• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Senin bel ağrın geçti mi ya benim hala belim ağrıyor asla geçmedi dün hafifledi ama bugün yine devam ediyor 🥲🥲🥲 sabah bi kasık ağrım da oldu geçti ama bel ağrım rezalet
Yok balım belimin ağrısı hiç geçmedi kasık hafiflediği oldu ama bel hiç geçmedi sinirlerim geriliyor artık başımda çatlıyor benim bugün hormonlar düşüşe geçiyor galiba

amin canım inşallah. ne kadardır deniyorsun. Bende DOP 10 dayım. bakalım adetin geçmesini bekleyecegım. belirtin var mı
Karışılmaz bir süreç benimkisi canım uzun zamandır kısaca düşüklerle kimyasallarla birlikte. Adetin geçmesini beklemeye sabredebiliyorsan en iyisi o gerçekten. İnşaAllah güzel haberlerini en kısa zamanda alırız...

Karışılmaz bir süreç benimkisi canım uzun zamandır kısaca düşüklerle kimyasallarla birlikte. Adetin geçmesini beklemeye sabredebiliyorsan en iyisi o gerçekten. İnşaAllah güzel haberlerini en kısa zamanda alırız...
Benim hiç kimyasal bile olmadı 7 ayda

Yok balım belimin ağrısı hiç geçmedi kasık hafiflediği oldu ama bel hiç geçmedi sinirlerim geriliyor artık başımda çatlıyor benim bugün hormonlar düşüşe geçiyor galiba
Bilmiyorum ki valla bu ay bel ağrısı beni çok yıprattı adet olsam da kurtulsam diye düşünüyorum yoruldum başka birşey de yok olsa anlıcam

Bilmiyorum ki valla bu ay bel ağrısı beni çok yıprattı adet olsam da kurtulsam diye düşünüyorum yoruldum başka birşey de yok olsa anlıcam
Bende gerçekten artık onu diyorum bir sürü şey yaşadım tırt yani birde gecikirse gereksiz yere üzülürüm

Bende sabır kalmadı özel doktor yolları göründü 😂😂

hormon testlerını yaptırdınız mı? İstanbul da
merhaba benim de 5-6 ay oldu. Bu ay klomen kullandım yumurtlamadan beri aynı sizin ki gibi bel ağrım var tek taraflı kasık batmam var hiç geçmedi dün kahverengi çizgi şeklinde leke vardı bugün o leke sarıya dönmüş. dpo 12 sabah test yaptım negatif bata da 4 gün var
okur sever merhabaaa , bu ayda aynıyız ama ben daha test yapmadım :)

valla adet donemıyle aynı kuzum. bende klomen kullandım hatırlıyorsan. goguste dolgunluk bazen kasıkta batma oyle cok bir belirtimde yok yani:) DOP 10 bugün benim
benim bel ağrım yumurtlamadan beri kaldı sanki bugün dpo 12 ama bata 3-4 gün var daha. dayanamayıp test yaptım hüsran:) kahverengi çizgi çizgi lekelerim var sanırım adet olacam diye

Back
X