• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Benimde öyle her ay gidiyor paralar valla napalım ya benim bu aralar tek giderim bu 😂😂😂
Artı med almıştım geçen ay o da artık eczanelerde bulamıyorum tükenmiş yarın hormon testine gidicem belki bu ay doktorla ilerlersem çatlama iğnesi için ovulasyon yapmam ya

Civcivimmm Civcivimmm O ova3602
image.webp

Umut verici diil kızlar 😂

Allah korusun öyle deme valla ikimiz bu tarafa fazlayız bacım sen o tarafta kal 😅 o değil de özel polikinlikler daha yeni yıl gelmeden fiyatları arttırmış ya
Hahaha Cansın🫠 Özelleri Allah bildiği gibi yapsın ben gitmiyorum genelde ama gidesim var da sürekli artırıyorlar dediğin gibi 😡

Hahaha Cansın🫠 Özelleri Allah bildiği gibi yapsın ben gitmiyorum genelde ama gidesim var da sürekli artırıyorlar dediğin gibi 😡
Ben artık 6 11 Kasım indiriminden yararlanamıcam sanırım özele vercem parayı 😅😅sırf şu hormonlar için gideyim ya bu Kasım ayından umutluyum ben belki bu ay olur sjsjsj😅😅

Tabikide negatif 😂 Dpo9 bata 5 gün var
Fotoda belli mi emim değilim ama böyle belli belirsiz bir çizgi var sanki prodoctor 6-7. Dkda ilk resim 2. Olan 10.dkdan sonra. Prpfektürüste ilk yarım saat sonunda testler geöersizdir diyor. Bu arada dpo9

Eklentiler

• IMG_0885.webp
    IMG_0885.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0883.webp
    IMG_0883.webp
    8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Back
X