- Konu Sahibi Civcivimmm
Benim ağrım sızım geçti şuan hiçbir şeyim yok bekliyorum sadeceBende kesin bakıyorum artık kendime ya adet öncesine döndü herşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ağrım sızım geçti şuan hiçbir şeyim yok bekliyorum sadeceBende kesin bakıyorum artık kendime ya adet öncesine döndü herşey
Bugün dpo 10 ben hamile kaldığım ay bütün belirtilerimi uzun uzun yazmıştım gün gün hamileysem diye şimdi ona bakıyorum da çok farklı şeyler o yüzden yok gibi geliyorBen hissediyorum ikinizden biri bu at güzel haber alacaksınız dpo kaçmasın bugün
Canım daldırarak yap istersen tamamen silik değilse sorun yokBen elendim galiba kızlar soldaki dpo 9 sağdaki dpo 10. Silikleşiyor sanırım. Dpo 9da kaba daldırarak yapmıştım. Bugün yani dpo10 da üzerine idrar yaptım. Uygulama farkı mı bilmiyorum. Tenki bir tık açık ama yayılımı daha geniş. Adet sancılarım da bardı dün kesilmişti bugün yeniden başladı. Bat yarın gösteriyor. Dua edin![]()
Dpo11 yine negatif bacım ya nerelere gidemBacımm bacımm bacımmm sen niye bu kadar karamsarsın yaben adet oldum halen umudum var ben bize bi tane grup açacam 3 ümüzden biri hamile olana kadar salmıcam sizi
![]()
Benimde şiddetli gaz vardı ya o geçti sayılır ama tamamen geçmedi hafifledi ağrılarım dpo11 test negatif akıntım su gibi bakalımmBenim ağrım sızım geçti şuan hiçbir şeyim yok bekliyorum sadece![]()
Benim akıntı da çok az aynı adet öncesi gibiBenimde şiddetli gaz vardı ya o geçti sayılır ama tamamen geçmedi hafifledi ağrılarım dpo11 test negatif akıntım su gibi bakalımm
Kuzu herkes Hamıle kaldı bı sen bı ben kaldıkBenimde şiddetli gaz vardı ya o geçti sayılır ama tamamen geçmedi hafifledi ağrılarım dpo11 test negatif akıntım su gibi bakalımm
Atsana buraya da merak ettimBugün dpo 10 ben hamile kaldığım ay bütün belirtilerimi uzun uzun yazmıştım gün gün hamileysem diye şimdi ona bakıyorum da çok farklı şeyler o yüzden yok gibi geliyor
Dur baya uzun mesaj olarak atayım sanaAtsana buraya da merak ettim![]()
Dün benimde akıntım azaldı akşamına gece bile gelmiş hatta yumurtlama zamanı geldiği gibi gelmiş akıntımBenim akıntı da çok az aynı adet öncesi gibi
Sorma baksana yine buradayızKuzu herkes Hamıle kaldı bı sen bı ben kaldık![]()
Var ya içime öyle doğuyor ki senin bebiş Orda bir yerlerde ama aşırı inatçı olcakDün benimde akıntım azaldı akşamına gece bile gelmiş hatta yumurtlama zamanı geldiği gibi gelmiş akıntım
Yaaa nasıl mutlu oldumm düşüncesi bile güzel Allah razı olsun canım benimVar ya içime öyle doğuyor ki senin bebiş Orda bir yerlerde ama aşırı inatçı olcak![]()
Yumurtlama gunlerımdeyım canın . Muhtemelen gece catladı yumurtam . Artık ovulasyon testı yapmıyorum . Çünkü daha çok stres oluyorum . Yıne streslı bır bekleyıs benı beklıyorSorma baksana yine buradayızVar mı değişiliklik sende
Stres yapıyorsa yapma zaten bende 2 aydır kullanıyYumurtlama gunlerımdeyım canın . Muhtemelen gece catladı yumurtam . Artık ovulasyon testı yapmıyorum . Çünkü daha çok stres oluyorum . Yıne streslı bır bekleyıs benı beklıyorbat 19 Kasım
Valla ya en ıyısı . Mecburı görev gıbı gelıyor testle .Stres yapıyorsa yapma zaten bende 2 aydır kullanıy
2 aydır kullanıyorum daha hoşuma gidiyor düzensizdi adetlerim geçen ay 30. Günde geldi uzun zaman sonra şimdi de 28. Günde bekliyorum inşallah yoksa gecikmez yaStres yapıyorsa yapma zaten bende 2 aydır kullanıy
Benım kı duzenlı olduğu ıcın rahat anlıyorum canım . Max 1 gün erken 1 gün geç oluyorum ıste ınsallah hamılesındır canım2 aydır kullanıyorum daha hoşuma gidiyor düzensizdi adetlerim geçen ay 30. Günde geldi uzun zaman sonra şimdi de 28. Günde bekliyorum inşallah yoksa gecikmez ya
Birde bennnnnKuzu herkes Hamıle kaldı bı sen bı ben kaldık![]()