- Konu Sahibi Civcivimmm
Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti hafif kasık ağrılarım hala devam ediyor yaşayan var mı ?hamile olsaydım şimdiye kadar geçerdi diye düşünüyorum umutsuzluğa kapıldım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gebe kalmadımKızlar merhaba adetim 4 gün gecikti hafif kasık ağrılarım hala devam ediyor yaşayan var mı ?hamile olsaydım şimdiye kadar geçerdi diye düşünüyorum umutsuzluğa kapıldım![]()
progesteron yükselmesinden bide üşütüyoruz :)Aşkolar umudunuzu kırmak istemezdim ama pembe oldu kırmızı bu ay da olmadı be Peki bu kadar ağrının erken başlamasının sebebi hangi hormon acaba![]()
Bel ağrısı neden olur ki ? kaç gündür çekiyorum 5 gün oluyorprogesteron yükselmesinden bide üşütüyoruz :)
benimde aynı progestron yükseliyor vücutta halsizlik yorgunluk kesik bel ağrısı oluyor yükselmesi hem adet hem hamilelik belirtisi anlamak güçBel ağrısı neden olur ki ? kaç gündür çekiyorum 5 gün oluyor
5 günüm kaldı artık yarın test yaparım inşallah gebeliktendir. Normalde olmazdı böylebenimde aynı progestron yükseliyor vücutta halsizlik yorgunluk kesik bel ağrısı oluyor yükselmesi hem adet hem hamilelik belirtisi anlamak güç
valla benimde 5 günüm var kamyon çarpmış gıbıyım inşallah bebişler vardır :))5 günüm kaldı artık yarın test yaparım inşallah gebeliktendir. Normalde olmazdı böyle
hadı bakalım inşallah bu sefer güzel haberler alırızbende beklemedeyim DOP 9 :) tek belirtim göğüs hassasiyeti. ama reglide de oluyor onun için belirtiden aymıyorum :)
Benimde dpo5ten beri var o ama dediğiniz gibi hepsi progesterondan olabilir inşallah bizimledirler bebişlerimizvalla benimde 5 günüm var kamyon çarpmış gıbıyım inşallah bebişler vardır :))
Siz ne zaman test yaparsınızzbende beklemedeyim DOP 9 :) tek belirtim göğüs hassasiyeti. ama reglide de oluyor onun için belirtiden aymıyorum :)
inşallah valla canım yumurta çatladı belirtiler başladı ben her ay aynı şeyleri yaşadığım için umut edemiyorum artıkBenimde dpo5ten beri var o ama dediğiniz gibi hepsi progesterondan olabilir inşallah bizimledirler bebişlerimiz
Aşkım şunun cevabını bi bilsek keşke yapmadığım şey kalmadı belim çok fena ve geçmiyor başka hiçbir şeyim yokBel ağrısı neden olur ki ? kaç gündür çekiyorum 5 gün oluyor
Siz ne zaman test yaparsınızz
Ne umutsuzu ya moral bozmayalım zaten öbür ay buluşcaz bu çok belli sjsksjkskslskHiç böyle güleceğim Bi gruba denk gelmemiştim sjshshsen baba bakma belki senin vardır kız ben pcosum umutsuz vakayjm
Ama baktırmadım ama yarın ikinci gün adetim gidip hormon testi vericemNe umutsuzu ya moral bozmayalım zaten öbür ay buluşcaz bu çok belli sjsksjkskslsk
Amh baktırdın mı hiçç
Amh da baksınlar ya pcos asıl ordan belli oluyor benim her hormonum normal mesela sadece görüntü vardı sanırım o da gitti Amhım düşmüşAma baktırmadım ama yarın ikinci gün adetim gidip hormon testi vericem
İşte işin içine hormonlar girince de herkes çok zorlaşıyoAmh da baksınlar ya pcos asıl ordan belli oluyor benim her hormonum normal mesela sadece görüntü vardı sanırım o da gitti Amhım düşmüş
Bi anda hormonlar değişiyor ya aslında biz çok takıyoruz sonra hormonlar alt üst benim hiç sorunum yoktu prolaktınım yükseldi stres işte hem pcos hem Klomen kullanmama rağmen yumurtam büyümedi heppsiii stresİşte işin içine hormonlar girince de herkes çok zorlaşıyo