- Konu Sahibi Civcivimmm
Aşko sağlık ocağından verdiğim için daha çıkmamış yarın çıkacakmış bende merak ettim bekliyorum sen naptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşko sağlık ocağından verdiğim için daha çıkmamış yarın çıkacakmış bende merak ettim bekliyorum sen naptın
Ben hala ağrılarla devam ya yoruldum bi an önce adet olsam diye beklemece işteAşko sağlık ocağından verdiğim için daha çıkmamış yarın çıkacakmış bende merak ettim bekliyorum sen naptın
Aa 2. İse gerek yok Allahım kardeş nasip etsin İnşallahYok düşünmüyorum ikinci cocuk için uğrasıyorum ben. doğal yoldan olursa olur olmazsa yapacak bırsey yok. aşılama zaten yaşımdan tutmaz tüp bebek de stresını yonetemem kesin.
Henüz yeni ya olacağını düşünüyorumİnşallah canım yaa ilk beneğimde hemen kalmıştım ama bu sefer biraz zorlandım![]()
Allah razi olsun, insallah seninde gonlundekine kavusmayi nasip etsinAa 2. İse gerek yok Allahım kardeş nasip etsin İnşallah
Kız o nasıl dua adet olmiyim diye dua etBen hala ağrılarla devam ya yoruldum bi an önce adet olsam diye beklemece işte
Hamile değilim bence ya ve çok emin gibiyim evde iki tane testim vardı eşime verdim dedim bana verme bunları boşuna para gidiyorKız o nasıl dua adet olmiyim diye dua etbari birimizin iyi sonuçlansın bu ay ya
23 ekim çatlama günü müydü pik günü mü? Tam çatlama gününü biliyor musunuz?Kızlarrrrr toplanın benim durumun da kritiğini yapalım :)
Benim yumurtlama günüm22-23 ekimdi ve ilişkiye girdik. .(Döngü 22 gün) 5 Kasım da (bugün)regl olmam gerekiyor. Normalde regl e 1 hafta kala kasık ağrısı veya sızı olurdu , belim ağrırdı bugüne kadar daha belirti olmadı. Şaşırdım hiç regl olacak gibi değilim belirtiler yok sadece göğüslerim dolgun ve akıntı 2 haftadır da uykularım arttı halsizleştim. Şuan regl olacak mıyım diye beklemedeyim bu durumu yaşayanlar var mı ?
İnş canım bi türlü çatlama görememiştim bu ay gördüm inş olurHenüz yeni ya olacağını düşünüyorum
Bende kesin bakıyorum artık kendime ya adet öncesine döndü herşeyHamile değilim bence ya ve çok emin gibiyim evde iki tane testim vardı eşime verdim dedim bana verme bunları boşuna para gidiyorgecikirsem test yaparım artık ne diyim
daha erken değil mi dop 10 11 ?Ben elendim galiba kızlar soldaki dpo 9 sağdaki dpo 10. Silikleşiyor sanırım. Dpo 9da kaba daldırarak yapmıştım. Bugün yani dpo10 da üzerine idrar yaptım. Uygulama farkı mı bilmiyorum. Tenki bir tık açık ama yayılımı daha geniş. Adet sancılarım da bardı dün kesilmişti bugün yeniden başladı. Bat yarın gösteriyor. Dua edin![]()
genel erken olduğunu söylüyor haklısınız, bu sabırsızlık ve merak her şeyi yaptırıyor insanadaha erken değil mi dop 10 11 ?
genel erken olduğunu söylüyor haklısınız, bu sabırsızlık ve merak her şeyi yaptırıyor insana![]()
Dop 10 bugünbat kaç benimde DOP 11 ama 15 16 kadar bekle lütfen.
ya cok erken daha hCG yukselmeye yenı yenı baslar o da zaten ıdrar da cok zor bellı olur. dop 13 14 15 kı bunlarda erken ya da reglını gecmesını bekle vucudunu strese sokmaDop 10 bugün
Benim reglim dpo 12de oluyor en geçya cok erken daha hCG yukselmeye yenı yenı baslar o da zaten ıdrar da cok zor bellı olur. dop 13 14 15 kı bunlarda erken ya da reglını gecmesını bekle vucudunu strese sokma
Ben hissediyorum ikinizden biri bu at güzel haber alacaksınız dpo kaçmasın bugünHamile değilim bence ya ve çok emin gibiyim evde iki tane testim vardı eşime verdim dedim bana verme bunları boşuna para gidiyorgecikirsem test yaparım artık ne diyim
Bacımm bacımm bacımmm sen niye bu kadar karamsarsın yaBende kesin bakıyorum artık kendime ya adet öncesine döndü herşey