Hayır yaaa sen benim sığındığım kalemsinnn adet olamazsınnn pıbtı gelmedikçe umut varrrBilmiyorum ya sanki git gide artacak gibi ama ağrılarım durdu kanama başlayınca artık elendiğimi düşünüyorumbari siz hayırlı haber verin
![]()
İnnovita ovulasyon testiyle birlikte gelmiştiMerhaba hangi marka bu
Canım bu yalancı oluyor başka bir test ile denemeni öneririmİnnovita ovulasyon testiyle birlikte gelmişti
Allah seni kız sırf senin için 5 dakikada bir tuvalete gidicem sjsjsjsjHayır yaaa sen benim sığındığım kalemsinnn adet olamazsınnn pıbtı gelmedikçe umut varrr
Ben bırakamıyorum sabah akşam ağlamakla geçiyorEvet gerçekten bunalıma sokuyor insanı ağlamayı bıraktım ama ben
Benim için de öylesin askım sjsksjsljslsks bekliyoruz seni büyük bir umutlaAllah seni kız sırf senin için 5 dakikada bir tuvalete gidicem sjsjsjsj![]()
Aşkolar umudunuzu kırmak istemezdim ama pembe oldu kırmızı bu ay da olmadı be Peki bu kadar ağrının erken başlamasının sebebi hangi hormon acabaBenim için de öylesin askım sjsksjsljslsks bekliyoruz seni büyük bir umutla
Off yaaaa lanet Progesteron hormonu bende boşa heves etmiyimAşkolar umudunuzu kırmak istemezdim ama pembe oldu kırmızı bu ay da olmadı be Peki bu kadar ağrının erken başlamasının sebebi hangi hormon acaba![]()
Hiç böyle güleceğim Bi gruba denk gelmemiştim sjshshOff yaaaa lanet Progesteron hormonu bende boşa heves etmiyim
Gülüyorsan ne güzelHiç böyle güleceğim Bi gruba denk gelmemiştim sjshshsen baba bakma belki senin vardır kız ben pcosum umutsuz vakayjm
Kız ben artık sinirden gülüyorum bakma sen bana valla ama yarın gidicem kan vericem baksınlar hormonlarıma bu ay soğan suyu içtim belki de tüm dengemi soğan suyu bozdu ilaç kullanıyomusun senGülüyorsan ne güzelBenimde sağ yumurtalıkta pcos görünüm var ama kanlarım desteklemiyor kilodandır dediler kilo vermeye uğraşmıyorum ama
![]()
Yok canım sadece inositol kullanıyorum adetimi düzenledi hemen ona güveniyorum artık 5 aydır yumurtlama zamanlarımı bilmiyordum 2 aydır hem ovülasyon da yapıyorum kafam daha rahat inşallah olur yakın zaman da hepimiz güzel haberleri alırızKız ben artık sinirden gülüyorum bakma sen bana valla ama yarın gidicem kan vericem baksınlar hormonlarıma bu ay soğan suyu içtim belki de tüm dengemi soğan suyu bozdu ilaç kullanıyomusun sen