Beladan uzak duramama konusunda bir numarayım herhalde

Numaramı vermemistim diye yazmissin ardından mesajlar wp den yazmalar falan sanki tam anlatılmamış şeyler var gibi...:işsiz:
Rahatsızlık duymaya başladığında sen engelleyip silseydin kantine gitmeseydin kuzum...:KK69:

neden hep kaba ve saldirgan bu yorumlar ? Siz evinizde oturup kayinvalidenizin ve esinizin laflari altinda ezilirken gelip burada milletten mi cikariyorsunuz hirsinizi ? Ne tuhaf ! Her neyse. Flortlesme felan yoktu. Ne anlattiysam en dogru sekilde anlattim. anlatmadigim seyleri uydurup uydurup soylemeyin lutfen.
Birincisi yorumum hiç kaba veya saldırgan değil dışardan nasıl göründüğünü yazdım. Adamda böyle anlamış olabilir diye bahsettim.
İkincisi hayatımda hiçkimse beni hiçbir şekilde ezemez. Değil koca-kv, anne-babam bile. Ayıp olmasın diye susacak, görüşecek basiretsizlerden değilim.

Öncelikle üslubunuza dikkat edin üniversite öğrencisisiniz hem anlatım hem yazım üslubunuz çok çirkin. Gerçekten anlamıyorum bu sitede insanlar sırf herkes onu desteklesin diye mi konu açıyorlar? Size destek verenlere muhteşem görüş, sizin gibi düşünmeyen herkes koca, kayınvalide başkısı altında eziliyor mu oluyor? Siz önce kendi at gözlüğünüzü parçalamakla başlayın adamın size yaptığı bir şey yok ortada. Ne kadar abartmışsınız. Bana göre yaptı demişsiniz polise de böyle söylerseniz gülerler size. Kendi iradenizle numaranızı vermişsiniz sonra da sohbeti sürdürmek istememişsiniz siler her yerden engellersiniz olur biter.

Son düzenleme:
kayinvalidenizden ve esinizden psikolojik siddet gorup sessiz kalip burada bize kusmayiniz lutfen. yorumunuz icin tesekkur ederim. kaba ve saldirganca.
yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bircogunuzun at gozluklerini parcalayasim geldi. :)
Adam senden hoşlanmıyor diye suçlu buradaki kadınlar mi oldu?
At gözlüğü taksaydik herkes bize aşık ama herkes bizden hoşlanıyor diye dolasirdik örnekteki gibi ;)
Çok sinirlenme canım, saldırganların sensin.uslubuna dikkat et. derslerine odaklan..

Numaramı vermemistim diye yazmissin ardından mesajlar wp den yazmalar falan sanki tam anlatılmamış şeyler var gibi...:işsiz:
Rahatsızlık duymaya başladığında sen engelleyip silseydin kantine gitmeseydin kuzum...:KK69:
hayatim basta vermemistim dedim arkadas ortaminda herkes numarasini verince birbirine vermek durumunda kaldim

Adam senden hoşlanmıyor diye suçlu buradaki kadınlar mi oldu?
At gözlüğü taksaydik herkes bize aşık ama herkes bizden hoşlanıyor diye dolasirdik örnekteki gibi :KK66:
Çok sinirlenme canım, saldırganların sensin.uslubuna dikkat et. derslerine odaklan..
gercekten mi ? :) usenmeden butun goruslerime eksi vermissin. Derslerim beni ilgilendirir tesekkur ederim. sen de biraz evine odaklan istersen telefon dussun elinden. yazik boyle

Öncelikle üslubunuza dikkat edin üniversite öğrencisisiniz hem anlatım hem yazım üslubunuz çok çirkin. Gerçekten anlamıyorum bu sitede insanlar sırf herkes onu desteklesin diye mi konu açıyorlar? Size destek verenlere muhteşem görüş, sizin gibi düşünmeyen herkes koca, kayınvalide başkısı altında eziliyor mu oluyor? Siz önce kendi at gözlüğünüzü parçalamakla başlayın adamın size yaptığı bir şey yok ortada. Ne kadar abartmışsınız. Bana göre yaptı demişsiniz polise de böyle söylerseniz gülerler size. Kendi iradenizle numaranızı vermişsiniz sonra da sohbeti sürdürmek istememişsiniz siler her yerden engellersiniz olur biter.
ne alaka ? Soylemek var soylemek var. Her konuya saldirir gibi yorum yaparsaniz ben de kendimi savunurum. Ayni fikirde olmamiz sart degil. Kimseyi ilgilendirmeyen konularda ya sessiz kalin ya da duzgun yorumyapin

At gözlüğünle bakanlar , şikayet etme diyenlermi diyorsun yani .
hayir tabi ki de. Uff cidden sıkıldım. Uýeligimi silcem artik. sacma sapan bir yer burasi. Herkes klavye delikanlisi olmuş. Telefonu eline alan car car. Gercekte de boyle olsaniz inanin hic hakkiniz yenmez, buralara dusmezdiniz.

gercekten mi ? :) usenmeden butun goruslerime eksi vermissin. Derslerim beni ilgilendirir tesekkur ederim. sen de biraz evine odaklan istersen telefon dussun elinden. yazik boyle
Herkese esinle sorun yaşıyorsun kaynananla sorun yaşıyorsun diye yazmışsın.kim evli kim degil bikiyor musun da boyle bos bos ve sacma seyler yaziyorsun.aynı adam bana takik,benden hoşlanıyor dediğin gibi. Kendi kendine yazıyorsun ve inanıyorsun. Durum kritik galiba.Acilen bir uzmandan yardım al.

Birincisi yorumum hiç kaba veya saldırgan değil dışardan nasıl göründüğünü yazdım. Adamda böyle anlamış olabilir diye bahsettim.
İkincisi hayatımda hiçkimse beni hiçbir şekilde ezemez. Değil koca-kv, anne-babam bile. Ayıp olmasın diye susacak, görüşecek basiretsizlerden değilim.
evet evet. yalnizca yardim etme amacli buradasin

Herkese esinle sorun yaşıyorsun kaynananla sorun yaşıyorsun diye yazmışsın.kim evli kim degil bikiyor musun da boyle bos bos ve sacma seyler yaziyorsun.aynı adam bana takik,benden hoşlanıyor dediğin gibi. Kendi kendine yazıyorsun ve inanıyorsun. Durum kritik galiba.Acilen bir uzmandan yardım al.
profiline girip seni arastiracak kadar bos zamanim yok ne yazik ki. senin varsa beni ilgilendirmez. Tedavi olmasi gereken ne yazik ki sensin :) bos vaktin cok

hayir tabi ki de. Uff cidden sıkıldım. Uýeligimi silcem artik. sacma sapan bir yer burasi. Herkes klavye delikanlisi olmuş. Telefonu eline alan car car. Gercekte de boyle olsaniz inanin hic hakkiniz yenmez, buralara dusmezdiniz.
:KK70: Şakacı kız , hiçte carlamamıştım şahsen . Aslında konunda senden başka ona buna carlayan zaten kimse yok . Belliki yaşın küçük yeni fikirlere açık ol , burnun bu kadar dik olmasın he birde üslup tatlım bak bu çok önemli .

Mune Mune arkadaş üyeliğini silmek istiyormuş. DÜŞTÜĞÜ bu platformda kimse kendisine hak vermeyince alındı sanırım.

Back
X