• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Ben hissediyorum ikinizden biri bu at güzel haber alacaksınız dpo kaçmasın bugün
Bugün dpo 10 ben hamile kaldığım ay bütün belirtilerimi uzun uzun yazmıştım gün gün hamileysem diye şimdi ona bakıyorum da çok farklı şeyler o yüzden yok gibi geliyor

Ben elendim galiba kızlar soldaki dpo 9 sağdaki dpo 10. Silikleşiyor sanırım. Dpo 9da kaba daldırarak yapmıştım. Bugün yani dpo10 da üzerine idrar yaptım. Uygulama farkı mı bilmiyorum. Tenki bir tık açık ama yayılımı daha geniş. Adet sancılarım da bardı dün kesilmişti bugün yeniden başladı. Bat yarın gösteriyor. Dua edin 🙏🏼🙏🏼
Canım daldırarak yap istersen tamamen silik değilse sorun yok

Bacımm bacımm bacımmm sen niye bu kadar karamsarsın ya 😅ben adet oldum halen umudum var ben bize bi tane grup açacam 3 ümüzden biri hamile olana kadar salmıcam sizi 😅
Dpo11 yine negatif bacım ya nerelere gidem 😂 İnşallah gerçekten bir hamiş çıkar bu gruptan en az 🫠

2 aydır kullanıyorum daha hoşuma gidiyor düzensizdi adetlerim geçen ay 30. Günde geldi uzun zaman sonra şimdi de 28. Günde bekliyorum inşallah yoksa gecikmez ya
Benım kı duzenlı olduğu ıcın rahat anlıyorum canım . Max 1 gün erken 1 gün geç oluyorum ıste ınsallah hamılesındır canım

Kızlar okadar kasık ve bel ağrım varki ayakta duramıyorum. Bacak ağrılarım geçti ama arada gene sızlatiyor. Umarım güzel hayırlı haberler alırız dualarım sizlerle 🥰❤️

Back
X