• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Dpo kaçsınnn inşallah hamişsindid 🥰
Dpo 7 canım.
13 Kasım Çarşamba BAT.
Bu sabah test yaptım böyle çıktı. Bakalım nasip 🥰
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• 1000056805.webp
    1000056805.webp
    8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar 1 gün ara ile yaptığım testin rengi bir tık soldu. Testi uygulama şeklimden diye düşündüm bu sefer de meme hassasiyetim azaldı. Felaket baş ağrım var. Korkuyorum nedir bu şimdi

Kızlar 1 gün ara ile yaptığım testin rengi bir tık soldu. Testi uygulama şeklimden diye düşündüm bu sefer de meme hassasiyetim azaldı. Felaket baş ağrım var. Korkuyorum nedir bu şimdi
Canını sıkma yarın daha düzgün şekilde test yap bakalım koyuluk nasıl dünkütle karşılaştır

Canını sıkma yarın daha düzgün şekilde test yap bakalım koyuluk nasıl dünkütle karşılaştır
dışında kap olan dpo 11 olmayan dpo 9 değişiklik var mı

Eklentiler

• A4CE25B1-EBF8-410B-9C33-38C319D54B6B.webp
    A4CE25B1-EBF8-410B-9C33-38C319D54B6B.webp
    131,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 08925BCB-93E2-49CD-946E-0D3C229E213C.webp
    08925BCB-93E2-49CD-946E-0D3C229E213C.webp
    121,2 KB · Görüntüleme: 44
hadi inşallah canım guzel haberlerını bekliyorum;) belirtinlerin nasıl
1 hafta öncesinde adet olacağıma emindim. Salı gününden sonra adet sancısı gibi sancılarım devam etti ama sürekli değil mesela sabah oluyor akşam olmuyordu. Meme hassasiyeti dün akşam biraz azdı ama var hala. Midem bulanıyor ama benim midem hassas hep bulanır zaten. Başım dönüyor hep onu da kahvaltısızlığa bağlıyordum. Göbeğimin altında çizgi olmuştu ama önce var mıydı bilmiyorum 😂😂 şu an da genital ağrım var. Uzun oldu biraz ama öyle işte . Bir de dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyor geçmiyor

1 hafta öncesinde adet olacağıma emindim. Salı gününden sonra adet sancısı gibi sancılarım devam etti ama sürekli değil mesela sabah oluyor akşam olmuyordu. Meme hassasiyeti dün akşam biraz azdı ama var hala. Midem bulanıyor ama benim midem hassas hep bulanır zaten. Başım dönüyor hep onu da kahvaltısızlığa bağlıyordum. Göbeğimin altında çizgi olmuştu ama önce var mıydı bilmiyorum 😂😂 şu an da genital ağrım var. Uzun oldu biraz ama öyle işte . Bir de dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyor geçmiyor
hadi bakalım testin varsa yarın sabah yıne yap koyulasmaya bak ama gonderdıgın testlerde gayette belırgın canım.

Back
X