Üniversite öğrencisiyim. Kantinde otururken biriyle tanıştım. Öylesine yanıma oturdu ve sohbet ettik arkadaşça. Sonra arkadaş ortamında sohbetimiz oldu hep. Hiç yalnız konuşmadık. Nitekim numaramı bile vermemiştim. Sonra mahkumlardan biri olduğunu öğrendim okuma hakkını kullanan. Okey dedim sorun yok herkes hata yapabilir beni de ilgilendirmez zaten ki ne kadar samimiyim bana ne modundaydım. Sonra işte toplanıp gezelim bilmem ne muhabbeti oldu. Ama açık söyleyeyim adamdan hiç hoşlanmıyorum. Gitmezdim de çağırsa öyle oyalayıp duruyodum he gideriz ederiz bilmem ne diye. Sonracığıma ben bu şahsın evli olduğunu öğrendim. Bize söylememişti. Bana da gün doğdu şutladım. Benimle muhattap olma hayırdır amacın ne senin felan dedim. Söylemedi bile evli olduğunu nitekim ilişkilerden çok konu açılıyordu ve bu şahıs sürekli benimle sohbet etmeye çalışan işte mesaj atan gelmeyecek misin ? Konuşalım edelim yazan biri. Ben gitmiyordum. Gitsem de kantinde takılmak için ki o hep kantindeydi yalnız hiç gitmedim. Velhasılkelam ben buna baya giydirdim sen hayırdır diye. Hatta biraz ileriye gidip uyarı mahiyetinde küçük bir oradan çıkamazsın şikayet edersem tepkisi de göstermiş olabilirim. Ama arkadaşımı aradı arkadaşımın durumdan haberi yoktu sonra ben anlattım ettim felan neyse bugün yine beni aramış ne yüzsüzlükse anlamadım. Engelliydi numarası görmedim. Bi baktım wp den çağrı atmış en son. Şimdi de numaramı mı silmiş engellemiş mi anlamadım. Başıma bela mı aldım ben ? Şikayet etsem mi bunu gidip ?